Ya birçok erkek bana sarktı etti hala da yapıyor ama ben seven erkek istiyorum. Seven erkek elini tutan seninle uzun uzun konuşan sarılıp yatan saatlerce öpüşen erkek demek bana göre. Birçok erkekle flört ettim böyle değildi hiçbiri. Sadece iki tanesi böyleydi onların da çok çok büyük küsur ve eksikleri vardı o nedenle bunları yapıyorlardı o eksikleri örtmek için. Para tip cinsel sorun gibi kusurları vardı. Ama ben bıktım ya ben güzel sevgi yaşamak istiyorum sarılıp yattığım ama erkeklerin tek derdi seks. Bu seven erkekler nerede?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ya bna mi hep oylesi denk geliyor erkekler duygusal ya oysa ki sarılıp uyumak bir sahiplenmek istiyorlar bence bende seven erkek sevmiyorum hemen yapışıyorlar hayatınla ilgili deyatları bilmek istiyorlar bn * erkek seviyorum herhalde😋
01 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle erkek de tanıdım mıymıy o da itici ama onların da tek derdi sarılıp yatmak asla değildi yani sexti yine.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadinlarda seven erkegi yedekte tutup bad boy serserikilikli erkeklerin yanina giderse seven erkek demek ki sevmek ise yaramiyor diyecek kotu cocuk olmak isteyecek sizleri sevince ise yaramiyor siz seven erkegi degil siz kendi sevdiginiz erkeginde sizi sevmesini istiyorsunuz karsiliksiz sevgiye sevgi demiyorsunuz ondan sizi yataga atmak isteyen erkekleri daha cok karsinizda goruyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılYooo hiç alakası yok bana değer vermeyen tek derdi seks olan erkeğe asla aşık olmam direk silerim. Benimle arkadaş olan romantik dinleyen derdimi dert yapan erkekle yakınlaşırım ama sorun çoğunun sahte çıkması. Yalandan seviyor hibi yapıyor işte sadece seks için. Sonra bakıyorsun ı cömertlik romantizm ilgi özen gitmiş sadece seks kovalıyor.
- +1 yıl
birincisi cok alakasi var tek sen yapmiyorsun diye her kadin yapmiyor degil ikincisi erkekler suanki iliskilere bakinca birini sevmesi icin guvenmesi gerek guvenecek kadin kalmadi onun icin seks dusunuyor bende eskiden senin gibi hayal kurarken artik anlamsiz buluyorum
Soran+1 yılBenim de erkeğe güvenmem gerekiyor. Erkekler ilk günden seks istiyor sevilmek istiyor. Ne diye seveyim yakınlaşayım ya elin erkeği yalandan ilgi gösterip kahve aldı diye. Saçmalık. Güven zamanla olur. Erkekler hiç emek vermeden ilişki derdinde sorun da bu zaten.
- +1 yıl
kadinda menfaat ve genelde kendi istedi sevdigi erkeklerin pesinde kosup aci cektikleri icin seven erkekleri gormuyorlar o erkeklerde bosa zaman harciyorum diye bakiyor sorun da bu
Soran+1 yılValla ben öyle değilim. Benim için sevgi saygı ve emektir vericiliktir. Bi erkek bana emek para harcıyor saygılı davranıyorsa ben onunla ilişki yaşarım. Ama genelde o seviyorum diyen erkekler mal ezik bol cimri somut hiçbir şey yapmıyor sadece boş boş seviyorum diyor yani tek dertleri bedava seks ve ilişki yaşamak ondan sevmiyorum.
- +1 yıl
sen oyle degilsin ama her kadin oyle degil ayni sekilde erkekte degil ben zamaninda sevdim deger verdim baglandim en fazla opusme oldu ama onu hep korudum sevdim ona insan gibi davrandim ama o cocuk cikti ilgi manyagi olunca gitti hala da eminim baska erkeklerle gununu hatta gecesini gece eyliyordur ben simdi bu olayi yasayip hala askin sevginin varligina inanir miyim tabiki inanmiyorum bundan sonrada bir kadina kalbimi veremem yine kirilir gerek yok benim icin mesela en mantiklisi fb gibi bir iliski
Soran+1 yılİnsan gibi davrandım ne lan. Nasıl davranacaktın pislik.
Soran+1 yılZaten olması gerekeni yapmışsın. Kadına kötü davranmamak marifet mi oluyor.
- +1 yıl
ona davrananlar insan gibi davranmamis ben davrandim hatta o bile bunu soyledi eski sevgilime saplantili olmasaydim onun yerine mutlaka seni koyardim diye ondan dedim ve kaybettim onun icin sevmeye gerek yok
- +1 yıl
seks icin davranmak kotu oluyor herkes boyle diye sikayet eden sen degil misin ya simdide marifet mi diyon marifet tabiki marifet olmasa Şu an boyle bir erkek aramazdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBahsettigin sey erkek olmuyor zaten. Bak sen kendin demissin biri vardi oyle ama cinsel sorun vardi diye.. bosuna arama. Biz nasil bos beles muhabbetlere girmeden direk seks yapabilecek zihniyette kadinlara cok az rastliyorsak siz de istediginiz sekilde erkekleri bosuna aramayin. Biz boyleyiz siz oylesiniz
00 YorumlaHayat şartlarından ve serserilik ten ( itlik) çoğunun sevmeye fırsatı yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Para ve Tip kusurları var diye seven insanları dehlemişsin hayatından oturup ağlıyorsun öyle mi? Senin sevgin de bu kadar işte.
00 YorumlaSeven erkek bulma six nine ten erkek bul bozo
011 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılAbi bulamıyorum bak mesela benden düşük oluyor ama iyi kısımları oluyor temiz düzgün iyi terbiyeli cömert filan. Ondan mesela yakınlaşır değer veriyorum anında havalanmış ve hiç ciddi de yaklaşmıyor. Yüz verene kadar ciddi düzgün geliyor sonra direk olayı fb ye bağlamaya çalışıyor.
- +1 yıl
Yani sen taşralı kesimle muhattab olursan bunu görürsün taşralı kesimde aldatma, yalan, iftira vb. diğer şeyler olur çünkü geneli iyi aile ortamında büyümemiş benlik ve kişilik bilinci oturmamış hatta yok olan insanlar tabi ki bu insanlar'dan böyle yapmasını bekleyeceksin çevreni az ve öz tut
Soran+1 yılNe alaka be gayet çevrem şehirli modern okumuştu.
- +1 yıl
O kadar emin olma o sadece yeni jenerasyonlar için geçerli ama bu insanları yetiştiren jenerasyon'a bir bak ondan bir önceki jenerasyon'a da bak mesela 3-4 kuşak üniversite mezunu olmuş kaç aile'den insan tanıyorsun, 3-4 kuşak eğitimli olmayan insanların genelde elit bireyler olması zor
Soran+1 yılEvet bence de mesela benim ailem eğitimli ve elit yani.
Soran+1 yılZaten ondan anne babası var okumamış olanları siliyorum. Boş oluyorlar istemem öyle tipler evlenmek.
- +1 yıl
Aİleni pek bilemem ama elit olmak için sadece eğitimli bir aile geçmişi değil çok önemli fakat ayrıca kişinin kendi zekası karakter gelişimi ve bilgi kültür seviyesi de önemli oluyor gözlemlediğim kadarı ile elit bir insan'a verebileceğim en iyi örnek İlber Ortaylı hocamızdır bu ve türevi sofistike insanlar türk toplumun'da ve diğer Ortadoğu toplulukların'da pek bulunmaz
Soran+1 yılAynen ondan zaten ailesine bağımlı insanlara asla saygı duymam birey olamamış. Ben oldum.
+1 yılŞimdi benim desem bile inanmazsın. 1 şans sunsan desem de yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılSen seven erkek bulamıyorsun bizde seven bir kadın bulamiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVefalı bir erkek denk gelmedimi hiç bedenin için değil de senin sen olduğun için değer veren bir tip ve yaş kaç
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır gelmedi hepsinin tek derdi fiziğimdi.
Cevap sahibi+1 yılGünümüz bu kadar oyuncakmı olmuş diye düşünüyorum bazen
Peki sen vefalı birimisin
Cevap sahibi+1 yılSen seni seven sana ilgili olan kalbini seven saygı duyan Deli dolu birini istiyorsun bence
Soran+1 yılEvet kendim kadar vefalı birini görmedim beni seven arayan soran herkesi arar sorarım. Ama genelde insanlar sadece işi çıkarı varsa arar sorar ondan sinir olurum.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılmasın öyle sohbet etmek için konuşuyor gibi düşünmeyin bilmiyorum ben mi geri kalmış biriyim yaşım 30 ben hiç Bir kadınla bilerek isteyerek hiç bir şey yaşamadım bir gün ne zaman evlenirsem günümüzde hemcinslerim oyuncak olmuş baya Sevgiler yalan vefa yok karakter yok ben anlamıyorum açıkçası
Bir kadını sadece bedeni için cinsellik için sevgi rolü olur mu hiç ben açıkçası nasıl biri aradığını biliyorum ne zamanki bir erkekle karşılaştın sana bakarken yüzü kızarıyor ve bedenin için değil sana değer veren vefalı biri vefalı Bir insan her zaman dostluğu da arkadaşlığı da herşeyi iyidir
Soran+1 yılEvet de öyle biri çıkmadı karşıma cidden seven. Ya para ya seks için sevdiler m
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar pervasız olmuş desene menfaatsiz gerçek bir dostun Yokmu
Cevap sahibi+1 yılParan için ya da cinsellik için mi sana denk gelenler harbi insanlığı da sıfır mış insan bir kadının parası için yanında olur
Cevap sahibi+1 yılDürüst bir arkadaşlığın varsa konuşalım öyle buradaki kafayı yemiş insanlardan sanmayın da veya farklı bir amaç güden insanlar dan
Soran+1 yılVar öyle dostlarım ama hepsi uzakta.
Cevap sahibi+1 yılSevindim olmasına benide yanlış anladın galiba ben iyi niyetin edası ile dedim 🤷🏾♂️
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası çok şaşırdım iyi birisin diye düşünüyorum o yüzden dedim zaten arkadaş vefası olursa sende anlarsın
Cevap sahibi+1 yılİşin gerçeği dürüst biri iseniz sadece normal arkadaş olarak konuşacak biri iseniz arkadaş olalım yanlış da anlama olmasın kötü niyetli biri değilim bakalım vefan ne kadar
+1 yılSeven kadın bulmak cidden zor ciddi biri olsun evlenecem
00 Yorumla
+1 yılTamam seksten sonra yapalım diyoruz işte bunları
00 Yorumla
+1 yılburada olmadivi kesin
00 YorumlaBen kendimi feda ede bilirim😂
00 Yorumla
+1 yılBende seven kadın bulamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım ne istediğini bilen kadınsın
00 Yorumla
+1 yılGünümüz ilişkileri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUyuyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsini denemeseydin
00 YorumlaTam. benn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026