fantezi kostümler hakkında ne düşünüyorsunuz? partneriniz bu şekilde sizi karşılasa ne yaparsınız

fantezi kostümler hakkında ne düşünüyorsunuz? partneriniz bu şekilde sizi karşılasa ne yaparsınız
Fantezi kostümler artık baya baya bir sektör haline geldi hatta var mı bilmiyorum ama yakında moda gibi defileler falan da olabilir. Her dönem farklı tercihler falan çünkü para kazanıyorlar ve gittikçe daha da çok tercih ediliyor.
Tercih edilme sebebi de monotonlaşan cinsel hayatı hareketlendirmek veya zaten iyi olan seks deneyimini daha da iyi duruma getirmek. Her iki sebepte de faydalı olacağı kesin. Hele kişilerin bu kostümlere özellikle bir ilgisi veya fetişi varsa onlar için çok iyi olur.
Cinsellik beş duyu ile yaşanan bir şey ve kostümler de görsel duyuyu beslediğinden önemli 😀
Bunun için önceden sipariş vermeye gerek yok Ben şahsen kız arkadaşımın ya da sevgilimin bana önceden hazırlanmasını tercih ederim ve bu beni çok hoşuma gider
Bayılırımm. Partnerin istemesine falan gerek yok, hatta istemeye fırsat kalmaz. Önemli olan benim düşüncem ben kendime yakıştırıyorsam giyerim, kendimi iyi hissediyorsam içinde, giyerim. Seksi olduğumu düşünüyorsam giyerim. Partner ikinci planda kalıyor bende, kendim için giyerim öncelikle.
Cevap
30Cevap
Evde okadar varki giyen yok bizim dememizle giyer erkeği baştan çıkarmanın en iyi yöntemi bence kostüm gecelik çok seksi bence beni öyle karışlayacak varya sabaha kadar bam bam bam
Gereksiz bir şey yani.
Erkeği iki parça kıyafet mi azdiracak ya a da ortama ayak uyduracK
Fantezi anlayışı olan biriyim olmazsa olmaz bence fanteziler. Kostüm severim ama daha uçuk daha çılgın tabusuz olmalı cinsellik. Doğru kişiyle tabiki
Kiyafet aslinda cok onemli degil nasil karsilarsa karsilasin ben zaten her an hazırım yani 😉
cinsel tutkuyu ateşleyen gereklilik olarak görüyorum fantezi giyimi
güzel bir çamaşır takımı yeterli genelde ama canı istemişse hayır demem
Sevmiyorum ya. Hepsi itici geliyor bana. Uzun elbise severim
Bayılıyorum desem yeridir. Partnerimle zaman zaman beraber seçiyoruz iç giyim alışverişlerini.
İlişki sırasında güzel oluyorlar monotonluktan çıkmaya yardımcı oluyor
Cosplay yapan hatunu reddedecek halimiz yok herhalde.
yoğun iş hayatında olanlar için saçma. ama geniş vakti olan birbirine vakit ayıranlar için güzel bence
Tahrik olurum diyeceğim ama belli yaştan sonra eşten tahrik olamıyorsun farklı birilerini arıyorsun
İki taraf için de aşırı hoş bence
Siyah çorap harici, hiç bir şeye gerek yok.
Giymek isterdim.
Bence çok güzel ve seksi
Çok çekici seksi daha fazla arzu uyandırıyor.
Twhrik edici ve davetkar bulurum
fantezi kıyafetlerini seviyorum
Harika olur renk katar ilişkiye
Ben severim ya böyle
çok işe yarıyorlar
Çok iyi düşünüyorum ☺️
Farklı şeyler denemeyi severim.
resimdeki
gibi
herkese
uymaz
Olmalı renk katar