Geçenlerde anüs bölgemi temizlerken çok sert sildim ve hafif kanama oldu bi kaç gün acıdı o bölge sonrasında ben bu kaşıntıyı ona bağlamıştım ama bu kez vajina bölgemde bir ağrı başladı 5 gün kadar yanma hissettim bi kaç gündürde kaşıntı var deli ediyor vajina bölgemin iç kısmında kızarıklık var sadece onun dışında bişey yok bu neden olur acaba ve bu kaşıntı nasıl geçecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle merhaba ve çok geçmiş olsun...
Sıkıntınıza gelecek olursam okuduğum anvajinal mantar problemi aklıma geldi vajinal mantar her on kadının dokuzunda ortaya çıkan bir durum bazen ilişki sonrası partnerden bulaşabilir eşlerinden birinde olunca diğerine bulaşması mümkün... bekarlık döneminde tedavisi nasıl bilmiyorum ama aşırı kaşıntı ve kaşıntı sonucu yanma oluşuyor ki idrarda yanma durumları da ortaya çıkıyor... bunun için fitiller mevcut ama bekarlarda kullanımı nasıl oluyor bilmiyorum vajinal mantar diye araştırıp bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidebilirsiniz ilerleyen zamanlarda mahvediyor insanı çünkü...02 Yorumla
Soran+1 yılOral ilişki yaşadık bu şekilde bulaşma durumu olur mu acaba bide hep kondom kullanıyoruz zaten bulaşmaz diye düşünüyorum ayriyeten kayganlaştırıcı kullanmıştık bundan dolayı mı anlamadım
- +1 yıl
Kadınlarda genel de gözüken bir sorun zaten birşeye bağlamaya gerek yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynı durumu bundan 3 ay kadar önce yaşadım, bir gün akıntım çok geliyordu ben de o gün sürekli sildim sanırım tahriş oldu. sonra bir kaşınma başladı vajinada. baktım dediğin gibi kızarıklıklar. doktora gittim mantar hapı ve kaşıntı icin krem verdi 2 günde gecti. enfeksiyon olabilir dedi. mutlaka doktora görün.
06 Yorumla
Soran+1 yılAy doktor için sıra bulamadım ben kadın doğuma mı gittin bide kontrol ettimi
Cevap sahibi+1 yılevet kadın doğuma gittim bekar olduğum için alttan muayene etmedi şikayetimi söyledim mantar olabilir dedi ilac verdi 2 günde düzeldi
- +1 yıl
Hangi ilacı verdi
Cevap sahibi+1 yıl@icequeen44 candimax mıydı öyle bir ismi vardı mantar hapı içinde 2 tane oluyor haftada iki gün yut diyor bana salı ve persembe yut demisti bir de T ile baslayan bir krem vardı ama aklımda değil şu an şehir dışındayım yanımda değil krem
Soran+1 yılTravazol mu krem ismi acaba
Cevap sahibi+1 yılha evet oydu hatırladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda kötü ya düşünsene sapık gibi sürekli orayla uğraşıyorsun kaşımak için :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnfeksiyon kapmis olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kapmış olabilirim nerden
- +1 yıl
Bilinmez o kadinlarin acik bolge oldugu icin her zaman enkesksiyon kapma ihtimali vardir
- +1 yıl
Flagyl 500 eczaneden bunu al yatmadan önce bunu kullan geçmiş olsun
+1 yılBüyük bi ihtimal mantar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantar olabilir
00 Yorumla
+1 yılManatae etmisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem