Cinsel Yaşam Sevgiliniz varken başka kadınlarla/erkeklerle fantezi kurdunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yalan demeden cevaplar gelsin 😂 Kurdum Çok kurdum Hiç kurmadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz varken başka kadınlarla/erkeklerle fantezi kurdunuz mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Mastürbasyon esnasında birini özellikle aklımdan geçirip düşlemedim, keyfime baktım.. 3 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hem kurdum hem kurmadım. Ciddi olan ilişkilerde kullanmadım. Diğerlerinin de bazılarında kurdum onlar da kurdu çünkü :D 0 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Eşimle birlikte kurduk fantezilerimizi... Bazen başka kişileri düşündüğümüz de oldu.. 1 0 Yorumla
Stant Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Şu cevaplara bak sonra niye evlenmiyorsun rezillikten başka bir şey değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hic aklima gelmedi ama simdi bir Kürt kız var baya istekli ve bakire illede beni sen boz diyor 0 0 Yorumla
BisexualEnergy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kuruyorum bu yüzden sevgili sevmiyorum 4 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olabiliyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hadise ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mastürbasyon esnasında birini özellikle aklımdan geçirip düşlemedim, keyfime baktım..
Hem kurdum hem kurmadım. Ciddi olan ilişkilerde kullanmadım. Diğerlerinin de bazılarında kurdum onlar da kurdu çünkü :D
Eşimle birlikte kurduk fantezilerimizi... Bazen başka kişileri düşündüğümüz de oldu..
Şu cevaplara bak sonra niye evlenmiyorsun rezillikten başka bir şey değil
hic aklima gelmedi ama simdi bir Kürt kız var baya istekli ve bakire illede beni sen boz diyor
Kuruyorum bu yüzden sevgili sevmiyorum
Evet. Yakınlaştığım zamanlar da oldu
Beraber kurduk
Kimle
Evet
Sen peki
Olabiliyor
bazen evet
olabiliyor
Evet kurdum
Çok kez yaptım
Hadise ile