Cinsel bir muhabbet olunca erkekler hemen tahrik olur mu?
Evet hemen erekte olur
Hayır hemen erekte olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel bir muhabbet olunca erkekler hemen tahrik olur mu?
eğer ergenin tekiyse evet hemen olur ama aklı başında aşka da önem veren biriyse sadece onu etkileyen kadından çabucak tahrik olur. sesi gülüşü bakışı bile tahrik edebilir:))
Beklediğim cevap. Çok güzel cevap. İşte böyle olmalı erkekler 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
erkekler cinselliğe hazır yaratılmıştır. kadınlar ise belrli bir süre ilgi ister.
yeni doğmuş bebek gördünüz ie dikkat edin. henüz cinselliği gelişmemiş erkek bebeğin bile altı temizlenirken pipisi sertleşir.
Hiç görmemiştim bunu. Erkekler ergenliğe girmeden sertleşmez sanıyordum?
Mesela ergen olmayan erkek çocukları cinsel zevk alıyor mu? Pipisiyle oynayınca dokununca falan zevk alır mı
Ben bilmiyordum
şöyle örnekleyim
birisi kulağınızı boynunuzu yalasa tüyleriniz diken diken olur. hafif zevk alır ürperirsiniz
ama soğuk havada da tüyleriniz diken diken olur. ama soğuktan cinsel haz almazsınız. bunun gibi yorumlayın. tüylerin dikilmesi illaki cinsel haz ile olmaz ısı farkından üşümekten de kaynaklı olabilir.
Mesela 9 yaşında bir erkek çocuğun pipisi kalkıyor mu? Ama ilkokulda falan hiç görmedim pantolonda kabarıklık?
arkadaşım bebeğin bile kalkar diyorum siz hala yaş aralıkları soruyorsunuz. galiba ben anlatamıyorum bu kadar aciz adamım. daha ne deyim yahu.
sürekli dimdik gezecek hali yok. görmedim diyorsun. her an öyle duracak değil. 10 -15 saniye sertleşir.
sabah bakın idrarın sinirlere baskısı ile kalkar.
offf ya birazakıl lütfen ya
Cevap
21Cevap
Olanları vardır
Sevdiğim kadınsa evet
değilse hayır zor
Güzel cevap
Sevdiğim kadın bana gülümseyince bile ona azarım o derece bağlanırım ve severim
Şahsım adına konuşacağım
Penisimin de bir gururu var her önüne gelene kalkmaz
Bakımsız amele kıza kalkmaz
Ama benim istediğim profilde ki kızsa 19 cm yi suratına carparim;)))
Ulen zaten sürekli cinsel muhabbet ediyoruz :D Sürekli tahrik mi oluyoruz sanıyorsunuz :D
Erkekler sürekli cinsel mi sohbet eder?
erkek daha cabuk tahrık oluyor. bıraz seks konussan seks ıceren cumle kursan. yanındaysan surtunsen felan hemen azar kalkar seyı
Evet oluyorum, lisede firlama bir kiz vardi yere birsey dusurunce ben kasten bacaklarini acardi fena olurdum
Kendisi mi bacaklarını açardı?
Evet kendi aciyodu ince siyah corabinin altindaki kilodu goruyodum ve her seferinde farkli renk giyerdi. Siyah kirmizi bordo beyaz ve sadece ben gorurdum baskasina acmazdi bacaklari
Ellesiyorduk da ben bunun memelerini de gormustum
bazen evet bazen hayır değişiyor o
Güzel ve seksi bir kadınsa?
hemde anında zaman kaybetmeksizin
Erekte olur mu?
kesinlikle evet
Hemen hemen hepsi tahrik olur.
Erekte olur mu?
Tahrik oldukları halde erekte olamayanlar da varlar.
Karşımdaki güzel seksi bir kadınsa evet
Ben cinsel sohbet etmiştim. Bir erkek bizi dinliyormuş sonraki günlerde duyduğunu belli etti espri yaptı güldü falan bana
O da tahrik olmuş müdür yani erekte olmuş mudur bizi dinlerken
Biz iki kız cinsel sohbet ediyorduk bizi dinleyen yok sanıyorduk daha çok ben konuşuyordum yan odada dinlemiş bu oğlan
Kalkmıştır abla
😱😱😱😱
Ama evli. Ama bana o günden sonra sürekli espriler yapmaya gülmeye başladı yanıma yaklaşmaya başladı
Şaşıracak nişi yok normal
Ama evli?
Abla vereyim mi desen evlilik mi düşünür
İş yerinde yanında çalışan bir kız var o kızla çok samimi konuşuyor ve seksi bir şekilde kızın sigarasını yakıyor bu adam. Sence karısını o kızla aldatıyor mu? O kızla yatıyor midur
Olabilir
Evet çok çabuk tahrik olur erkekler...
Erekte olur mu çok çabuk?
Yani tahrik olan sağlıklı bir erkek o anda erekte olur mu?
Ben kız arkadaşımla seks sohbeti yapıyordum. Yan odada bir erkeğin bizi dinlediğini bilmiyordum. Daha çok ben konuşuyordum seks sohbeti. Ve o erkek, bana çok yakın davranmaya, espriler yapmaya flört etmeye falan başladı. Beni dinlerken erekte olmuş müdür acaba
Çok sıcak davranıyor bana çok yakın sokuluyor
Seks anılarımı anlatıyordum kız arkadaşıma
O dinliyordu
O esnada erekte olduysa ben aklına geliyor muyumdur hep?
Nefesiniz bile yeterrrr.
bu duruma göre değişir aslında
Etkilendiğimiz kadın için oluruz
Erkekten erkeğe değişir bu durum
Olur, seninki oluyor mu peki
Evet
Hayır
Olut
Tabikiii
Okurken oldum
Sjckwkdjd
Daha da oldum yavaş