Birinden hoşlanıyorum ve cinsel anlamda istek de duyuyorum. Doğrudan eve gelmesini sağlasam tek seferlik mi olur daha sonrasında iliskiye döndürmek istiyorum çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sıkıntı yok onunla olan diyaloğuna göre sonuç değişir. aranızda güzel bir bağlantı var ve seks sırasında senin vucudundan ve tavrından yüksek zevk alırsa elbette bu istediğin şeye tamam der. beğenmezse seni belki kaçabilir veya çok sıcak olmasada boşta kaldığında ziyaretine gelmeyi düşünebilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence kendisinin hal ve davranışlarından hoşlandığını birlikte bir yemek yiyelim ilk hesap benden ne dersin diye sor orada konuşun telefonları alıp ver sonrası o yola devam edin. Sonrasında duruma göre eve çağırır işi ilerletirsiniz
10 Yorumla
Numaranı verip eve çağırmaya gerek yok.
İlk gördüğün yerde söyle. O hemen horoz gibi yapar... hoşuna giderse gördüğün yarde yaptırırsın...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılhayır tek seferlik olur çünkü seni cinsel ihtiyacı için kullanır ve sonradan da ilişkiye döndüremezsin sadece ilk başta normal bir ilişkiye başlayıp sonradan cinselliğe başlarsan iyi gider ama dediğin gibi olursa seni sadece cinsel obje olarak görür
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir görüşme başlatmak istesem dikkate almama şansı var ama. Sadece numaramı versem veya bi yemeğe davet etsem…
- +1 yıl
e zaten sadece cinsellik için dikkate alacaksa öyle bir insan hayatında hiç olmasın daha iyi sırf eve çağırdığında seni dikkate alıp yanına gelecek bir insan zaten iyi biri değildir amacı takılmaktır cinselliktir sadece
Bir kızın bu teklifi sunması asla normal karşılanmaz kim ne derse desin hiç kıvırmaya gerek yok. Direk akla şu gelir acaba herkese mi numarasını verip eve çağırıyor?
111 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Ama öyle bir şekilde yaklaşmam lazım ki garanti olsun. Sadece numaramı verip arayacak mı diye beklemek istemedim
Soran+1 yılHaklısın 🙏🏻 o halde sadece daha sonrası için yemeğe davet edip numaramı vermek uygun olur mu acaba?
Soran+1 yılÇok fazla karşılaşabilme şansımız yok. Diğer arkadaşları ziyaret bahanesiyle gittiğimde numarayı aldım aldım yani. Keşke her gün görüşseydik o zaman mutlaka onun ilk adım atmasini saglardim zaten
Soran+1 yılGöz önünde olmam mümkün değil farklı kurumlardayız
- +1 yıl
O zaman biraz zor yani benim düşüncem bir kızın numarasını verip aynı anda eve çağırması kızı basit yapar ama sen başka çarem yok diyorsnda bişey diyemem ama şunu düşüneceğine kalıbımı basarım bu kız herkese mi numarasını verip eve atıyor kaç kşiyle yattı veya beklentisi ne gibi sorular? Bunu düşünmesin gelsin beni siksn 😂😂
Soran+1 yılEvi unut sadece numarasını isteyeceğim
- +1 yıl
Ama sonuçta sonu evde bitecek bir gece belli. Bilmiyorum bu benim düşüncem bence onun numaranı alması lazım ama bunun içinde kendini belli etmen lazım yani naz cilve kur göz önünde olman giyimin jest mimiklerin bakışların konuşman falan bunlar karşıyı tetikler ve atlar ama bunun içinde aynı ortamda olmak şart tabiki ee sende bu mümkün değil diyosun işin zor ne diyim
Sen zaten cinsellik düşünerek kaybettin kolay biri gibi görünürsün anca kullanılıp atılan böyle bir durumdan ilişki çıkmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik değil ilişkiye döndürmek istiyorum ama kolay ulaşılabilen biri değil, öyle bir hamle yapmam gerekir ki tek seferde istediğime ulaşayım
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Tek seferlik olsa yine iyi!
Ya psikopat takıntılı biri çıkarsa? Evini de biliyor olacak artık
11 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri değil askim
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce karşındakini iyice tanı, ilişkin için ne istediğini ilerisi için ne istediğini ona fark ettir sonra hamlenin yaparsın
18 Yorumla
Soran+1 yılgaranti bir başlangıç yapmak lazım ama ona bırakırsam daha çok beklerim
- +1 yıl
Sen yönlendir işte o zaman. Dışarıda buluş yemek, kafe, konser vs. Sonrasında devam edersin
Soran+1 yılÖnemli olan buluşmaya nasıl ikna edebilmek. Numaramı nasıl verebilirim?
- +1 yıl
İletişimin, sohbetin falan yok mu?
Soran+1 yılHiç yok, bir kaç kez karşılaştık ve onun da ilgisi olduğunu biliyorum. Ve artık çok fazla karşılaşma sansimiz yok. Öyle bir şey yapmaliyim ki ucuz görünmeden doğrudan numara vb alabileyim
- +1 yıl
O halde bir şekşlde karşısına çıkıp selamlaşıp sohbet etmelisin. Sonrasında direk numarasını iste güleryüzle zaten oradan yürürsün artık
Soran+1 yılBenim de en aklıma yatan 👍🏻
- +1 yıl
Kadınlar bunu erkeklerden çok daha rahat yaparlar eminim numarasını alacağından. Şimdiden başarılar 👍
eve atarsan direkt tek seferlik olur unut yani sonradan olursa bilmem
21 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
En çok istediğin şey sekse olur ama terside mumkun onu azdirrirsin o sana hamle yapar
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır asıl amaç cinsellik değil ilişkiye döndürmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkendini böyle basit mi göstermek istiyorsun gerçekten?
önce kalbini elde et gerisi zaten olur.12 Yorumla
Soran+1 yılKolay ulaşabileceğim biri değil ama hem yaş hem mertebe
- +1 yıl
Ne olursa olsun.
Değerli görmelisin kendini.
Bu yol çok yanlış
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. iki dk alır bu teklifi yapman çekinmeyin konuşun
11 Yorumla
Soran+1 yılİşimi şansa bırakamam. Ben de sadece cinsellik düşünsem zaten hiç böyle endişelerim olmaz direkt niyetimi belli eder sonra da umrumda bile olmazdı ama ilişkiye döndürmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan neden kendisine sadece cinsellik için numara veren birine değer versin ki? Yolludur her önüne gelene aynı yapıyordur diyerek kullanır sadece. Daha en baştan karakterinden kalitesizlik akıyor olacak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Erkekler elde edilebilirliği yüksek kadınlardan başta hoşlansa da sonrasında umurlarında bile olmuyor yani tek (max 3) seferlik olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz etkile onu sonrasında yatağa geçersiniz. direkt yatağa geçersen cinsellik için kullanabilir seni
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen biraz namuslu, zor veren kız rolü yapmalı bencede
+1 yılBu şekilde bence kendini kullandirttirirsin ilişkin sağlıklı yurumez çok büyük hüsrana ugrarsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin. Kişinin karakterine göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılNasıl biri evli mi bekar mı yaşı kaç Nirvana yapacaksın yani
00 Yorumla
+1 yıldenemeden bilemezsin bi dene bakalım
14 Yorumla
Soran+1 yılİşimi şansa bırakamayacak kadar çok ilgi duruyorum, sadece cinsel manada da değil 🥺
- +1 yıl
belki sevişerek aşık edersin
Soran+1 yılBuradaki erkekler bunun mümkün olmadığını söylüyor gibi
- +1 yıl
saçmalıyorlar. çok fazlaca mümkün.. al aklını başından
+1 yıltek olur canım vurup giderr sureklı ıstersen yazz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin fa*hişe olduğunu düşünür ki öylesin de zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani direk eve çağırmak doğru olmaz
10 YorumlaKendini ucuz göstermiş olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Eve davet edip, güzel bi yemek ısmarla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu yaşamadan anlayamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma şansa da birakmamak için insanlarin fikirlerini almak istedim burada
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide tekseferlik olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Doğrudan numaranı verdiğinde FB Mod:ON olur.
00 Yorumla
+1 yılRuhunu bilemem ama bedenin çok ucuz
00 YorumlaÇok yanlış bir şey
10 YorumlaBasit gozukur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılperformansına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek seferlik olur muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikle ilişki başlamaz
10 YorumlaSadece onu mu istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzamaz tek olur
10 Yorumla
+1 yılTabi ki sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılGüzelsen hep gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Offff senin gibileride var mı
00 YorumlaDirek niyetini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhhhhhhhhhhhhh
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ali3335 normal mi
+1 yılCesur hareket
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna harika bir deneyim yaşatırsan döner
00 Yorumla
+1 yılOo güzel cesursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıtır mı bu olgun mu