Cinsel Yaşam Sevişmede kontrolü erkeğe bırakmayı ve onun beni yönlendirmesini istiyorum ama bu sefer de odun gibi görülür müyüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Neler yapılabilir bu konuda Sevişmede kontrolü erkeğe bırakmayı ve onun beni yönlendirmesini istiyorum ama bu sefer de odun gibi görülür müyüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Birşeyler katmalısın bence ufaktamolsa pozsyon anlamında herşeyi düşünemez erkek seninde istediğin pozisyon zevk aldığın şeyler olu mutlaka 1 0 Yorumla
Msrkrsd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Orantılı sekılde ıkı tarafında ısteklerı olması daha mantıklı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler zaten genelde kontrolün kendisinde olmasını sevdiği için sorun olmaz 3 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl ben severim böyle kadını :) 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Burcunuz ne Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl oğlak. ya senin Yorumla Soran +1 yıl Akrep Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl bahsedildiği gibi mi akrepler :) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bahsediyorlar Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl istekli arzulu. özelden mesaj yazsana Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl yorumlardan daha zor oluyor yazmak. o yüzden. Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl okuyor musun? burçlar hakkında bilgin var mı? Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl konuşmak mı istemiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Pek yok öylesine sordum Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl okul iş neler var hayatında Yorumla Soran +1 yıl Okul var Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl hangi üniversite de okuyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl O kadar söylemiyim Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl söylesen nolacak ki? bölümün nedir peki Yorumla Soran +1 yıl Ne öneöi var ki Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl olsun sohbet muhabbet tanışıyoruz işte :) Yorumla Soran +1 yıl Bi soru sordum bu kadardı Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl siz bilirsiniz. sizi rahatsız etmeyeyim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Partnerin iyiyse görülmez sin net yani ☺ 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlerde eşin sevgilin bakire olmayışını sorun ederse diye Yorumla Soran +1 yıl Değilim demedim ki, farazi soruyorum Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bende farazi söylüyorum o halde 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır ben öyle istediğimi söyledim yani Yorumla Board-Tennis +1 yıl Özelden açıklasana şunu bi Yorumla Soran +1 yıl Herhangi bir ilişkim olmadı ama olsa böyle olurdu herhalde gibi düşünün Yorumla Board-Tennis +1 yıl Teşekkürler bir idota anlatır gibi anlattığın için 😅 Yorumla Board-Tennis +1 yıl İdiota Yorumla Soran +1 yıl Estağfurullah açıklayıcı olsun diye Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bu zamanda böyle birini görmek hoş Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Board-Tennis +1 yıl Neden yapmadın peki Yorumla Soran +1 yıl Dini hassasiyetlerim var Yorumla Board-Tennis +1 yıl İyi hakim olabiliyorsun ya Yorumla Soran +1 yıl Zor tabii biraz ama isteyince gücü veriyor Yaradan Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bir soru sorma şansım var mı özelden o kadar? Yorumla Soran +1 yıl Buradan sorun isterseniz Yorumla Board-Tennis +1 yıl Yok sağol 🫠 Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sen de katkı sağla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sağlarım ama o yönlendirain istiyorum Yorumla farukbadiii +1 yıl Yönlendirir merak etme Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli durma sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli durmak değil onun yönlendirmesini seviyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Detay ister misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya da hayır çok zor olmamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama Zor. Dmdn yz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Birşeyler katmalısın bence ufaktamolsa pozsyon anlamında herşeyi düşünemez erkek seninde istediğin pozisyon zevk aldığın şeyler olu mutlaka
Orantılı sekılde ıkı tarafında ısteklerı olması daha mantıklı
Erkekler zaten genelde kontrolün kendisinde olmasını sevdiği için sorun olmaz
ben severim böyle kadını :)
Burcunuz ne
oğlak. ya senin
Akrep
bahsedildiği gibi mi akrepler :)
Nasıl bahsediyorlar
istekli arzulu. özelden mesaj yazsana
Yok sağol
yorumlardan daha zor oluyor yazmak. o yüzden.
kaç yaşındasın
Dediğim gibi teşekkürler
22
okuyor musun? burçlar hakkında bilgin var mı?
konuşmak mı istemiyorsun?
Pek yok öylesine sordum
okul iş neler var hayatında
Okul var
hangi üniversite de okuyorsunuz
O kadar söylemiyim
söylesen nolacak ki? bölümün nedir peki
Ne öneöi var ki
olsun sohbet muhabbet tanışıyoruz işte :)
Bi soru sordum bu kadardı
siz bilirsiniz. sizi rahatsız etmeyeyim o zaman
Teşekkür ederim
Partnerin iyiyse görülmez sin net yani ☺
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn
Neden
İlerde eşin sevgilin bakire olmayışını sorun ederse diye
Değilim demedim ki, farazi soruyorum
Bende farazi söylüyorum o halde 😅
Yok hayır ben öyle istediğimi söyledim yani
Özelden açıklasana şunu bi
Herhangi bir ilişkim olmadı ama olsa böyle olurdu herhalde gibi düşünün
Teşekkürler bir idota anlatır gibi anlattığın için 😅
İdiota
Estağfurullah açıklayıcı olsun diye
Bu zamanda böyle birini görmek hoş
Teşekkür ederim
Neden yapmadın peki
Dini hassasiyetlerim var
İyi hakim olabiliyorsun ya
Zor tabii biraz ama isteyince gücü veriyor Yaradan
Bir soru sorma şansım var mı özelden o kadar?
Buradan sorun isterseniz
Yok sağol 🫠
Sen de katkı sağla
Sağlarım ama o yönlendirain istiyorum
Yönlendirir merak etme
Teşekkürler
Sürekli durma sende
Sürekli durmak değil onun yönlendirmesini seviyorum
Hayır görünmessin
Oyuna ortak ol
Detay ister misin
Evet ya da hayır çok zor olmamalı