Kendi fikrimi belirtmek isterim. Ben bakire olsun isterdim, bunun tadını ilk benimle tatsin isterdim🤗🤠
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde bunu anlamak çok zor erkek olduğum için eğer kendi açımdan düşünecek olursam bu cinsel deneyim sadece vajinal yoldan yaşanmıyor yani bir insanın benden önce deneyim yaşayıp yaşamadığını sadece bir zara bakarak anlayamam bakirelikten çok evlilikte o insanla devam edip edemiceğim kafa yapımızın uyuşup uyuşmadığı önemli benim için
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakire var mı etrafımızda önce bir bakmak lazım. Benim için bu yüzden farketmiyor cok isterddim herşeyi benimle tatsın öğrensin yaşaşsın ama yapcak bir şey yok kısmetten öte yok. Benim için o***pu olmasın yeter.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için yok çünkü ben kadını et parçası olarak görmem yani benden önce evlenmiş ve boşanmış olabilir ben buna bakmam geçmişi geride bırakırım sadece sevgilimin ya da eşimin bana olan aşkına bakarım
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Ben şöyle olsun istemezdim. Yani abaza gibi her kadınla cinsel ilişkiye giren biriyle olmam. Ama diğer türlü dediğin gibi okey.
- +1 yıl
Evet katılıyorum
+1 yılBekaret önem verdiğim bir konu değil
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
+1 yılYok diyen sakliyordur buna ya da mezhebi çok geniştir... bazı özel durumlara lafım yok onların Allah'ın takdiri ama öyle bile isteye yaoacan ben kendimi tutacam sonra gelip beni alacaksin oyle bir dunya yok
12 Yorumla- +1 yıl
Sallıyordur
- +1 yıl
Açık sözlülüğüm pek sevilmez ama linç yemeye de raziyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bakir olmaması ve tecrübeli olup beni eğitmesi önemli. Bakir olmayan erkek nasıl davranacağını bilir.
10 Yorumla
+1 yıl
Sence?
10 Yorumla
+1 yılEvliyim. İlk evliliği olan kadının yine bakire olmasını isterim. Kendim de evlenene kadar bakirdim. Şimdi sorsan bozuk plaktan farkım yok.
10 YorumlaBekaret konusu takılmıyorum. Sadece bana dürüst olsun yeterli. Tutup her önünle yapmaması gerekiyor. O da ayrı bir konu tabi ki
10 Yorumla
+1 yılBir kadın eğer dürüst değilse geçmişini asla öğrenemezsin. Bu devirde artık her şey olağan olduğu için en iyisi sorgulamamak.
10 Yorumla
+1 yılHerkes bakire bakır ister ama asla olmaz. Ya da bakire olan doğru insandır asla diyemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemli ben kendimi sakladıysam o da saklasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır mümkünse genel evden çıkmış olsun aşırı tecrübeli olsun üstünden bir şehir geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYemek mi aq ilk sen tadına bakacan 😅😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Tatmak derken yani bu deneyimi ilk benimle yaşasın demek istedim.
- +1 yıl
Şimdi oldu 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bakire olarak verdiğin cevap değil mi
14 Yorumla- +1 yıl
Burada beni konuşmuyoruz sizlere sordum
- +1 yıl
Bende şu an bakireyim ama burada beni konuşmuyoruz ben burada soru sordum.
knk bulamazsın bakire
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok onemsemem.
10 Yorumla
+1 yılÇok önemi vAr bakire olmayanı istemem
10 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı fikirdeym o duyguları ilk defa beraber yaşamak isterdim
00 Yorumla
+1 yılTabii ki var onun ilki ben olmalıyım
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece cinsel anlamda değil duygu anlamındada
- +1 yıl
Duygu anlamında ilki olman imkansız, bu devirde herkes bir sevgili yapıyor veya gönlü kayıyor.
+1 yılYani büyük konuşmamak gerek
10 YorumlaÖnemi yok benim için
30 Yorumla
+1 yılPlayboylar bile bakire kadın isterler
10 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra önemi yok bence..
10 Yorumla
+1 yılyok...
10 Yorumla
+1 yılEvet onemli
10 YorumlaOnemsiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVardir bencd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemi var
00 Yorumla Yok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğiniz kişinin bakire olup olmamasının bir önemi var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat