Cinsel Yaşam Hemoroid ters ilişkide görüntü açısından sorun yaratır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dış hemoroidim var ama ters ilişkiye de oldukça düşkünüm merak ettiğim şey hemoroidin görüntüsü karşımdaki erkeği soğutur mu? Hemoroid ters ilişkide görüntü açısından sorun yaratır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Eğer dogy pozisyonunda olacaksa kötü görünüyor yapmak istemez ama yüz üstü yatıp öyle yaptıracaksan sorun olmaz 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Merhaba, hemoroid varsa ters ilişkide problem yaşama ihtimalin çok çok yüksektir, görüntü olarakta, evet, rahatsız edicidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anal yapan kadın mı ve bunu seven. İnan bana gram sorun olmaz zaten o an onu görmüyoruz bile 🤤 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Belki de en sevdiğim şey o yüzden takılıyorum görüntü konusuna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kömür ocağındaki elmas kadar değerlisin. Bunu gram umursama. Cidden anala çoğu kişi karşı, ve sen seviyorsun. Çok bambaşkasın çok takılma bile dediğim gibi o an o haz ve iştah ile görmüyorum bile ben mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatında olacak kişi aşırı şanslı bu arada Yorumla Soran +1 yıl Yani, ona kendini şanslı hissettirmek için elimden geleni fazlasıyla yapıyorum:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen muazzamm bir detaysın diyemiyorum çünkü muhtemelen her detayın muazaam cidden ya. Var bir hayalim 🌼😍 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bu sende baski yapiyorsa pozisyinunu ona gore secerseniz sorun olmaz 1 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hatunun fiziği istediğim gibi ise iz leke vs ve bu dediğin asla sorun olamaz 1 1 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Çıtı pıtı zarif ve esmer seviyorum zayıf ama kadınsı kıvrımları varsa süperdir fiziği gerisi ni gözüm görmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl karşıdaki erkeği soğutmaktan ziyade hemoroidinin daha kötü olacağını niye düşünmüyorsun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok umursamıyorum çünkü çözümsüz bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bezle dolaşmaya başladığında aklın başına gelir. Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Yaratır tabi ayrıca acı verir. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Acı vermesi sorun değil ama görüntü olarak ne yapabilirim bilmiyorum Yorumla youblowmymind +1 yıl Sorun değil derken? Otururken bile acıyor o durumda çok daha acır. Ayrıca hijyen açısından da doğru değil. Yorumla Soran +1 yıl O acıyı, hissi bildiğim için sorun etmiyorum Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Soğutur da bu halinle nasıl yapacaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Varken yapılmıyor mu sanki? Yorumla theofi +1 yıl Acımaz mı Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla theofi +1 yıl Fiziğin nasıl Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. B. ku seven hemoroidine katlanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eekek ona bskmaz canim anal candır ya supersin :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman süper Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle anal seven kadinlari görünce mutlu oluyorum ya :) nerde yaşıyorsun acaba
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Orada can verirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma 😂 Yorumla Dalgalarınsesi3 +1 yıl Acıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eğer dogy pozisyonunda olacaksa kötü görünüyor yapmak istemez ama yüz üstü yatıp öyle yaptıracaksan sorun olmaz
Merhaba, hemoroid varsa ters ilişkide problem yaşama ihtimalin çok çok yüksektir, görüntü olarakta, evet, rahatsız edicidir
Anal yapan kadın mı ve bunu seven. İnan bana gram sorun olmaz zaten o an onu görmüyoruz bile 🤤
Belki de en sevdiğim şey o yüzden takılıyorum görüntü konusuna
Sen kömür ocağındaki elmas kadar değerlisin. Bunu gram umursama. Cidden anala çoğu kişi karşı, ve sen seviyorsun. Çok bambaşkasın çok takılma bile dediğim gibi o an o haz ve iştah ile görmüyorum bile ben mesela
Hayatında olacak kişi aşırı şanslı bu arada
Yani, ona kendini şanslı hissettirmek için elimden geleni fazlasıyla yapıyorum:)
Sen muazzamm bir detaysın diyemiyorum çünkü muhtemelen her detayın muazaam cidden ya. Var bir hayalim 🌼😍
Bu sende baski yapiyorsa pozisyinunu ona gore secerseniz sorun olmaz
Hatunun fiziği istediğim gibi ise iz leke vs ve bu dediğin asla sorun olamaz
Çıtı pıtı zarif ve esmer seviyorum zayıf ama kadınsı kıvrımları varsa süperdir fiziği gerisi ni gözüm görmez
dahada azdırır. bilmeyen kendisinin o duruma soktuğunu sanar.
karşıdaki erkeği soğutmaktan ziyade hemoroidinin daha kötü olacağını niye düşünmüyorsun?
Çok umursamıyorum çünkü çözümsüz bir şey değil
bezle dolaşmaya başladığında aklın başına gelir.
Görüntüye takılan olmaz merak etme
Yaratır tabi ayrıca acı verir.
Acı vermesi sorun değil ama görüntü olarak ne yapabilirim bilmiyorum
Sorun değil derken? Otururken bile acıyor o durumda çok daha acır. Ayrıca hijyen açısından da doğru değil.
O acıyı, hissi bildiğim için sorun etmiyorum
Soğutur da bu halinle nasıl yapacaksın
Ne alaka? Varken yapılmıyor mu sanki?
Acımaz mı
Yoo
Fiziğin nasıl
O anki libidoyla umrunda olmaz
Görmeden bişey diyemem
B. ku seven hemoroidine katlanır
Eekek ona bskmaz canim anal candır ya supersin :)
O zaman süper
Kesinlikle anal seven kadinlari görünce mutlu oluyorum ya :) nerde yaşıyorsun acaba
ne gerek var terse
Orada can verirsin
Abartma 😂
Acıyorum
Buz gibi eder birde acımıcak mı
geçti mi sorun