Kucak: www.ok.com.tr/.../kucakta-seks-nedir-nasil-yapilir Misyoner: Misyoner pozisyonu yüz yüze cinsel birliktelik gerçekleştirilen bir seks pozisyonudur. Bu nedenden dolayı çiftler arasında yakın teması sağlayarak sevgi bağını da güçlendirmeye yardımcı olmaktadır. Bu pozisyonda erkek üstte kadın alttadır. Doggy: Doggu pozisyonu, alıcı partnerin dizleri bükük, başı ileride duracak şekilde dört uzvuyla da çömeldiği, bacakların hafifçe açık durduğu seks pozisyonu. "Köpek pozisyonu" teriminin kaynağı kesin olarak bilinmemekle birlikte, muhtemelen köpeklerin üreme pozisyonuna yapılan bir benzetmedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunu özel oda da milli içkimiz ayran içerken konuşabiliriz bebeğem 😏
Özel odada ayran mı😅
İçine limon ve tuz da atarız tansiyonumuz diri dursun 😏
Ayranlar hazır bebeğem. Gelmiyor musun?
Gelmiyorum canım
Olmadı bebeğem 😏 kutup ayıları üzüldü bak
Herkesi mutlu edemem değil mi
Bu gece mutluluğu hakediyorum inan bana
Kızılay çadırında kan verir gibi yatana uyuz oluyorum
Yeess 😍
Bir de kucak doggy misyoner pozisyonlarını 😍🔥Ama bil bakalım ne eksik 😂 Sen yaptın mı peki hiç seks
Wtf
Anlamadım
Kucak: www.ok.com.tr/.../kucakta-seks-nedir-nasil-yapilir
Misyoner:
Misyoner pozisyonu yüz yüze cinsel birliktelik gerçekleştirilen bir seks pozisyonudur. Bu nedenden dolayı çiftler arasında yakın teması sağlayarak sevgi bağını da güçlendirmeye yardımcı olmaktadır. Bu pozisyonda erkek üstte kadın alttadır.
Doggy:
Doggu pozisyonu, alıcı partnerin dizleri bükük, başı ileride duracak şekilde dört uzvuyla da çömeldiği, bacakların hafifçe açık durduğu seks pozisyonu. "Köpek pozisyonu" teriminin kaynağı kesin olarak bilinmemekle birlikte, muhtemelen köpeklerin üreme pozisyonuna yapılan bir benzetmedir.
O hangi pozisyon oluyor, gösterebilir misin? Öğrenelim ki ileride faydası olur.
Bende esnek kadın sevmiyorum zorlanmadığı pozisyonda zevk alamıyorum
şöyle bir düşündümde libidomu düşürecek seviyede hoşuma gitmeyen bir temel pozisyon yok sanırım
Penis üzerinde asılı kucağa alınan kızı kalçalarından tutup duvara yaslayınca kızın bacakları bele dolanmış sımsıkı sarılan kız pozisyonu nasıl olur
Hangi pozisyonu sevmiyorsun tam olarak adı ne?
Adını bilmiyorum, sırt üstü bacakların gövdenin üzerine katlanması işte
Erkek için zevkli bir pozisyon ama
Kadın hiç estetik durmuyor ki
Bacak arası tam açılıyor ya girmek kolay oluyor
Misyoner sevmiyorum ya kollarım çok yoruluyor
Benim direkt sevmediklerim penisi zorlayanlar
Hangileri
Ters kucak güzel manzara ama öne eğilince penisim çok bükülüyor. Tecrübelisiniz değil mi?
Evet
Anladım ama sanırım sohbet etmek istemezsiniz bu konuda?
Maalesef işlerim var zamanım yok
Saygı duyarım ama güxel bir sohbet olabilirdi
Bende kadının üstte olduğuna alışamadım
İzleyebilecegim her pozisyon🙈😈
en sevdiğim pozisyonu söylemişsin...
Reverse cowgirl
Kaşık
kucak en sevdiğim :)
Büyük olsa sevmez misin o pozisyonda