Ayı mısın ille sevgili olmana gerek yok cinsellikten sonra tamamlayıcı olarak yapman gerek o tam doyuma beyin olarak ulaşmak için ya da * aynen senle uğraşmasın. Anlaşma yapıyorsan karşıdakini anlaman gerek önce yoksa ilişki istediğini düşünmedim bu kadar yazıdan
Bari hadi ordan insana biraz uyum sağla ne iyi kendini düşünmek xd sen gene de ciddi ilişki istemediğini söyle ama alışmış gibi15 Yorumla
Soran+1 yılHocam cümlemizden hiç bir şey anlayamadım
Soran+1 yılAblacım ne dediğini anlamadım ozetle ya da sorumdan git
En İyi Cevaplar
Zaten ne halt varsa bu Furkanların başının altından çıkıyor Furkanlar kapatılsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılFurkanlar yerine hemeraalari açalım
Soran+1 yılPeki hemeraa
Soran+1 yılÖzele geçin yav bildirim gelip duruyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılşu an bende aynısını yaşıyorum baya
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yılBaya ama. komusumuzun oğlu ile ama ikimizde bekarızama gizli bazen
Soran+1 yılBizde bakarız bizimde gizli laf olmasın diye de artık o istese de gitmem sorunlunun teki ilgi manyağı
Cevap sahibi+1 yılO zaman gitme bu kadar basit dediğin gibi
Soran+1 yılGitmeyeceğim zaten
Cevap sahibi+1 yılBende o konuyu düşünüyorum hep neyse
Soran+1 yılHangi konuyu
Soran+1 yılSende rahatsiz oluyorsan gitme
Cevap sahibi+1 yılSeni bilmiyorum ama o tam bir hayvan oldu son zamanlarda beni boşaltmadan çekip gidiyor
Soran+1 yılBen onu boşaltıp gidiyorum ona rağmen böyle boş ver et ya en iyisinin benn...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadın sana diyorki iliskiden sonra gitme yanımda kal sohbet edelim vakit gecirelim diyor, kadın ruhundan anlamıyorsun o kadına üzüldüm
16 Yorumla
Soran+1 yılAma onu sevmiyorum ona bir şey hissetmiyorum başta konuştuk bunu o zaman kabul etmeseydi
Soran+1 yılKadin ruhundan anliyorum ama yapmacık olamıyorum 250 gram için, içimden gelince yapıyorum gerçekten yapıyorum iyi de anlıyorum kadin ruhundan
Soran+1 yılOnu sahte her seviştiğin kadına hayatinin aşkı gibi davrananlara sitem olarak söyledim
- +1 yıl
Bak kardeşim yalakalık farklı bir şey anladım demek istedigini, sana yalakalik yap diyen yok, kadinlar iliskiden sonra sırtını dönmeyi saygısızlık olarak görür ve seksten sonra saçının okşanmasını ister biraz sohbet etmek ister aksi oldugu zaman kendilerini kullanılmış isterler demek istedigim bu, kendi gönlünü hoş ettikten sonra onuda mutlu etsen, iliskiden hemen sonra degilde biraz ilgilendikten sonra gitsen emin ol bu şekilde mesaj yazmaz
Soran+1 yılAbicim ne anlatıyorsun sen ya ben zaten onu da bosaltiyorum kendi kendime mastürbasyon yapmıyorum onunla seks yapıp onu da mutlu ediyorum sonrasında sahte sevmeler yapmak sacma geliyor konuşulmuş şeyler kabul edilmiş şeyler bunlar
tepkisi normal, kadın "ciddi ilişki istemiyorum"u kabul etmiş f. ckbady olmak istememiş sanada bunu söylüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende saygı duydum
Gizli Üye(30-35)+1 yılPes kadından anlamaz ukala
44 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
- +1 yıl
Hahahahahajahahha
Soran+1 yılSende hadsizsin
Soran+1 yıl4 tane abaza yorumunu beğenmiş
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği