Senelerce bir nişan evlilik yapmadan sürdürülebilen bir kaç senelik ilişkilerin sırrı nedir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, uzun ilişkinin sırrı seks değildir. Seks, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır, ancak tek başına yeterli değildir. Uzun ve mutlu bir ilişkinin sırrı, karşılıklı sevgi, saygı ve bağlılıktır. Seks, bir ilişkinin fiziksel boyutunu temsil eder. Birlikte geçirilen zaman, fiziksel yakınlık ve tutku gibi unsurları içerir. Seks, bir ilişkide önemlidir, çünkü çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını ifade etmelerine yardımcı olur. Ancak, seks, bir ilişkinin tek önemli unsuru değildir. Uzun ve mutlu bir ilişkinin temeli, karşılıklı sevgi, saygı ve bağlılıktır. Bu unsurlar, bir ilişkinin duygusal boyutunu temsil eder. Karşılıklı sevgi, çiftlerin birbirlerini koşulsuz olarak sevmelerini ifade eder. Saygı, çiftlerin birbirlerinin duygularına ve düşüncelerine değer vermelerini ifade eder. Bağlılık, çiftlerin birbirlerine karşı taahhüdünü ifade eder. Uzun ve mutlu bir ilişki yaşamak için, çiftlerin bu unsurları geliştirerek ilişkilerini güçlendirmeleri gerekir. Seks, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır, ancak karşılıklı sevgi, saygı ve bağlılık olmadan, bir ilişki uzun vadede başarılı olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksin olmadığı kadının evine adımımı atmam. Seks yoksa karşımda ki bir kadın bile değildir benim için. Yanlızca boşa soluk alan bir canlı vardır. Seks kilit noktamdır. Sabahları öpücükle akşamları okşanarak yatmak istiyorsa bana iyi bir seks hayatı sunucak ya da benden kocalık beklemiyicek. Akrep burcuyum her yol seksten geçer bende...
Başka bir kırmızı noktam ayrılıcam derse anında eline BİM poşeini atarım ve kovarım. O anda... Beni kıskandırmaya çabalarsa gene aynı tepki. Zamanımı bile harcamam.
00 Yorumla
çok iyi bir cinsel uyum varsa tabiki ilişkiye ciddi katkı sağlar. ondan sonrası kafaların zevklerin hobilerin hayat felsefesinin tutmasına bağlıdır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, sadakat, merak, arzu şimdi aşk evli olsan da olmasan da bir süre sonra biten bir şey. O yüzden evlilik düşünülüyorsa gerekli şartlar oluşturulmalı ve yani kişilerin evlilik yaşı gelmeli, işleri güçleri olmalı ve güzel bir etkileşimle ilişkiye başlayıp evlilik kararı alınmalı. Sevgililik uzarsa aşk biter, heyecan biter her şey sıradanlaşır ve bunun sonucunda ilişki biter. Evlilikte de aynısı oluyor. Ancak boşanmak kolay olmadığı için ilişki aile sıcaklığı dinamiği üzerinden devam ediyor. Kısaca uzun ilişkinin sırrı o heyacanın bitmemesi.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye ve kişilerin önceliklerine göre degişir, uzun ilişkinin sırrı partnerinin beklentilerini karşılayabilmek ve ona huzurlu hissettirmektir. Yani partnerinin önceliği seksse ve sen bunu karşılıyorsan ilişki usun sürer bunu başka yerde aramaz, partnerinin ihtiyacı sevkat ise ve sen ona bunu veriyorsan yine iliski uzun sürer. Olay bundan ibaret.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uzun ilişkinin sırrı, aslında sek değil, sekse kavuşma arzusudur. Şöyle düşünelim, bir kadını veya erkeği seviyorsunuz, ona gönülden de bağlısınız, ve ona kavuşmayı (her anlamda) hayal ediyorsunuz. Bu duygular her iki tarafta da varsa o ilişki sürer.
10 YorumlaKafalarn uyuşması bnce. benim arkadasm 10 sene sevgili oldu hatta 12 falan ve cinsel ilişki yoktu nerden bilion dicksen ailesi muhafazakar kendisi de oleydi
52 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tek seks değil kafa yapısı uyumu, aşk, sevgi beraber eğlenebilmek yeri geldiğinde arkadaş sırdaş olabilmek yatakta tensel uyum sağlamak yani komple bir bütün olmak diyebilirim
60 Yorumla
+1 yılseks tuğlaların arasına sürdüğün harç olabilir sadece. sağlıklı bir iletişimin, ona karşı hissettiğin saygın, sevgin yoksa yürümez.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ben 4.5 sene sevgiliydim biz seksde yapmadık oynaşmadıkta oral moral da yaşamadık.
Evlendik; evliyiz şimdi ve herşeyi öyle yaşadık.
Şimdi saçma yorumda gelir o halletmiştir bilmemne diye. Eşimden eminim 😆10 Yorumla
+1 yılSeks değildir seks hayal kırıklığıdır uzun sürmesinin nedeni o senin yarımın olması yani seni tamamlamasıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişkide tabiki seks önemli, ama senin sorudaki konu seks le alakalı değil. Her insan evlenmekistemez. Buna gerek görmez. Hatta çoğu kişi saçma buluyor günümüzde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Seks üstüne kurulu ilişki Çöptür.
Uzun süreli ilişkinin sırrı
Sevgi
Saygı
Anlayış
Sadakat
İlgidir00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kadın erkek yatakta birbirini doyurmanı çok istekli doyumsuz kuralsız sınırsız olmalı çok ahlaksız olmalı yatakta
00 Yorumla
+1 yılSeks olmadan olmaz ama uzun ilişkinin sırrı seks değil bence. Seks yaptığım ama sadece 1 ay süren ilişkilerim de oldu :D
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Mesele seks ise köyde yokluk çeken gençler muhtarın eşeğini de düzüyor ama nikahlarına almıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılUsun ilişkilere karşıyım. Ya evlen ya ayrıl. Yıllarca oyalayın birbirinizi 3 5 sene zaten bu kadar çıkan insan asla evlenmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılSeks ilişkinin yarısıdır tamamlayıcı unsurdur yani ama tek başına yetmez sadakat ve değerlilikte lazım
00 Yorumla Sırrı kızın sessiz sakin mülayim vur kafasına ekmeğini al olmasındandır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşk olmadan seks olmaz. Olsa da tadı heyecanı olmaz.. Önemli olan aşk, sonrasında sekstir
10 Yorumla
+1 yılBirbirine olan saygı birbirini bogmadan kendine yaşam alanı bırakmak ve saygi
10 Yorumla
+1 yılYanı etkısı epey fazladır. Evlılıkte de mutluluğun sırrı budur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi seks ve ilişkide sorunlarda erkeğin alttan almasıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılseks olabilir iletişim guven sadakat sevgi de olabilir
00 Yorumla
+1 yılAllah'a iman, ibadet, ahiret bilinci ve sonrada sadakat, güven, saygı
00 Yorumla
+1 yılSeks ilişkinin yarısıdır ama tek başına yetmez sadakat ve değerlilikte lazım
00 YorumlaEvet maalesef ilişkiyi ayakta tutan sağlıklı seks 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uyumlu seks ve ilişkilerde uyumu sağlamış olmaktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks değil o kadar libidosu yüksek insanım fanteziler çoğalmalı doğru ama sadakat önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılEvettt güzek seks her şeyin anahtarııı, sen sever misinn?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tamamen seks değil fakat artık ufak tefek sevişme olmadan yürümüyor
00 Yorumla
+1 yılTabiki de öyle
seks olmadan olur mu hiç askerlik arkadaşı mı arıyoruz 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun ilişkilerde erkeğin aldattığını düşünüyorum artık kimseye güvenemiyorum
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi size normal geliyor kendinize yapılsa kıyamet koparacaginiz şeyler..
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirine güven ile uzun sürekli arkadaşlık olabilir. Cinsellik kısmı göreceli kavramdır eğer iki taraf herkonuda anlasiyorsa vücut cinsellik isteyebilir. Kısa vadede değil uzun vadede cinsellik doğrudur kanaatindeyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Valla bu zamanda ben evliliği düşünmüyorum. Dediğin gibi yaşamak daha mantıklı geliyor bana
00 Yorumla
+1 yıluzun ilişkinin sırrı karşılıklı sevgi, saygı, güvendir. seks değil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyi bı iletişim karşılıklı saygı sevgi ve anlayis
10 YorumlaGüven tek kelime ile 1 sene nişanlı kaldık hiç ilişki yaşamadık şu an evliyiz kızımızı bekliyoruz 🥰
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi özlem duygusu ve seks bence
80 Yorumla
+1 yılSeks yapıyorduk çok güzel gidiyor ama sadece seks yetmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılguzel ve kalıtelı seks ama sevgı saygı guven temelıne dayalı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanlı işve cilve sevgi saygı seks hepsi var, hep yanindaki insan gibi düşünürsen yanarsin arada beklenmedik şeyler yapıp farklı tavırlar hareketler yapmak yatak da hayatta evlilik kurtarır
00 YorumlaOylese bu millet niye ayrılıyor daha doğrusu FB nasıl yapiyorlsr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı saygı sevgi sabır sadakat
20 Yorumla
+1 yılSexle uzun evliliğin süreceğini sanmıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edigin gibi seks tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevgi ve sadakat bence
00 Yorumla Saygı, sevgi, sadakat bence.
00 Yorumla
+1 yılÖnce saygı ve sevgi sonra seks
00 YorumlaHayir bence olmamamli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAldatilmayi kabullenmek
00 Yorumla
+1 yılEvet sadece ordan geçer
00 Yorumla
+1 yılGüven ve sadakat bence uzun ilişkinin sırrı
00 Yorumla
+1 yılSeks değil ama seks önemli bir etken
00 Yorumla
+1 yılSeks
00 Yorumla
+1 yılYok be ne alakası var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Saygı saygı saygiiiii
00 Yorumlatabi ki tabi monotonluk olmamalı
00 YorumlaCinsellik olabilir %65 bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sadece saygı adım gibi eminim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece s*KS yeterli değil ama en iyi toplayan s*KS
00 Yorumla Boşluk doldurma,
Ciddi işler ciddiyet ister00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGuven saygi anlayis sadakat ve iyi bir cinsellik
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım