Şimdiye kadar sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştık sevgilimle ama bi akşam içeri yavaşça geldi ama zorladı sanırım doğru düzgün girmediği hale kanamam olmuş yatağa geçecek kadar fazla muhtemelen kızlığım gitti ama internette zedelenme de olabilir diyor sizce durum nedir. Ben kendim anlayabilir miyim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet bozmuş olabilir
Büyük bir yıtrık olmamıştır. Bir daha ilişkiye girme. Zarda sadece zedelenen yer kapanır. Evlenip girdiğinde muhtemel ki tekrar kanar.
Ama damla falan feğildi baya bir bebek eli kadar bir kandan bahsediyorum zedelenmede bu kadar olur mu ki hala akıntıyla kahverengi leke olarak geliyor
Bozulmuş. Sürtünen birisi hak ediyor zaten bozulmayı.
Başladı linçci tayfa. Umarım çevrende kimse sırf sevdiği için sevdiğiyle bişeyler yaşayıp pişman olmaz başka bişey diyemem burada herkes sütten çıkma ak kaşık
Yahu alkış mı çalacaktık? Benim çevremdeki kişiler yaşasa bile onlara böyle derdim ancak. Evet, herkesin kusurları var ama zina bambaşka bir şey.
Çevreni bırak aynı şeyi sen ve değer verdiğin sevdiğin de yaşayabilirsiniz ben yapmam bilinçsiz değilim de deme insanın ne zaman ne yaptığı başına ne geleceği ne hissedeceği belli olmuyor büyük konuşmamak gerek. Bende önceden senin kafadaydım şimdi ne durumdayım insan beşer şaşar ve yaşına bakılırsa mutlaka sevdiğin biriyle evlenmeden bişey yaşamışsındır konu zinaysa el ele tutşmak sarılmakta öpmekte zina ama herkes yapıyor ama kesin sen bunları da yapmadın her genç kıza senin gibi biri lazım desene
El ele bile tutuşmadım. Allah'a yemin olsun ki.
Diyorum ya allah senin gibilerin sayısını arttırsın biz denk gelemedik bari başka hemcinslerime nasip olsun
Amin ecmain.
Normalde kızlık bozulmadan önce baskıda acı olur eğer oraya Baskı olduğunda acı yoska gitmiş.
Zaten o kadar kanama varsa girmiştir.. kafası girmesi yeterli genelde
Büyük bir ihtimalle bozulmuş zedelenme de o kadar kanama olmaz tabii ki kendin de anlayabilirsin
Evet girmeye çalışmış. İzin vermicektin
Keşkee suç bende ne kadar yskınlaşırsan o kadar şeyler olur
Ya jinekologa gideceksin ya da seks yapınca anlayacaksın
Geçmiş olsun artık kız değil kadınsın
Sen artık patlak sın kanka
Zedelemis olabilir yoksa hissederdin
Hiç hissetmedim hafif acıdı ofa baskı yapıyor diye düşündüm ışığı açıp koltukta kanı görünce anladık haliyle
İçinde olsa dediğim gibi hissederdin
zedelenmede bu kadar kanamaz
Agrin var mı peki
Yok sadece günlük akıntımla hafif leke geliyor
Ben kadın doğum öğrencisiyim genital bölgeni açıp içine bakar mısın delik var mı yırtık gibi
Ya baktım da anlamam ki doktor değilim sonuçta o kana zaten yırtıldı da bir umut işte aptallığın sonu hüsran işte
Bana atabilir misin ben anlarım
İnternetten araştırıp tekrar baktım aşağıya doğru yırtılmış maalesef artık anlamsız her şey iki dakikalık zevk için ne hale geldim bi de utanmadan anlatıyorum burada
Kızlık zarı zedelenmiş uzun süre ilişki Girme eski haline geri döner endişelenecek durum yok lütfen utanma dilersen dertleşelim
Nasıl endişelenme hala kan geliyor
Yanlış anlama dertleşmek için yazmadım buraya bilgilenmek ve sormak için
Günaydın nasılsın çok haklısın endişelenmekle bu iş nasıl oldu yani neden girdi
Neden girdisi mi var kardeşim böyle şeyler anlık oluyor işte arzulara isteklere ket vuramıyor benim sevdiğim gibi bende müdahale etmedim tecrübeli ne yapacağını bilir diye sonucu bu oldu yırtılmış zedelenmiş yapacağım bişey yok artık çok geç allah affetsin bizi de başka bişey olmasın uzun sürerse bu lekelenme doktora gideceğiz artık
Git git adetin gecike bilir endişelenme
Korundunuz değil mi
Hayır korunmadık ama boşalmadı zaten
Hm anladım zevk suyu ile de hamile kalmıyor bilgin olsun
Biliyorum da elimden bişey gelmez artık olursa da sonuçlarına katlanacağım yapacak bişeyim yok yapmayacaktım
O da katlanacak tek sen değil
Ama ben evlenmeden ilişkiye karşıya ya ben kendimi eşime saklıyorum
Yani umarım kimse böyle hatalar yapmaz beni bilenler bunları yaptığımı bilseler yok ya inanmam der en yakın dostum bile hala anlam veremiyor ama ben asla yapmam dememek lazımmış hiçbişey için sonra olan oluyor sende umarım dediğin gibi yaparsın
İnşallah bakalım sana geçmiş şahsen eşim senin gibi ilişkiye girmiş ise ve bunu bana dürüstçe anlatırsa saygıyla karşılarim
bozmuştur
Mutlu musun
Ne mutlusu ya seviyorum diye yapmadığım şey kalmadı şimdi de bi tuhaf oldum
Elinde tutmak için onun istediklerini yapıyorsun yani
Yo hayır hiç öyle bir çabam olmadı sadece ikimizde arzularımıza isteklerimize ket vuramadık ileri gitmesin diye çok çaba gösterdim ama insan beşer şaşar şimdi de acısını çekiyorum
Geçmiş olsun ne diyeyim bana söz düşmez ama bunların olacağını tahmin edebilir insan bir sevişirsin iki sevişirsin nereye kadar çaba gösterebilirdin ki en sonunda olan olmuş da zaten erkek bu dayanamaz girmek ister
Evet bunu bilen biri var isterseniz knsn