Cinsel Yaşam İnsanları cinsel tercihlerine göre dışlar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bayılıyorum bu kıza 😃💗 İnsanları cinsel tercihlerine göre dışlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Homofobik değilim insanlar dilediği tercihi yapar kımseyi ilgilendirmez kime ne... 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Dışlamam yorum yapmam ama arkadaş da olmak istemem yani 1 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beni ilgilendirmiyor gitsin duyarını başka yerde kassın. Duyar kasmak için yer arıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duyar bunun neresinde sizce Yorumla Alpagu16 +1 yıl Her laf atana cevap vermesin boş boş dinci yobazlar fırsat kolluyor. Bu da bunu normalleştirmek için yer arıyor. Biz karılarla birlikte oluyoruz diyor muyuz. Gitsin ne yaparsa yapsın Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu lgbt , lez ilişkilerini normalleştiren insanları dışlarım evet Bu ne şimdi yani marifet mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beni ilgilendirmediğini düşünüyorum 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok çirkin yani abla , o da beni ilgilendirmezde, göz zevkimi bozuyor cidden Yorumla Soran +1 yıl Bakmak için zorlatan yok sanırım dimi kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlatmak mı)))) değişik bir kelimeymiş, bi anda haberde çokıyor yoksa bi çabam yok bakmak için) Yorumla
İzmirhatunu3 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Benim hiç umursayacağim bir konu değil 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanların cinsel tercihlerini sormam. 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. lezbiyenleri değil ama gayları evet 1 0 Yorumla
dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Nesini seviyorsun ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendini saklamamasını Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bana bir zararı olmadıktan sonra 😅 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. erkeklerı dışlarım kadınlara ses etmem 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. dışlamam 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Serkand41 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl Dışlamam herkesin cinsel tercihine saygı duyarim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Homofobik değilim insanlar dilediği tercihi yapar kımseyi ilgilendirmez kime ne...
Dışlamam yorum yapmam ama arkadaş da olmak istemem yani
Beni ilgilendirmiyor gitsin duyarını başka yerde kassın. Duyar kasmak için yer arıyor
Duyar bunun neresinde sizce
Her laf atana cevap vermesin boş boş dinci yobazlar fırsat kolluyor. Bu da bunu normalleştirmek için yer arıyor. Biz karılarla birlikte oluyoruz diyor muyuz. Gitsin ne yaparsa yapsın
Şu lgbt , lez ilişkilerini normalleştiren insanları dışlarım evet
Bu ne şimdi yani marifet mi?
Evet
Alakadar olmam temasta etmem Erkek ve Kadın vardır.
Beni ilgilendirmediğini düşünüyorum
Ama çok çirkin yani abla , o da beni ilgilendirmezde, göz zevkimi bozuyor cidden
Bakmak için zorlatan yok sanırım dimi kardeşim
Zorlatmak mı)))) değişik bir kelimeymiş, bi anda haberde çokıyor yoksa bi çabam yok bakmak için)
Yok maymun değilim çok şükür
Benim hiç umursayacağim bir konu değil
İnsanların cinsel tercihlerini sormam.
lezbiyenleri değil ama gayları evet
Dışlamam
Herkesin hayatı kendine dislamam
Nesini seviyorsun ki
Kendini saklamamasını
Bana bir zararı olmadıktan sonra 😅
erkeklerı dışlarım kadınlara ses etmem
Sımarik ve itici buluyorum kendisini
Dışlarım