Öncelikle fantezi veya eğlence arayanlar evet demesin gerçek ciddi bir ilişki ve evlilikten bahsediyorum karınıza göre erkek ne ise kadında o dur bunu bilerek yorum yapın şahsen bir çok insan aldatılacağını sanıyor ama evlendiğiniz kişi sizi seviyorsa zaten sizi aldatmaz bu ayrı bir mevzu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgisine güveniyorsam evlenirim. Biseksüel yönelimini fanteziye dönüştürmek ikimizin de işine gelir cinsellik konusunda. Ama onun dışında biseksüel veya değil eşinden gizli bir ilişkisi olması zaten cinsel tercihi ile değil sadakati ile ilgili bir durum.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgisine güveniyorsan başka bir erkeklede yatabilir iznin ile sanırım
- +1 yıl
Hayır yatamaz. Ben kendi cinsiyle de yatmasından bahsetmedim zaten farkındaysan? Onun kendi cinsiyle ilgili bir fantezi hayali kurması ikimize de eğlenceli gelir ama başka bir erkekle fantezi kurması aynı şey değil. Çünkü ben heteroyum. Evlilikte birlikte fantezi kurmak, iki tarafa da keyifli geliyorsa önemli ancak. Sapla samanı karıştırmamak lazım. Burada iki tarafın ortak rızasından bahsediyorum
Soran+1 yılOnun için erkekle de kadınla da fantezi kurması aynı şey ama iki taraflı düşün
Soran+1 yılHa karşı cinsle kurmuş ha kendi cinsi ile ama 😃 seni aldatacak olsa kadınlada aldatır fark yok
En İyi Cevaplar
+1 yılBen biseksüelim ve şu anda bir ilişkim var. Partnerim de kadın. Bunun normal bir ilişkiden farkı zaten olmamalı. Benim sevgilim varken veya ben evliyken farklı biriyle ilişkimin olması hangi cinsiyetten olursa olsun aldatmak olur zaten. Ayrıca kadının biseksüel olması demek bir erkekle sevgiliyken aynı zamanda başka bir kadınla da ilişkisinin olabilmesine yol açamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama işin fantezi yanı ayrı zaten. Ciddi ilişkide de fantezi gayet olur yani.
ne demek istediğini tam çözemedim. yani bu kadın hem adamla evlenecek hemde kadın sevgiliside mi olacak? yoksa sadece adamla olacak ama bu tarz bir eğilimi de mi olacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kadın evli başkası ile işi olamaz o saatten sonra sevgili işi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirdim. sevgisine güveniyorum zaten sevdiğim kadının
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbiseksuel arkadaslarim var ama evlilik gibi dusuncem mesela hic onlarda olmadi cunku en az benim kadar erkek olduklari icin hyal bile kurdurmuyorlar 😂
00 Yorumla Evet, kadının biseks olanı makbuldür. Ciddi ilişkide fantezi ve eğlence olmuyor mu zannediyordun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılKarını fantezi olarak başka bir adamın altına yatırıyorsan sana uygun bir fantezi olabilir bu
+1 yılşahsen mantığıma aykırı bir durum bu , bu yüzden ne kabullenirim ne de evlenirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende evlenemezdim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiseksüel bir insan bir süre sonra diğer cinse olan arzusunu bastıramayacak ve sıkıntılar çıkacaktır. Bu yüzden hayır diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılegilimim var ama benım sadece cinsel anlamda evlilik için düşünmem asla
31 Yorumla- +1 yıl
Hemcinsine nesin sen
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenirim, cuckoldum zaten sevgilisi de olabilir eşimin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam o işin tadı kaçar aile ortamına uygun değil bana göre.
00 YorumlaEvleneceğim kadını her haliyle kabul edeceğim için benim adıma bir sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan sadık olması ondan sonrası pek önemli değil ama bir süre sonra sıkılma problemi açığa çıkabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBiseksuel bir erkek olarak evet
00 Yorumla Kesinlikle evet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılBir şartla evet. Değilse olmaz
00 YorumlaDeğişik olabilirdi ama geçti
00 YorumlaNormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
+1 yılevlenirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. ya 2 lü ya sadece ben
00 Yorumla