Yani hesap sormak değil ama nasıl gidip konuşabilirim? Olayı anlatıyorum. Enes diye bir arkadaş var. Geçenlerde buluşalım dedim sevgilisi olduğunu bildiğim hâlde. Buluştuk evinde buluştuk ve bazı özel şeyler yaşadık. Yani çok ileri gitmedik ama yaşadık. Seviştik öpüştük bana hiç seviyorum demedi Neyse. Çünkü ben çok aşığım buna kızı gittim gördüm. 😢 Aşırı güzel bir kız. Ben biraz kiloluyum. Sonra eve geldiğim zaman mesajıma cevap vermedi daha sonra attım 58 mesajı görmedi. Tam bir kardeşim çıktı. Suç bende de var tabi aşık oldum için gittim gider gitmez De. Hava çok sıcak değil mi deyip üstümü çıkardım. 😔😔😔 ben istedim ben arzuladim benim nefsim istedi ama ben eve gelince Instagram'dan beni kısıtlamaya almış. Çalıştığı şubeyi öğrendim gidip konuşmak istiyorum ama çok sert konuşamam bu işe daha 7 ay kadar ihtiyacım var. Ama sert konuşmak istiyorum. Düşünüyorum aklıma bir şey de gelmiyor. Fikir verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
58 mesajın üstüne daha da zorlama artık iyice nefret ettricen kendinden. Adam kısıtlanmış mesajlara cevap vermemiş hiçbir ilgi göstermemiş aksine uzaklaşmış hala darlama derdindesin. Üzerine düştükçe itersin kendinden bi sal adamı yaw. Kendinde uzaklaş çık o taraftan zaman geçsin üstünden. Bu şekilde olacağı varsa da olmaz adamın hayatından çık bıktırma soğutma nefrete döndürme
03 Yorumla- +1 yıl
Birşeyler yapmak istiyorum benim gururum kırıldı sonuçta
- +1 yıl
Ya ne yapayım böyle hiç bir şey olmamış gibi durayım mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Hc kusura bakma sen istemissin onada oyle kendini bosaltacak kiz lazimmis oda sen missin yani bir gunluk yasamis atmis seni yani her gel diyene giderseniz cook sklirsiniz daha
02 Yorumla- +1 yıl
Boşalmadi ki yani o kadar ileri gitmedik benim gururum kırıldı şimdi de cevap yazmıyor
+1 yılBi ilişkisi var seninle ilişkisi olduğunu bile bile devam etmesini mi istiyorsun?
03 Yorumla- +1 yıl
Yapmasaydi diyorum ben ne kadar ısrar edersem edeyim evini tarif etmeseydi diyorum.
- +1 yıl
Erkekler çok şerefsiz. Bizde efendi olduğumuz için aldatmadığımız için evde kalalım 32 yaşına girdim hala bekarım şu adamlar evleniyor yazık. Eski sevgilimin çok borcu vardı ödedim kredi çektim şimdi terk etti beni
- +1 yıl
Gururun kırıldı konuşmak istiyorsun ama daha çok incinirsin dikkat et
Adamı rahat bıraksan olmaz mı? Hem böyle yaparak yine en çok sen üzülürsün.
04 Yorumla- +1 yıl
Yaptı beni kısıtlamaya aldı keyfine baksın yani bu müdür?
- +1 yıl
Ben onunla tam anlamıyla birlikte olmak istiyorum deli gibi içimde beni boşaltmasini istiyorum ikimizde öyle çok boşalalim ki çarşaf veya altımızda her ne varsa sırılsıklam olmasını istiyorum. Ama işte sevgilisi var birde bunu nasıl ona diyeceğim beni kısıtlamaya almış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hatalı olan tarafsın ama o da kıza ihanet etmiş
Kıza durumu bildir, çocuktan da uzaklaş…212 Yorumla- +1 yıl
Ya o şube müdürü olmuş ya bölge müdürünün kulağına giderse ben işimden olurum. Enesle gidip konuşmak istiyorum ama ne konuşacağım Bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak istese sence cevap vermez miydi? Yaptığın şey yapışkanlıktan başka bir şey olmaz. Kimsenin kulağına gitmez, gitse de o da kusurlu sonuçta
- +1 yıl
Kızla mı gidip konuşayım yani
Cevap sahibi+1 yılHayır sosyal medyadan veya nosu varsa telden yaz. Kanıt varsa at ki emin olsun.
- +1 yıl
Var ama o tam olarak o kız mı bilmiyorum.
- +1 yıl
Sorayım mi önce kıza sen Enes'in kız arkadaşı mısın diye.
Cevap sahibi+1 yılÖnce sahte hesap aç. Adını Enes seni aldattı koy 😄 dikkat çekici olması önemli dönmesi lazım çünkü 😄 sonra o günü, detayları, elinde kanıt varsa onları at 😄
- +1 yıl
Yok öyle çok ergence olur.
Cevap sahibi+1 yılCevap vermezse ne yapacaksın?
Şahsi hesabını riske atmaya gerek var mı?
Yani senin tercihin, emin adamalarla yürü diye dedim…- +1 yıl
Sahte hesapla ergence olur biri dalga geçiyor der ciddi olmaz.
Cevap sahibi+1 yılKanıt ciddi yapar da sen bilirsin 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Kanıt atcam zaten kendi hesabımdan daha ciddi olur kıza tek mesaj attım ama topluluk kuralları yüzünden o cevap yazmadan ikinci mesajı atamıyorum. Aslında sorun ne biliyor musun ben bakire değilim ona bakireyim dedim. Keşke ortak arkadaşlarımız şu iş meselesi olmasaydı da ben bununla tamamen birlikte olabilseydim çok isterdim.
Vermeseydin
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun vermek değil zaten vermedim seviştik sorun uzaklaşmış olması
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası