Bence bu fikir insanların %60-70'i civarının aklından bir kez de olsa geçmiştir. Herkes hayatında bir kez de olsa arkadaşım dediği biriyle sevişmek istemiştir diye düşünüyorum. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Bence bu fikir insanların %60-70'i civarının aklından bir kez de olsa geçmiştir. Herkes hayatında bir kez de olsa arkadaşım dediği biriyle sevişmek istemiştir diye düşünüyorum. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Üni yıllarımda bir kere oldu yalan yok. Aslında hiç öyle güdüler beslememiştim ona karşı. Fakat bazen bir anda istemsizce yükselebiliyor insan. Aynı şeyi kendisi de hissetmişti.
Rica ederim :)
Olmuştur 😏
:) teşekkür ederim
Rica ederim :)
Cevap
30Cevap
Hayır olmadı
Kimse yalan söylemesin.. En azından merak etmiştir.. İçimizde olanı ifade etmemek, onu yok saymıyor..
Evet benimde başıma geldi birden çok defa... Çoğu içimde kaldı, birkaçı da Onun içinde oldum 🤭
Lise yıllarında olmuştu tabi o zaman ergenlik çağı işte ama hiç cinsellik yaşamadım dokunmadım el sürmedim
Benim olmamıştı ama daha sonra yakın kız arkadaşımla bir şeyler yaşayınca gerisi geldi
Yok ben asla öyle bişey yapmam. Aklımdan da geçmez
Erkeklerin çoğunluğunun düşündüğünü düşünüyorum ama bende olmadı. Birisini arkadaş olarak görüyorsam başka düşüncem olmaz
Yani sevgilim esim olursa bir cuck01d sever olarak isterdm🙈🙈
Üniversitede oldu ve seviştik de ciddi ilişkimizmolana kadar
Sen oldun djekfkeld
Vuhuhuuuuwww 🤤😋💋
😉😉😉😉
Senin gibi güzel bir kızın ciğeri beş para etmez çirkin ve kıllı erkeklerle yattığı ama benim gibi yılların sporcusu erkeksi birinin yalnız kaldığı dünyanın adaletini...
Bu aralar çonyanlış kişilerlesevil ek istiyorum
Yok artık daha neler
Sevgilim yokken 1 kişiye istek duymuştum
Evet olmuştu🥳
zamanında olduğunu hatırlıyorum neden olmasın ki?
evet öyle bir arkadaşım var :)
Yok.. yani hiç öyle şeyler düşünmedim..
Etkilendiğim arkadaşım olmuştu
Arkadaşima o gözle bakmadim asla
Kız arkadaşım olmadu ki sevişmek isteyeyim
Yok artık daha neler olmadı
arkadaşım değilde başka birisi
Evet oldu tabiki ama her şey geçici tabiki
Şirkette var bir tane -.-
Evet eve atmıştım zaten
Ben yaşadım seviştikte
Seninle arkadaş olsam kesin isterdim