Seviyor muyum, seviyorsam neden arzulayamıyorum?

İki senedir tanıdığım bir adam var. Başta birbirimize gıcıktık ama zamanla çok güzel bir arkadaşlık oluştu. Belkide arkadaşlıktan öte şeyler hissediyodum artık ama onu kaybetmek istememiştim. Bi zaman sonra bana olan ilgisini dile getirdi ama ben çok kızmıştım çünkü arkadaşlığımızı bitirirdi bu. Yinede koparamadım bağları ve onun isteklerine foto video tarzı şeylerle karşılık vermeye başladım. Bunları yaparken onu gram arzulamadım ve kendime çok kızmıştım ama onun davranışları değişmedi hiç. İyi olmadığım zamanlar yanımdaydı ve beni hep güldürmeyi başarıyordu. Ben sonra bir başkasıyla tanışınca, bu tanıştığım kişi erkeklerle irtibatımı kesmemi söyleyince dinledim ve irtibatı kestim. Bunu ağlayarak yaptım çünkü onu daha yeni tanıştığım bir adam yüzünden bırakmam bana doğru hissettirmedi. Başta inanmadı bana biriyle tanıştığımı ama sonradan anladı ciddi olduğumu. Ben ağlayınca çok şaşırdı ve aptal şey ağlama doğru olanı yapıyosun dedi bana. O da zaten eski eşiyle tekrar barışmayı düşünüyodu ve hatta benim fikrimi almıştı bu konuda. Ben barış tabii dedim. Buruk bi sevinç vardı içimde ama engel olmak istemedim. Biz zaten olamazdık… İlişki başladığım kişiyle cinsel hayatım oldu ve çok arzuluyodum onu. Çok tutkuluydu cinsel hayatımız ama gel gör ki sevmiyodum onu. Denedim ama olmadı. Buluşmaya hazırlandığımda ağlayarak makyaj yaptığımı bilirim. Üç aydır görüşmüyorum arkadaşımla. Dün çok yoğun bi şekilde özlemiştim ve aynı dakika bana istek atıp geri çektiğini gördüm. Geri eklemedim. Bişey yazmadım. Artık karısıyla yaşıyor çünkü. Kızmayın ama beni düşünüyor olması benim mutlu olmama yetti. Bunun içinde kızıyorum kendime ama his bu. Denedim değişmiyor. Benim ilişkim bitti bu arada ama onunla olan cinselliğimi deli gibi geri istiyorum. Peki bu kadar sevdiğim bir adamı neden arzulamıyorum hiç?

Seviyor muyum, seviyorsam neden arzulayamıyorum?