Arkadaşlar ben nışanlıyım îmâm nıkahımızda var dün çay ıcerken sevgılımın bırden seks sıtesıne baktığını gördüm unutmuş silmeyi. Tabı bütün ortam bozuldu ve küs ayrıldık ne aradım ne sordum.. sizce napmalıyım tavrım nasıl olmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba kardeşim evliliğiniz hayırlı olsun öncelikle imam nikâhliyiz dedin o halde müslümansin ( herkese yorum yapilmiyor o açıdan)
Bir kac yorumuda okudum kardesim 10 gün sonra evlilik varmis cinsel siteler nalet biseydir kisi surekli girdiği zaman bu durum artik oradan zevk almaya yitiyor sirf evliligi bu sebebden bitenler var karisi icerde yatıyor adam izleyerek kendini tatmin ediyor yani evlilige 10 kala bakan insan evlendikten sonra niye bakmasin?
Ne yapman gerekli tavrin sert olmali gerekirse ağır yemin ( kuran ı kerim e ) el bastır bidaha izlemiyecegine dair çünkü cok kötü bisey evlinin yapmasi daha kötü bisey sonra küs kalma trip felan atarsin onunda bk cikarma selametle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yahuu amma abariyonuz.. veriyonmu cocuga yok ee imam nikahlisin ok anladik faydasi ne stresten baska yok.. eee
06 Yorumla
Soran+1 yılAma evli bir erkek 10 gün sonra düğün var neden bakıyor ki mantıklımı yanı ben mı abartılıyorum
Soran+1 yılTamamdır böyle yapacağım ıste bende ne yapacağımı bılmedıgım ıcın sordum herkes dalgaya aldı. Kesınlıkle böyle yapacağım küsmek yok trıp atarım sadece
Soran+1 yılTamam ama benı aldatmış olmuyor dımı böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılne sanıyordun ki hiç izlemediğini mi düşünüyordun? ihtiyacını görmüş. başka birisiyle olmadı ya
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim bende bakıyorum adam pozısyon öğrenmek için bakmış belkş
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir tutum sergilemişinki bana göre normal ama
00 YorumlaAhhh yavrum ah bunlar dert değil hiç bişe deme devam edin sorun değil de geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal sen izlemedin mi yani ya da başkasıyla yattığını öğrensen napardın ki insanız ben bile izliyorum ne var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsonucta bakması yaptıgı anlamına gelmez dımı?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok her daıkıka yanımda zaten ama çok kırıldım neden bakar ki bır insan ben mı abartıyorum
Cevap sahibi+1 yılbıraz abartıyorsun sankı ve ılk sevgılınmı senın?
Soran+1 yıl2. Sevgılım evlılık yolundayız
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı dertlesırız ıkı kanka gıbı
Cevap sahibi+1 yılolur mu sustun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar özgürlük alanları kisitladikca daha çok her şey yaparr
00 Yorumlaİq seviyesi tek hanelerde
01 Yorumla
Soran+1 yılHhahahaahahhaaha 😂 ya belki haklısın ama neden bakar ko bır ınsan ustelık 10 gün sonra düğün var
+1 yılEee bakacak ne var bunda evlenince bakacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evli bir adamın bakması normal mı karısj var evı var bunlar normal şeyler mı
- +1 yıl
Yaşadıkça anlayacaksın
Sevişmiyorsanız normal
00 YorumlaSeks sitesi ne apla p*rno mu izlemiş
00 YorumlaCinsel ilişki yaşa tatmin et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal bişey nesine kızıyosun
00 Yorumla
+1 yılBu kadar abartma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes izliyo, ne var ki bunda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseks sitesine bakmamasini sagla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olmalı garip bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks yaptiniz mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılDemkki yetersizsin
00 Yorumla
+1 yılBaksın ne olucsk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı