Sabah oral yaparak uyandırmak istiyorum uykusu biraz ağır kıvama gelene kadar anca uyanır ama işe gitmeden önce duş vs zorluğu çıkarırım diye kızar mı sizce..
haftasonu yap demeyin işin heyecanı burada beklemediği bir anda olsun..
Sabah oral yaparak uyandırmak istiyorum uykusu biraz ağır kıvama gelene kadar anca uyanır ama işe gitmeden önce duş vs zorluğu çıkarırım diye kızar mı sizce..
haftasonu yap demeyin işin heyecanı burada beklemediği bir anda olsun..
Öyle mükemmel bir gün hazırlamalısın ki çok güzel kahvaltı hazır olacak. Oral ile uyanacak. Rahatlayacak ve hadi duş al diyerek ilişkiden kaçacaksın o istese bile. Kahvaltıyı yapacak. İşe gönderirken devamı akşama diyeceksin. Bunu beğenmeyen ve akşamı getirmek için 4 dönmeyen erkek kendine erkek demesin.
Cevap
22Cevap
Her erkeğin hoşuna gider dene bakalım tepkisi ne olacak gadası
Böyle bir eşim olsa ben sabah oral yaparak uynadirrim işe gitmeden her şey tam kıvamda mis pambik gibi oluruz😂😂
Şimdi ne kadar süredir evlisiniz sabahları normalde sinirlimi oluyor o önemli ama oral yaparak kaldırırsan zaten siniri kalmaz azar ama sabahları öyle olmuyormu normalde
eşinizin huy durumlarına bağlı, yani aslında son sözü sizin söylemeniz gereken aksiyon almanız gereken bi durum
Ne güzel olue işte yap yapp
Vay adamdakı hatuna bak bide bizdekine
Ulan kızlar çok fenasiniz 👍😂
Buna kızacak erkek tanimam aşko aksine bayilir ya :)
çok kızcağını zannetmiyorum. sinirli birisi mi
Dene gör sormana gerek yok
Güzel hayaller ama
Zor
Ben olsam kızmadım. ahhh keşke 😞
Yap kizarsa daha da ağzıma surmem de
Bunu eşinle konuşmayı denedin mi
keşke senin gibi düşünceli bir karım olsa🤷♂️
Şanslıymış
Yeni mi evlisin
Çok sever
Hoşuna gider