Cinsel Yaşam Sabah libidosu hariç gün içinde nasılsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Son zamanlarda aşırı yüksek ve çok ıslanıyorum sebebi nedir Sabah libidosu hariç gün içinde nasılsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demekki vücut dinlenmiş halde ve, sürekli istiyor yani bu kadar basit ☺ 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Baş edemiyorum Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sabahları bende edemiyorum o yüzden yapip rahatlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben yapamıyorum bi işe yaramıyo Yorumla HeadSh0t +1 yıl İki posta üstüste yapınca biraz, rahatlıyor insan işte Yorumla Soran +1 yıl Hmm ben de işe yaramıyo tek başıma Yorumla HeadSh0t +1 yıl O zaman biri ile yap sende ☺ Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla HeadSh0t +1 yıl Nasıl yok ya🙃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu bana da oluyor p. rno izliyorum mastürbasyon yapiyorum istek gecici olarak gidiyor cok rahat duramazsam lez arkadasim var onu cagiriyorum napiyim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla Hadiiyani +1 yıl İse yarıyormu? Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Gün içinde sürekli canım istiyor aklım sürekli oraya gidiyor güzel bir kız görsem hep seviştiğimi hayal ediyorum 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vücudun ihtiyacı bu. ıslanarak sana acıktığını bildiriyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep aç Yorumla builder +1 yıl iyi doyurulunca acıkmazsen doyurmuyor aç bırakıyorsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sabah hiç @zgın değilim ama gece geç saatlerde 3 4 kadın ile grup yapabilecek kadar libidom oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya tavan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence iyi bir şey ilerideki eşimi altımdan kaldırmayacağım, sabahlara kadar :D Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sabah geliyo sonra öğlen sıralarda bi daha geliyo mesela şimdi :) bi de gece geliyo 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. vucudun istiyor artık demekki. çok ihmal etmişsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir iki hafta oldu Yorumla cheekystaff +1 yıl azmı o kadar zaman. bu bir içgüdü.. vudunun istediğini vermelisin Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çeşitli sebepleri var yani tek bir sebebe bağlamak doğru değil 0 0 Yorumla
İrfan0134 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl 7/ 24 hazır kita gibiyim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla İrfan0134 +1 yıl Tam aradığım hatunsun. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ben de öyleyim yani senin gibi.biri yok mu hayatında falan peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla dreamliner61 +1 yıl konuşmak ister misin diye soracağım ama muhtemelen kocaman bir hayırrrr diyeceksin :) Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gün içindede yüksek bide ilişkin yoksa dahada yükseliyor 0 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Her gün en az 2En fazla 4 veya 5 kesmastürbasyon yapıyorum.🤦🏻♂️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla Yorumla _posedioNN +1 yıl Yapacak bişey yok Yorumla
SertBirErkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bende aynı sabah uyandığımda zevk suyu akmış oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu Yorumla SertBirErkekk +1 yıl Çook Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. hormonel çok takma bence 1 0 Yorumla
KutuptakiÇölAslanı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Uzun zamandır srvgilim olmadı ondan bence ben sürekli istekliyim seninde öyledir belki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sabah illaki kalkıyor yaramaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaramaz severiz Yorumla Hadiiyani +1 yıl Keşke hakkını verebilseydinde rahatlasaydik Yorumla Soran +1 yıl Bende rahatlamak istiyorum Yorumla Hadiiyani +1 yıl Olabilir mi Yorumla Hadiiyani +1 yıl Sexting yaparak rahatlamak mümkün Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhtiyaç zamanı gelmiş demekki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hep ihtiyacım var Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Ozaman sana hep cvp verecek biri lazım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Nasılımi var sana uygun birini bulman lazım her istediğinde seni doyuracak Yorumla Soran +1 yıl Yok ki :( Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Overlokcu ayağına geldi halı kilim pas pas kenarı overlok yapılır gel Dm ye 😊 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu ara ben de kazık gibiyim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsun Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Yataktayım sen Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Kucağımda olmalıydın Yorumla Soran +1 yıl Olayım Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Ol da gör dünya kaç kucakmış sana neler neler yapardım tadına doyamazdın Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl sabah öğle akşam mr libido gibi geziyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep yiksegim gün icinde 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık kendim gibi yüksek hriiyle evlenmek istiyorum Yorumla
DOĞANABLAY Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benden önce kalkiyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsun Yorumla DOĞANABLAY +1 yıl burada diyemem 😅😅🙈 Yorumla
Hunter_Wolf Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Hep kuduruk 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorma Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Ahhh ahhj Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. fenayımm 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 10/7 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Demekki vücut dinlenmiş halde ve, sürekli istiyor yani bu kadar basit ☺
Baş edemiyorum
Sabahları bende edemiyorum o yüzden yapip rahatlıyorum
Ben yapamıyorum bi işe yaramıyo
İki posta üstüste yapınca biraz, rahatlıyor insan işte
Hmm ben de işe yaramıyo tek başıma
O zaman biri ile yap sende ☺
Yok ki
Nasıl yok ya🙃
bu bana da oluyor p. rno izliyorum mastürbasyon yapiyorum istek gecici olarak gidiyor cok rahat duramazsam lez arkadasim var onu cagiriyorum napiyim
Çok iyi
İse yarıyormu?
Gün içinde sürekli canım istiyor aklım sürekli oraya gidiyor güzel bir kız görsem hep seviştiğimi hayal ediyorum
vücudun ihtiyacı bu. ıslanarak sana acıktığını bildiriyor
Hep aç
iyi doyurulunca acıkmaz
sen doyurmuyor aç bırakıyorsun
sabah hiç @zgın değilim ama gece geç saatlerde 3 4 kadın ile grup yapabilecek kadar libidom oluyor
Baya tavan
Bence iyi bir şey ilerideki eşimi altımdan kaldırmayacağım, sabahlara kadar :D
sabah geliyo sonra öğlen sıralarda bi daha geliyo mesela şimdi :) bi de gece geliyo
vucudun istiyor artık demekki. çok ihmal etmişsin
Bir iki hafta oldu
azmı o kadar zaman. bu bir içgüdü.. vudunun istediğini vermelisin
Çeşitli sebepleri var yani tek bir sebebe bağlamak doğru değil
7/ 24 hazır kita gibiyim.
Bende
Tam aradığım hatunsun.
ben de öyleyim yani senin gibi.
biri yok mu hayatında falan peki?
Yok
konuşmak ister misin diye soracağım ama muhtemelen kocaman bir hayırrrr diyeceksin :)
Gün içindede yüksek bide ilişkin yoksa dahada yükseliyor
Her gün en az 2
En fazla 4 veya 5 kes
mastürbasyon yapıyorum.🤦🏻♂️
Çok fazla
Yapacak bişey yok
Bende aynı sabah uyandığımda zevk suyu akmış oluyor
Çok mu
Çook
hormonel çok takma bence
Uzun zamandır srvgilim olmadı ondan bence ben sürekli istekliyim seninde öyledir belki
acilen instada görüntülü yapman lazım qlkwjeqwe :D
Sabah illaki kalkıyor yaramaz
Yaramaz severiz
Keşke hakkını verebilseydinde rahatlasaydik
Bende rahatlamak istiyorum
Olabilir mi
Sexting yaparak rahatlamak mümkün
İhtiyaç zamanı gelmiş demekki
Hep ihtiyacım var
Ozaman sana hep cvp verecek biri lazım
Nasıl
Nasılımi var sana uygun birini bulman lazım her istediğinde seni doyuracak