her şey çok güzel, birleşmede yaşandı ama öyle bir şey olsun ki siz vazgeçin. O "olası" nedir?

her şey çok güzel, birleşmede yaşandı ama öyle bir şey olsun ki siz vazgeçin. O "olası" nedir?

Bakımsızlık olursa ki bunu da zaten başta fark edeceğim için genellikle sonradan vaz geçmezdim.. uzatabildiğim kadar uzatırdım tabi ki de.. birde partnerimin tutumu da önemli eğer çok isteksiz olursa ya da sonradan vaz geçerse o zaman sonlandırırdıok seksi.. bunun dışında sonlanmazdı
Yok ya öyle kötü kokan 1 kere denk geldi onda bile vazgeçmedim. Sadece sevişme aşamasını çok kısmi yaptım, yaptım sayılmaz. Anca şu olur kobdom yoksa emin pek emin olamayacağım bşr kadınsa yapmam ya da vajinal hariç yaparım belki. Bir de deprem, yangın vs
Merhaba,
Böyle bir şey olamaz, olmaz, aklıma hiçbir şey gelmiyor ki boşalmayı önemsemiyorum, çok önemli değil. Aşkım boşalsın tatmin olsun yeterli! 😅
Cevap
30Cevap
Düşündüm ama böyle bir anda ne vazgeçirebilir bilemedim. İnleme esnasındaki konuşmalarda yanlış bir şey olabilir.
Erken boşalma olabilir.
O anda konudan bağımsız farklı bir konuda tartışma ya da herhangi bir konuşma olabilir.
Herhangi bir beğenmediği özelliği özellikle o anda söylemesi olabilir.
Sanırım düşündükçe devamı gelir en iyisi o an bişey düşünmemek 🙄
Penetrasyon gerçekleştikten sonra her şeye kulağımı tıkar, dünyadan çıkarım, ne yaparsa yapsın iki taraf da orgazma ulaşana kadar bırakmam, her türlü altımda kilitler devam ederim...
Hijyen bence. Mesela o kişinin bakımlı ve hijyenik olması lazım ve bana sormadan hareket etmemesi lazım.
Bazen cinsel ilişkiye sırasında 3. cü postadan sonra dayanamıyor'lar, o zaman mecburen sonlandiriyorum.
1. Partnerin isteksizliği
2. Seks performansımın eleştirilmesi
3. Sertleşme ve geç boşalma sorunu yaşamam.
Bunu yasatacak her ne ise zaten baslamam ki hijyen ilk sart
Yetersiz hissetmediği sürece çekilmez erkek.
O an moddan çıkaracak bir şey söylemesi gerekir bilemedim şu an
Kasılması veya kötü kokması. Yüzünü çevirmesi. Bide birden içeriye birinin girmesi.
Birisi odaya girerse veya partnerimin kasıkları ağrırsa
Deprem olursa ya da aleti ısırıp canımızı yakarsa
Seksi kullanarak beni biseylere ikna etmeye çalışırsa
Sinirlenirsem sonlandırırım
Kadın daha erken gelmiştir ve sonrasında kupkuru olmuştur..
Bu resim çok azdırıcı, bu ortam olsun hiç bir şey beni durduramaz
Çocuklar uyanınca
Sacma slk bir sey derse
Başkasının adıyla seslenirse 😒
odun gibi durursa
Zevkten ölürsem vaz geçerim :)
Kolay kolay bırakmam girdim mi kitlenirim
konu dışına çıkılırsa
Dünya boştur lo minvalinde
bana bir başka isimle hitap ederse
Partnerim olcak kişi oral yaptırmazsa
Başkasinin isminiyle seslenirse