Cinsel Yaşam Bekaretini aldığınız kadını bırakır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ayrılrı mısınız Bekaretini aldığınız kadını bırakır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben eşimle cinsellik yaşarım sadece 1 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayrılan kişinin ancak karakteri yoktur bu insan satmak gibi bir şeydir benim kitabımda yoktur yediysem bir bok sonuna kadar arkasında olurum 2 0 Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evlenince * yapmak çok daha iyi zaten iki kişi bile isteye evlendiyse ten zıtlığının uyumu da vardır. 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Erkeklere göre bir soru amaDuygusal bir birliktelik varsa devam ettirirlerVurkaç ilişkiler zaten geceliktir hatırlamaz bile 0 0 Yorumla
sessiz06ank Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl bekaret alıp almamakla alakası yok. ilişkinin gidişatına göre ayrılırsın veya birlikte olmaya devam edersin 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani bekaretin önemini var mı ya da var mı verilen sözden 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bekareti aldım diye anlaşamadıgim , mutlu olmadığım biriyle bir ömür geçirmek zorunda mıyım? 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bekaret alınmaz kadın kendisi verir.. 2 kişiyle oldu ama bırakmadım çok sonra ayrıldık yani 0 0 Yorumla
messi0220 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Asla bırakmam ve onunda bırakmaması için elimden geleni yaparım. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayır bunu yaşayacağım kişi evleneceğim kişidir zaten 0 0 Yorumla
uersaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Niye sahibi mi oluyoruz, kendinize niye malmış gibi davranıyorsunuz 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. evlenmişimdir zaten evlendikten sonra almışımdır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır devam ederiz 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunu neden yapalım ki? 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet canımı sıkarsa ayrılırım niye ayrılmayım 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl oraya kadar gittiysem evlilik içindir 0 6 Yorumla axiakrep +1 yıl @fıtııfıtı Yorumla fıtııfıtı +1 yıl helal abmde beni niye etiketledin ki simdi Yorumla axiakrep +1 yıl @fıtııfıtı günahımı çaldın ya az önce dşsfldşd Yorumla fıtııfıtı +1 yıl ya hayır ĞAWPWLLELKDD ilk bastaki 2. yazdığın cmle gzl değildi tepkim onaydı Yorumla axiakrep +1 yıl @fıtııfıtı o kadar kusur kadı oğlunda da olsun dkdkdl Yorumla fıtııfıtı +1 yıl peki. d Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Çoğu bırakılıyor 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenmeden yanaşmam öyle kızlara 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadına göre değişir 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. tek gecelikse evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ben eşimle cinsellik yaşarım sadece
Ayrılan kişinin ancak karakteri yoktur bu insan satmak gibi bir şeydir benim kitabımda yoktur yediysem bir bok sonuna kadar arkasında olurum
Evlenince * yapmak çok daha iyi zaten iki kişi bile isteye evlendiyse ten zıtlığının uyumu da vardır.
Erkeklere göre bir soru ama
Duygusal bir birliktelik varsa devam ettirirler
Vurkaç ilişkiler zaten geceliktir hatırlamaz bile
bekaret alıp almamakla alakası yok. ilişkinin gidişatına göre ayrılırsın veya birlikte olmaya devam edersin
Yani bekaretin önemini var mı ya da var mı verilen sözden
Bekareti aldım diye anlaşamadıgim , mutlu olmadığım biriyle bir ömür geçirmek zorunda mıyım?
bekaret alınmaz kadın kendisi verir.. 2 kişiyle oldu ama bırakmadım çok sonra ayrıldık yani
Asla bırakmam ve onunda bırakmaması için elimden geleni yaparım.
hayır bunu yaşayacağım kişi evleneceğim kişidir zaten
Niye sahibi mi oluyoruz, kendinize niye malmış gibi davranıyorsunuz
evlenmişimdir zaten evlendikten sonra almışımdır
Bu ne zamandan beri bi’ kıstas lan
Hayır devam ederiz
Çok sevmesi laızm erkeğin
keşke alsam asla onu bırakmam
Günümüzde pek önemi yok maalesef
Bunu neden yapalım ki?
Hayat her şey olabilir
Evet canımı sıkarsa ayrılırım niye ayrılmayım
Neden bırakayım aptal mıyım