Yeni ayrıldığım eski sevgilim eski sevgilisine yazdı o günde beri konuşuyorlar, fikriniz nedir?

cinsellik konuşmak istemiş koz reddetmiş geçmiş açılmış sevgilim yok artık demiş. Ertesi gün yine konuşmuşlar bu defa sevgilim cinsel orga. nini atms boşalmış sabah yine yazmış koza. Kiz en son benim canımı yakacak 6biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri demiş. Sevgilimde karmaşık durumlar içindeyim demiş. Ertesi gün kız müsait olduğun bir zamanda akşam erken saatte konuşabilir miyiz demiş Sevgilimde tamam demiş ama konuşmamışlar 12 de yazmış sevgilim kızda uyumuş. Bugün konuşurlar herhalde. Iki gece önce konuşurken koz bana bir hissin var mo demiş bu da olmasa yazar miyim demiş. Fikriniz nedr

Onlar 7 ah sevgili oldu ayrılır ayrılmaz biz sevgili olduk bizi wp profili yapmıştı kızı gördüğü günün ertesi günü kaldırdı

Sadece libido dan yazmis takilma
Libidodan olsa kız konuşabilir miyiz deyince cevap vermez.
Onlar birbirini seviyor barisirlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yeni ayrıldığım eski sevgilim eski sevgilisine yazdı o günde beri konuşuyorlar, fikriniz nedir?