Kocamla ilişkiye girdik zevk alıyor almasına ama ilişki bitince içime boşaldığını hissetmedim içimden hiç bişey bile akmadı ama o boşaldım diyor sabah olunca sen benim içime boşaldın mı diye sorunca vallahi boşaldım dedi ama ben boşalmadım hiç bişey hissetmedim dedim bir gün arayla yapmadık onun için fazla boşalması gerekiyordu ama o olmadı içimden tek damla bile akmadı evde olmadan önce başkasıyla ilişki kurmuş olabilirmi? Lütfen erkler ve kızlar bana yardımcı olun yoksa kafayı yiyicem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
belki boşalmamıştır boşaldım demiştir. bende canım sıkkınken kadın isteyince onun için yaptığım onu orgazmı bir iki sefer olduktan sonrada boşalmadan kalkıp boşaldım dediğim oldu. tabi prezervatif olunca içinden akacak birşeyde olmuyor :D binde bir olacak şeylerdir belki çok isteksizse böyle olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen sperm üretimi çok az olur. Bosalirkende yeterli performansı göstermeden alelade yaptıysa çok az bir kaç damla yapmıştır içine. Gerisi tuvalette cis yoluyla gitmiştir. O bir kaç damla ona bosalma hissi vermiştir ama sana öyle gelmemiş olabilir adamın günahını alma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılcahilliğime verin de ben bu sorudan hiçbişey anlamadım. yani erkekler 1 seferde 1 kere mi boşalıyor sadece. kocan senden önce biriyle yaptıysa ve boşaldıysa sende de boşalabilir ki? bu kanıya nasıl varabiliyorsun. bir çok insan da bu düşünceyi desteklemiş. benim eşim üst üste 3-4 kere bile boşalabiliyor istediği zaman. erkeğin öyle 1 kere yaptım daha boşalamam gibi bir olayı yok ki? burdan bunu anlayamazsın. boşalmadıysa belki yorgundur, isteksizdir, kendini yormak istememiştir vs. senin aldattığına dair şüphelerin varsa arka planda başka şeyler de olmuştur sadece bu değildir yani
10 Yorumla
+1 yılİçine niye boşalıyor, çocuk için mi, bir de boşalınca hemen kapkmiyirsan derinlere gidiyor olabilir, ama şöyle de bişey var, boşaldığında sıcaklığı hissedilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBu kez o olmadı ilk defa yapmıyorum onunla nasıl boşaldığını biliyorum işte ama bu kez olmadı
- +1 yıl
Sen çocuk mu istiyon onu de hele
Soran+1 yılİkimizinde isteği bu ama boşalmadı benim kafamı kurcalayan eve gelmeden önce yapmış olup olmaması
- +1 yıl
Belki o çocuk istemiyor, seni s2p vc ye gitmiştir oraya bosalmistir
Soran+1 yılYaptıktan sonra yanımda Bi beş dk uzandı
Soran+1 yılİstiyor
- +1 yıl
Açık olacak ama, içinden çıkarken inerken mi çıktı, dışarı çektiğinizde yrrgi inik miydi
Soran+1 yılİnik değildi
- +1 yıl
Haklısın o zaman
Boşalmış rolü yapmıştır boşalsa bi geri akardı zaten bi bölümü
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bişey yapsın ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHyr bence yanılıyorsun bazı erkekler boşalmasada zevk alır ve kalkıp başka kadinla olduğu anlamını taşımıyor bu
00 Yorumla
+1 yılBelli arada güven problemi var başkasıyla ilişki konusu olabilir ama olsada yine boşalma olur senlede 2.3. Birleşme yaşasa yine boşalma olur
00 YorumlaOlmaz öyle şey ama sperm üretimi çok az olduğu için olabilir. Gerçekten bazı erkekerde m çok ama çok az sperm olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas bunun fark edilmeyecek yani yok ki zaten, oyle damlalik bi olay degil yani. Icine bosalmiyormus orasini anladik da bu adam o zaman hic mi bosalmiyor yani bosalmadan mi bitiriyorsunuz...
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bugecenin garip yanında bu iki gece ard arda yapsak bile kuvvetli boşalıyoru ama bukez Bi gün arayla yaptık ama boşalmadı
Cevap sahibi+1 yılPek anlamadim dedigini ama o bir gun yapmadik diye cok oyle aman aman gozle direkt gorulecek bir farki olmaz hep. Yani bana sorsan bugun bosalip yarin yine bosalsam sanki miktari (ornek icin bu kadar fazla diyom) 1 litreden yarim litreye mi dusecek oyle kolay kolay fark edilecek bir sey degil o anca belki 1 hafta boyu her gun hatta bazi gunler gunde 1den fazla da yapiyorsaniz o bosalmasi miktar olarak azalir fark edilir yoksa o senin dedigin bir gun ara verdik diye olacak is degil yani..
Bosalmadan neden duruyor peki, yani prez mi takti diyecem onu da sen gorursun heralde iliski oncesinde hem hissedersin icindeyken yani nasil fark etmezsin dusunuyorum da bilemedim yani aklim almiyor illa her turlu fark edilir, elini penise gotursen az ucunu siksan falan yine fark edersin icerde gerisi cikar onu da gectim penisi erekte olmaktan da cikar ufalir yumusar iner yani gozun kapali mi giriyon iliskiye sen...
+1 yılBoşaldığında hareketlerinden anlaşılıyordur kasılması mı
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle bişey de olmadı
- +1 yıl
O zaman boşalmadı boşalamadı sana numara yapıyor
Bence aldatma falan yok. Bazen hissedilmiyor veya eşinde sorun vardır utandığı için öyle demiştir.
10 Yorumla
+1 yılHareketlerinden tavırlarında da mı anlamadım kasılması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıkıntı yapma artık nasıl genişlediysen hissetmiyorsunsundur
00 YorumlaEğer gün aşırı yapıyorsanız
aldatması neredeyse imkansız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbelki senden önce defalarca boşalmıştır sperm kalmamıştır ya da çok azdır ondan farketmemiş olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBirçok kadınla ilişkiye girmiş mi demek istedin
- +1 yıl
ilişki de olabilir mastürbasyon da olabilir yani boşalırsa defalarca üstüste sperm yok denecek kadar azalabilir
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öncesinde olmuş olsa da gelir bir miktar ve sen o zevk anıyla hissetmemis olabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk alsam bile onun boşalma anında olan kasılmalarını hissediyorum ama olmadı bu kez
Soran+1 yılBoşalmadı buna adım gibi eminim çünkü boşaldığı zamn akıyor içimden ama bu kez olmadı ve bana boşaldım diyor ben içime akan şeyi anlamayacak kadar aciz biri değilim ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok az sperm gelebilir bazen , kasılmasından hissetmedin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEnaz bir yarım saat yaptık boşalma anı gelince onun şeyinin kasılmasını ve poşaldığını hissediyorum ve diğer yaptıklarımız gibi olmadı bu kez boşalmadığına çok eminim yani kokusundan bile anlarım ama bunda ne bişey geri aktı nede kokusu vardı yani
- +1 yıl
Neden yalan söylesin ki? O zaman dediğin gibi öncesinde başka yerde bir şey mi yaptı acaba?
Soran+1 yılBende bunun cevabını merak ediyorum sizce olabilir mi
- +1 yıl
Sen boşalmadığına eminsen öyle bir ihtimal olması yüksek
+1 yılbi gün önce başkasıyla olsa bile gene senin içine boşalabilir ki. her sekste sperm gelir yani dün yaptı diye bugün kalmadı diye bir şey yok
00 Yorumlaönce mastürbasyon yapmış ondan çok hissetmesin
00 Yorumla
+1 yılbazen az akıyor
gebelik isteğin mi warr10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet onu test edip anlaman ona göre onu kendine bağlaman sana değer vermesini üstüne titremesini sağlayıp ilgili hale getirip ipleri eline alman çok kolay olur
00 Yorumla
+1 yılSıvı geri akıyorsa boşalmıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılAkmadı
- +1 yıl
Ozaman boşalmamıştır
- +1 yıl
Korkma
Soran+1 yılAh bilmiyomki şu an öyle bir durum içindeyim ki kafayı yiyeceğim ramak kaldı.
- +1 yıl
Aaa neden
Soran+1 yılBu düşünceler yüzünden
- +1 yıl
Korkma bişey olmaz zevkinize bakın içine girip çıktıkca zevk almaya bak
mastürbasyon yapmıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye mastürbasyon yapıyor ki ben varım gelsin benle yapsın.
Soran+1 yılDaha yeni evliyiz 3 ay bile olmadı bu neyin kafası niye yani * **ık mı görmek istiyor gelsin benimkine baksın
Soran+1 yılBakımlıyım ortalama bir tipim yani niye ki
Soran+1 yılGüzellik göreceli bir kavram Bakımlıyım ortalama bir tipim yani niye ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBosalmamistir kadinlar iyu bilir annemden biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmıştır cok az nadiren olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBizim tek derdimiz bu şu an
00 Yorumla Kocanın aklında birisi var gibi. Bilemedim
00 Yorumla
+1 yıliyi numara yapmış belliki
00 Yorumla
+1 yılNe bilim awk kocanın prnisimiyiz
22 Yorumla
Soran+1 yılOrtadaki duruma göre cevap versene awk
- +1 yıl
Kocan hakli
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalamamıştır yalandan boşaldım demiştir
00 YorumlaAynen başkasını dikiyor dur😂