Cok nadiren karşılaştığım biri var ufak tefek sohbetler ettik ayaküstü. İlgisinin ne yönde olduğunu bilemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır bu bir özgüven meselesidir. Cesareti olan söylemeli.
Ben sırf bu yüzden bana açılıp aslında dikkatimi çekmemiş olan bir kadına şans verdim. Çünkü ozguven sahibiydi reddedilme korkusu yasamiyordu04 Yorumla
Soran+1 yılAynı ortamda olduğumuz için bir daha yüz yüze gelince olabileceklerden çekiniyorum sadece. Ya da arkadaşça yaklaşıyor da olabilir anlayamıyorum ben
- +1 yıl
O da medeni bir insansa eğer en fazla kibarca reddeder. Medeni bir insan değilse zaten onunla olmamak en hayırlısı olur. Her iki senaryoya göre de bir kaybın olmaz. İçine dert olması yeter.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum tavsiyen icin
- +1 yıl
Rica ederim bol şans
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılYoo neden illa erkekler atcak gayet kadınlarda atabilir. Bana adım atanlar oldu kötüde olmadı. Tabi nasıl adım attığında önemli :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir adım kastettiğin peki?
- +1 yıl
Yani konuşma başlatırsın. Zaman zaman elindeyse aynı ortamda bulunursun vs fistan. Konuşurken kesinlikle öyle arkadaşın gibi biri gibi değil farklı şekilde konuşursun bu tarz şeyler iyidir. Zaten onunda bi ilgisi varsa belli olur zamanla oturur. Baktın olmuyo açık açıkta senden hoşlanıyorum beraber birşeyler yapalım mı da diyebilirsin. Yani ilk başta dediğim gibi normal bir şekilde başlat. Atıyorum bir sonraki karşılaşmanızda biraz daha uzun tut muhabbeti atıyorum instagramınızı alın oraya getir konuyu. Gibi gibi ondan sonra instadan konuş birbirinizi tanıyın edin bi çaya gidin öyle öyle olcak şeyler.
Soran+1 yılTeşekkür ederim önerilerin için 🙏
- +1 yıl
Ne demek canım umarım işine yarar. Benim bi tane eski sevgilim bana böyle yanaşmıştı :)
Soran+1 yılAma eskide kalmış artık çok da etkili olmamış demek ki 😀
+1 yılNe gibi bir adım bekliyorsun? Sana acılması gibi felan mı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuşmaları sırasında anlayamıyorum arkadaşca mi yoksa yalnızlıktan mi ya da benden hoslandigindan dolayı mı diye
- +1 yıl
Bence biraz ilgini arttıra bilirsin ona karsı çekiniyor olabilir ve senden tera vir tepki almaktan sakınıyordur. Biraz daha ilgini gösterir ona belli edersen acılıcaktır
Soran+1 yılİlgi nasıl arttırılır peki diye sorsam?
- +1 yıl
Daha sık mesaj atarak ola bilir mesela.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. alakası yok.
unutmayın peygambere evlilik teklifini eşi sundu00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılHep biz zaten anasını satayım 😘
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ilgiyi seviyor ama erkek ilgi görünce kaçıyor bence
- +1 yıl
İlgi göreyim kapısına çadır kurarım
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle bi kural yok
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni beğeniyor diye düşünüp burnunuz kalkmıyor mu?
+1 yılSekks için mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım