+1 yılHiçbir alçak, alçaklığını açıkça itiraf etmez. Sadece yaptığı alçaklık, zaman aşımına uğradığı an, bunu kendi dar fikir dünyasından ürettiği gerekçelerle realize edip meşrulaştırır.
https://www.youtube.com/embed/jFMdAdo9hEE15 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek, kolay elde edemeyeceğini düşündüğü kadına rol yapması olasıdır, kesin değil. Neyin rol olup olmadığını birazcık beden dili çözümlemesi yapan her kadın anlar.
Kesin olan şu. Bir erkek, hiçbir şekilde elde edemeyeceğini anladığı kadının aniden peşini bırakmışsa o adam bir sahtekardır. Peşinden koşmaya devam ediyorsa divane olmuş çaresiz bir aşıktır. Yavaş yavaş unutmuş ve yeni aşklara yelken açmışsa aklı selim bir kişiliktir net. - +1 yıl
Yeni yeni aşklara yelken açanın yolu açık olsun. Öylesi aşk biliyor mu? 😂
- +1 yıl
Hayır ama öncekini unutması kolay olmamış. Elde etme şansı da yok. O zaman bu aklı selim bir tercihtir. Bunda bir art niyet aranamaz.
- +1 yıl
İyi de adamın derdi cinsellik yaşayıp sonradan her yerden engellemekse onunki hırs değil de nedir kısa sürede vazgeçmiyorsa? Dersin çok âşık da unutmak konusu olsun. 😂
- +1 yıl
Derdi cinsellikse elde edemeyeceğini anladığı an seni terkedecek hem de aniden. Bunu yukarıda belirttim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir isteyip vermeyince seni rezil ederim diye zorla birseyler yaşamak isteyen tipte o adiligi yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yok, tehtid etmemişti ama zaten tehtid edeceği bir açığım da olmadı.
- +1 yıl
Benim onu rezil edeceğim şey çoktur ama onun yoktu.
+1 yılİsterse eder, istemezse etmez. Gerçi hangisi doğru hangisi yalan onu bile bilemeyiz. Böyle kişiler kafa karıştırır, insanı yorar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtiraf edince ne değişecek biliyorsun zaten itirafı
114 Yorumla- +1 yıl
Niye ki? Bazıları çok iyi seviyorum ayağı da yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılMecbur ayak yapacak elde edip yatağa atana kadar öyle olur karşı taraf zor yaparsa rol yapmaya yönelir
- +1 yıl
Yani itiraf etmez diyorsun
Cevap sahibi+1 yılİtiraf etmesi çok kolay canını yakar san ağır konuşursan ona oda sana ağır konuşur anca o zaman duymak istediklerini belki duyarsın ama duyduk dan sonra canı en çok yanan yine sen olursun erkeğe bir şey olmaz asla erkeker de duygusal zayıflık yoktur bir kaç istisna hariç ama kadınlar her zaman duygusal olarak zayıf kalırlar
Cevap sahibi+1 yılBoş vermeyi bilmezsen hep boş şeylerle meşgul olursun salla gitsin niye düşüncelerini ona saplantı yapıyorsun değil mi az biraz güçlü kadın olup önüne bakmayı dene değmeyecek kişilere aklından zaman ayırma
- +1 yıl
Ağır konuştuğum için demedi. Ben, ne ağır şeyler söyledim yani. Ki burada bu soruyu soruyor olmam beynimin içinde olduğu anlamına gelir belki ama önüme bakmadığım anlamına gelmez.
Cevap sahibi+1 yılÖnüne bakabilen olsaydın burada bu soruyu sorup cevaplardan tatmin ikna olmayı isteyen olmazdın beyin söyler beden uygular kendine yaptığın haksızlık dan dön diye aklını ikna etmeye çalışıyorum ama hayat senin benim değil ne yaparsan yap umarım da değil senin seçimlerin sonuçta ergen değilsin
- +1 yıl
Önüme bakamıyor olsaydım onu arardım, görüşmeye çalışırdım, yazardım. Bunları yapmamış olduğuma göre demek ki bakıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu dediğin tıpkı suya neden ıslaksın demen oluyor 😄neyse kendien iyi bak hakkın da hayırlısı olsun abla
- +1 yıl
Abla? Sen kaç yaşındasın? Bu bir. İkincisi herkesin aklına geçmişin geldiği dönemler vardır. Yoktur diyen yalan söylüyordur.
- +1 yıl
Ha alzaymır falansa tabii durum değişir.
Cevap sahibi+1 yılOf abla deyimini bile yanlış anlıyorsun ona bile ego yapıyorsun 😄
- +1 yıl
E senin cümlen de daha az egolu değil.😃
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun dedim bunda ne gibi sorun var en kötüsü karşına çıksın mi demem lazım di 😄dalga geçiyorsun sanırım benle gırgır yapıyorsun bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkek istediğini alamadıkça asla itiraf etmez yıllar geçsede sana duymak istediğin ne varsa onları der
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorudan hiç bir şey anlamadım
112 Yorumla- +1 yıl
Düşün şimdi. Bir kız var ve sevmiyorsun aslında. Kızı amacın yatağa atmak. Kız da uzun süre bu isteğini reddetse dökülür müsün?
- +1 yıl
Zorla mı yapacaksın kız hep reddediyorsa
- +1 yıl
Siz, oy kullanmadınız büyük ihtimalle. O hâlde sizi de ilk şıkka basmış sayıyorum.
- +1 yıl
İnsan hissediyor ama bazen öyle kişilerin seviyor gibi de davranışları oluyor. O yüzden konduramıyor.
- +1 yıl
Mecbur yaşamaya devam artık
- +1 yıl
Ahlaklı insan böyle bir amaç da gütmez.
+1 yılNeden itiraf etsin ki
16 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum, edenler var. Soğutmak için mi diyor yoksa sahiden amaç o muydu? Merak konusu.
- +1 yıl
Her kesim için karşı cins muallak 😅
- +1 yıl
Ben aslında yoğum 😃
- +1 yıl
Hava da nir zerre olarak kamufle oluyoruz 😇
- +1 yıl
Sen öyle sanıyorsun. Ben aslında yoğum. 😃
- +1 yıl
Tamam 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılElde edemeyince ayrılıp gider. Gitmiyorsa amacı sadece cinsellik değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Onu ben de biliyorum da ben onu mu sormuşum?, tekrar oku.
- +1 yıl
Tamam daha net cevaplayayım, itiraf etmez. Gider sadece
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sen oy kullanmış mıydın
- +1 yıl
Evet. Kişiye göre değişiri seçtim diğerine karşıt bir o vardı diye
Olabilir olmayada bilir.
10 Yorumla
+1 yıletmez
10 Yorumla