Cinsel Yaşam Sevgilim anında boşalıyor çözümü nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Tadını bile çıkaramıyorum bıktım artık Sevgilim anında boşalıyor çözümü nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Yazık etmişsin kendine yazık benim gibi partnerin olacak bak nasıl tadını çıkarırsın seksin iki saat boyunca oynarsın üstünde 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Muhtemelen sebebi psikolojik. Erken boşaldıkçandaha da derr edecek bu sertleşme problemlerine de yolaçar ya da sert kalma uzun süre. 0 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Öncesinde seni hazırlaması gerekir sen gelmeye hazır hale gelince başlar yapmaya bu şekilde sende tatmin olmuş olursun yoksa yarım kalırsın. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmaz öyle hemen daha uzun soluklu olması lazım ben tat veririm sana 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle erkeklerin bide sevgilisi var vay arkadaş 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hemenmi bosaliyor yoksa girip 5 dakika sonramı boşalir 0 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. ugrasma kendi ayarlarını zamanında mastla bozmus gecici olmaz degistir gitsin 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Konusmalisin kesinlikle bu durumu asmalisiniz beraber 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşalacağı vakti hissedip durmalı. Sonra bir oral ile tekrar devam. 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seksten önce elle boşalsın. Öyle ilişkiye girin. 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tedavi yöntemleri var ya gidin tadavisini görün 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bir de evlendiğini düşün bir ömür boyu Yazık sana 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla duzeliyor bu olay 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Geciktirici sprey kullanın 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sokar sokmaz mı boşalıyor? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Çok ileri erken boşalması var. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl İkincide durum nasıl? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayrıl sende kendine göre bul 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama seviyorum sevgilimi neden ayrılıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman böyle seviceksin ağlama burada bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten sevsen bunu sorun etmezdin zaten sevmediğine göre ayrıl kendine göre bul Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. şans şans.. 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değiştir 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlerden ırak 3 3 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Harcanıyom aga beee. Beni keşfeden çıkmadı halaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbet çıkar beklemeye devam et ushfkabd Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Onlar ayakda uyuyor sen gel keşfet babilin hazinesini 😋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yazık etmişsin kendine yazık benim gibi partnerin olacak bak nasıl tadını çıkarırsın seksin iki saat boyunca oynarsın üstünde
Muhtemelen sebebi psikolojik. Erken boşaldıkçandaha da derr edecek bu sertleşme problemlerine de yolaçar ya da sert kalma uzun süre.
Öncesinde seni hazırlaması gerekir sen gelmeye hazır hale gelince başlar yapmaya bu şekilde sende tatmin olmuş olursun yoksa yarım kalırsın.
Olmaz öyle hemen daha uzun soluklu olması lazım ben tat veririm sana
Böyle erkeklerin bide sevgilisi var vay arkadaş
Hemenmi bosaliyor yoksa girip 5 dakika sonramı boşalir
ugrasma kendi ayarlarını zamanında mastla bozmus gecici olmaz degistir gitsin
Konusmalisin kesinlikle bu durumu asmalisiniz beraber
Boşalacağı vakti hissedip durmalı. Sonra bir oral ile tekrar devam.
PArtner değiştir
Seksten önce elle boşalsın. Öyle ilişkiye girin.
Spor ve kegel egzersizi
Tedavi yöntemleri var ya gidin tadavisini görün
Bir de evlendiğini düşün bir ömür boyu Yazık sana
Zamanla duzeliyor bu olay
Geciktirici sprey kullanın
Sokar sokmaz mı boşalıyor?
Evet
Çok ileri erken boşalması var.
İkincide durum nasıl?
Ayrıl sende kendine göre bul
Ama seviyorum sevgilimi neden ayrılıyım
O zaman böyle seviceksin ağlama burada bize
Gerçekten sevsen bunu sorun etmezdin zaten sevmediğine göre ayrıl kendine göre bul
Boşalınca şeyi hemen küçülüyor mu ki
Hemen mi boşalıyor
şans şans..
Değiştir 😂
Bende zor boşalıyorum
Evlerden ırak
Harcanıyom aga beee. Beni keşfeden çıkmadı halaaa
Elbet çıkar beklemeye devam et ushfkabd
Onlar ayakda uyuyor sen gel keşfet babilin hazinesini 😋
Gel beraber deneyelim birde 45 dk uçururum seni
İlaç
ayril