alemlere akan gelişigüzel seks yapan birinin iyi bi baba olabileceğini düşünmüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
alemlere akan gelişigüzel seks yapan birinin iyi bi baba olabileceğini düşünmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ben kaldım.
Evlenecek yaşlarına kadar bakir kalan da muhtemelen evlendiğinde muhtelif disfonksiyonlar geliştirdiğinden sevişemeyecek annem, just sayin.'
çeşitli egzersizlerle çözülüyor psikoloji mezunuyum disfonksiyonu düzeltmek için birden fazla kişiyle yatmaya gerek yok ha düzeltmek istemezse ayri konu
Sen kendininkini çözersin de, inşallah sevdiceğin de çözebilir annem, allah gönlüne göre versin inşalla <3
Ne birbgece kulübüne gittim ne de bir alkol şişesine tuttum. Ne bir sevgilim oldu nede bir kızın eline tuttum. Instagramdan bile kimseye yurumedim yazmadım
aşık olucam devam etme lütfen
Ol lütfen
Olmaz mı?
Ata tohumunu ektik
; bahara çimlenirse gelecek güze hasat edeceğiz...
Bakalım bire kaç verecek!
Bakır erkek ne wk erkek dediğin kovalayack ne öyle kız gibi
kovalayan biri çocuğuma ne öğretebilir iğrençliğini mi?
Kovalamayi ogretir
p*ç yetiştirmek değil hedefim
Kovalayan kazanır iş güv para karı kiz dünyanın düzeni bu. Sen kuzu yetiştirirken millet çakal yetiştiriyor sonra ham yaparlar bamyssini.
cinsel anlamda çok eşli olmayan biri kuzu mu olmuş oluyor? varoşluk diye algıladım
Erkeğin amacı döl dağıtmak soyunu yaymaktir bana göre zkrm medeniyet safsatasını
Ha kadın gibi kadın olsa zaten başka kadınlara gerek kalmıyor ama yok nerde hep tipler böyle apartman style prenses kızlar
cinsellik yaşayacaksa bile en klas şekilde olmalıdır bu, dölümü dağıtmam lazım herkese yazmam lazım kafasıyla varoş bi abazalıkla bunları yapanlar sence nasıl bir ailede yetiştirilmiştir bi düşün bence
Aileden geçmez libido. Ayrıca onu yaşayacak klas kadın yok. Aşkın özü mücadeledir. Takma tırnakla yasayan kız neyin mücadelesini verecek ki wk aşk yaşansın
Her iki cinsten de vardır kesinlikle de sayısı azdır
Bakir de bakire de kalmadı herkes tavşanlar gibi sevişiyor
benim 2 tane arkadaşım var ve bakirler asla yapmam diyorlar
Var hem de tip, para, kızların ilgisi her şeyden fazlasıyla varken. Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Ama illa ki var bakir erkek ümidini kesme.
ne zannediyorsun burası türkiye hiç istemediğin kadar bakir erkek var amg
Ben bakirim evleneceğim kişiyle yapmak istiyorum ilkim eşim olsun isterim
Her şeyi çok biliyorsunuz mg
Ben kaldım ben ben…
Niye kalmasın ben varim
Varda size öyleei denk gelmiyor
Ben bakirim çünkü hiç evlenmedim.
Dolu arayan istese bulur
Var bizim gibileri de niye olmasın
Benim suçum ne ben eve tv izliyorum 😃😃
Bulamazsın ki. Yaşın kaç
25