Eski sevgilim ile sevisiyoruz sonrasında arkadaşız diyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
boşta kalınca elimi zkeceğime seni zkerim ama lütfen bundan etkilenipte seninle aşk yaşayacağımı ve yeni arayışlarda olmaktan geri kalacağımı sanma kezbancım diyor. Fakat sen belliki bu vatandaşa karşı hala yanıksın ve bu hakarete rağmen onun boşalmasına yardımcı olmaya devam ediyorsun. Bence sana hem skip hemde böyle hakaret edecek birinden çok daha iyisini bulabilirsin..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arkadaşlar zor günde vardır gerçekten kayda değer bir arkadaşlık güzel.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eski sevgili mi eskide kalmadığına göre senin için eski değil demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. "Arkadaş arkadaşın zor zamanında yanında olur" felsefesinin yaşayan temsilcisi gibi olmuş senin ex :)
İhtiyaç husule erdiğinde, ihtiyaçlarınızı karşılayıp sonra yolunuza bakıyor gibisiniz :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Safmisin fb olmussunuz seninle ciddi dusunmuyor buda deger vermiyor kendine layik gormuyor anlamina gelir. Sadece kullaniuor yani kendine bunu yapma
18 Yorumla
Soran+1 yılBundan rahatsız olduğumu söyledim ilişki istemediğini syledi oyleyse yokum dedim ya hep ya hicmi dedi evet dedim arkadaş kalalim ne zman istersen gel sana dokunursam bidaha ne istersen yap cik bağır rezil et beni dedi
Soran+1 yılEvet farkındayım ben onun kalbini kırdım zamaninda bu yüzden byle davranıyor
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılEvet cok kötü hiswediyroum bnu syledim ona dokunmam bidaha dedi
Eczaneler ilacın üstüne ne yazıyor günde üç kere tok
Arkadaşında seni haftada bir aç diye düşünmüş :)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Bana bağlanma yani arada böyle sevisiriz demek istiyor adı üstünde eski sevgili diyosun ilişkiniz bitmiş zaten tekrar başlamayalım diyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSevişenden arkadaş mı olunur. Mantığını kullan bedavaya sana mama yok de. ilişki yoksa no seks diyeceksin. Bunu bilecek.
02 Yorumla- +1 yıl
Sonrasını seyret
- +1 yıl
@sevimlideli Gereksiz.
"eski sevgilim" diyorsun "sevişiyoruz" diyorsun. f. ckbady olmuşsunuz haberin yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Arkadaşın olduğunu söylüyor işte. Bir ilişkinin olmadığını soyluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi
Soran+1 yılBundan rahatsız olduğumu söyledim ilişki istemediğini syledi oyleyse yokum dedim ya hep ya hicmi dedi evet dedim arkadaş kalalim ne zman istersen gel sana dokunursam bidaha ne istersen yap cik bağır rezil et beni dedi
Soran+1 yılGeri cekilmeliyim dmi ne yapmalıyım ikna etmek için
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eski sevgili işte ne dicek sevgili mi dicek
026 Yorumla
Soran+1 yılKarışık
- +1 yıl
İyide buna sen izin veriyorsun
- +1 yıl
Yav he he seni her eve attığın da amacı skkmek olacak ve öyle de devam edecek hala bu yalanları nasıl yiyorsunuz
Soran+1 yılDenemeli miyim tekrar buluşup arkadaşz diyip tepkisnu
- +1 yıl
Git yine aynı şeyler olacak sevişecek sonra evine gönderecek anlamiyorjm eski sevgili işte ne gerek var muhabbete
Soran+1 yılBi şekilde çekim oldu tekrar görüşmeye başladık bilmiyorum
- +1 yıl
Bence gereksiz zaten yuruseydi eski olmazdı şu an amaç sadece seks işte oda uğraşmadan sıfır sorumluluk ile bedava seks şimdi sevgili olsa oraya buraya götür hediye al hesap ver derken saçma hal alacak
Soran+1 yılIlişki istemiyormuş
- +1 yıl
İstemez tabi bedavadan veriyorsun adama
Soran+1 yılVermedim tek seviştik
- +1 yıl
Bence selam bile verme artık bırak sevişmeyi
Soran+1 yılOyle yapacam yazarsa ne tepki verim
- +1 yıl
Tepkisiz kalmak bazen en güzel cevap tepki verdikçe kendi değerini dusurursun önemsediğin insana tepki verirsin
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılBirde bna byle davrandığı için ben üzüldüm ağladım yanind kendimi küçük mu düşürmüş oldum 🙄
- +1 yıl
Kendini dehersizlestirmissin yahu şöyle düşün sne ona zevk veriyorsun o senden bulamaz sen ondan çok bulursun ne gerek var eski işte sal gitsin ne hali varsa görsün
Soran+1 yılHaklisin bnde oyle dedim sen bilirsin yazan cok yazarim falan dedm hatta gösterdim msji ii yaz dedi ver bn yazim falan dedi snra yazma dedim güldü hani yazardn dedi
- +1 yıl
İşte seni sallamiyor sanıyor ki sen ondan başkasıyla olmazsın bosberin cidden böyle ergenler ile vakit öldürmeye değmez
Soran+1 yılEvet oyle sanıyor ama seviyorum onu
- +1 yıl
Seviyormusun 🤦 ama sen böyle dersen bende sana o zaman hak ediyorsun derim
Soran+1 yılDeme öylee
- +1 yıl
Ama öyle böyle adam sevilmez
Soran+1 yılOnceden byle değildi
- +1 yıl
Ne fark eder şu an böyle
Soran+1 yılBilemedim iste byle olduğunu
+1 yılSadece sevişmek istiyor
Sevgili sorumluluk bu tarz bişey istemiyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmak istiyor. Cidddiyet düşünmüyor. Evet arkadaşsınız ama fb arkadaşınsız.
00 Yorumla
+1 yılYani seni kullanıyor ve sana bağlanmak istemiyor seninle ona bağlanmanı istemiyor bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılamacı sevişmek
ona da ulaştığı sürece fazla zamanını almanı istemiyor00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. FB yapmaya çalışıyor diyeceğim ama yapmış bile. Hayırlı olsun.
00 Yorumlaf*ck düşünüyor duygusallık olmasın kafasında.
00 YorumlaKullaniliyorsun ya da karşılıklı birbirinizi kullanıyorsunuz işte ne ileri gider bu ilişki ne de geri öyle zevk için yerinde sayar sonunda da bir b*k olmaz en kralından yaşandı
05 Yorumla
Soran+1 yılVaktn var mı
Soran+1 yıl🙄🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişelşm, sen yoluna ben yoluma benden gelecek bekleme diyo
00 Yorumla
+1 yılNe güzel bir dünya banada gelsene arkadaş olalım 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıleee ne bekliyordun? eski sevgilinin dayın olmasını mı?
00 Yorumla
+1 yılYapmaya çalıştığı şeyi yapıyor bence çok net
00 Yorumla
+1 yılS. kmek için seninle sadece ilerisi yok artık
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmez mi peki
- +1 yıl
Yok bitmiş sin artık o adamın gözünde s. kilecek kız sın sadec
fb gibi takılmak istiyor işte çok açık
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senı f*ck olarak kullanmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılYani eski sevgiliden beklenen hareket
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bekleme sever geçerim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Kendine bir f*ck buddy yaratıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBağlantı arama demek istiyo dayı işte
00 Yorumla Zevkine mi destek oluyo mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılolması gerekeni yapmış, beyefendi adammış, aferim.
00 Yorumla
+1 yılEn sevdigim son :D :D
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için kullanıyor ozamn sizi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevgilisi olarak görmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yenisin yapmıyon. zaten onunla yatarken zevk almıyon
00 Yorumla
+1 yılFb olarak devam etmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
neden öyle dedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir pi. cim haberin olsun anladin mi demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor ne yapacak 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsor sana insan arkadaşını seker mi hiç diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Amacının ne olduğu açık a belli..
00 YorumlaDemekki sevmiyorki
02 Yorumla
+1 yılİşini görüyor geçiyor işte.
02 Yorumla
- +1 yıl
Eğer gönlün yoksa rahatsız oluyorsan görüşme. Adı üstünde eski sevgiliymis zaten.
Uyanık... birisi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvtt
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbır cesıt fb ılıskıye donmus sızınkısı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılfb olmussunuz
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor
00 YorumlaSeni ayakustu bedavada kullnio
00 Yorumla
+1 yılYol yapıyor
00 YorumlaArkadaş olalım mı 😅
00 YorumlaHe Arkadassiniz canim tabiki
00 YorumlaBedava takılıyor işte
00 YorumlaOlur öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılF buddy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Fb lik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılFb yiz diyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılFb anla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfb takılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyacıni gidermeye çalışıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal ne var
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı