cinsellik konuşmak istemiş koz reddetmiş geçmiş açılmış sevgilim yok artık demiş. Ertesi gün yine konuşmuşlar bu defa sevgilim cinsel orga. nini atms boşalmış sabah yine yazmış koza. Kiz en son benim canımı yakacak 6biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri demiş. Sevgilimde karmaşık durumlar içindeyim demiş. Ertesi gün kız müsait olduğun bir zamanda akşam erken saatte konuşabilir miyiz demiş Sevgilimde tamam demiş ama konuşmamışlar 12 de yazmış sevgilim kızda uyumuş. Bugün konuşurlar herhalde. Iki gece önce konuşurken koz bana bir hissin var mo demiş bu da olmasa yazar miyim demiş. Fikriniz nedr
Onlar 7 ah sevgili oldu ayrılır ayrılmaz biz sevgili olduk bizi wp profili yapmıştı kızı gördüğü günün ertesi günü kaldırdı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin sevgilin seni de eski sevgilisini de sevmiyor amacı boşalmak
Sence senin yakınında olsam ayağını ben ovalardım demesi normal mi. Kizin bacağı kırılmış
Değil değil sevgilin kimseyi sevmiyor cinsel olarak faydalanmak istiyor kızlardan o yüzden yavşiyor
Eski sevgilin kafayı sıyırmış
Niçin
Yaptıkları normal değil
Kiz ayağını kırmız geçen gün buna sormuş hemen ultrason açık mi diye buda hemen cevap vermiş. Sonra kız ayağını atmış buna. Oha bu çok kötü olmuş şunları şunları yap yakınında olsan ben yapardım demiş halada soruyor nasılsın diye arkadaşca mi sence
Bence uzak dur sen
Kışı mi seviyor sence
Niye kışı sevsin
Kızı yazacaktım pardon
Kızı seviyor orası belli
Sence sadece Libido etkisiyle yazıyor olamaz mi gece attığı videolar da var
Bi de kız buna okkalı bi mesaj atmis bu daha cevap vermemiş 2 gün önce yazmış kiz
Libidodan dolayı yazıyordur kızın peşine niye düştü bu kadar
O zaman saçmıyordur demi onu sadece cinsellkm
Gerçi kız bakire yani yatma şansı yok
Kız buna yüz veriyormu peki
Bide sadece göğsünü görmüş. Geçende aymadan incelemiş kızı kalcam büyümüş çok güzel olmuş falan demiş iç çamaşırına kadar söylemiş normal mi sence bu kadar etkilenmesi. Videoda bak seni böyle yapicam somalicaksin böyle mmmk ohhh diye diye boşa. mis gece 1 de sabah 9 da yine yazmış koza ereksiyon halinde bi fasılda ise gitmeden yazmuslar
Kızda ne değişmişki bu kadar bu azmış
Yanı ilk gece yazdigind a redsetmis nasil hemen birini buldun iliskin oldu da sosyal mesyanda paylastin su an sevgilin var ve sen bana boyle bir mesaj atoyorahn falan demis
Sonraki gece konuşmada o kadar sert çıkmamış boşalma zamanın gelmiş senin git boşal hadi demiş Sevgilimde unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum vücudunu her yerini demiş videolar atmış kulaklık tak canlı canlı yapalım demiş kızda müsait değilim yarın izlerim demiş Sevgilimde tamam en son ne zaman boşaldın deyince kız senden sonra olmadı demiş buda yarın bu videoları izlerken biseyler yapmanı istiyorum birikmissindur demiş sabah da kıza yazmış nasıl beğendin mu diye bi fasılda sabah boşalmış sevgimum
Kizin attığı mesaja cevap vermemiş ya acaba tekrar yazar mi kiza
Bu kadar şey yazmış gene yazar
Bilmiyorum görüşlere bayılıyordu zaten kalfalarda dimdik kızın bide yuvarlak eee kilo da almus neyi düşündüyse artik
Sen kurtulmuşsun boş ver
Ama kızın bir daha bana cinsel içerikli mesaj video görüntü atma. Anladığım kadarıyla yeni ayrılmışsın ben hiç bir anlamda yara bandı değilim bi başkasının yokluğunu hiç bir anlamda benimle doldurmaya çalışma falan demiş.
Benimle ilgili sorular sormuş ne zaman oldu eski biri miydi falan diye. Yine yazar mi sence
Kalça ve göğüse bu kadar aşması normal mj
Bide ayağına ben ovalardım yakında olsam demesj
Çok fazla sapık demekki kızda niye nude atıyorsa
birak ole kalsinlar