Cinsel Yaşam Polonyalı erkekle buluşacağım fb tarzı ama ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum o istiyor ne yapayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çocuğa nasıl davranayım sadece güzel bir seks yaşamak istiyorum Polonyalı erkekle buluşacağım fb tarzı ama ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum o istiyor ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O zaman sadece seks yapmaya yönelik davran ve işin bitince artık görüşmek istemiyorum de :D :DBu kadar basit yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum Yorumla _Hans_ +1 yıl O zaman durumu ve düşüncelerini açıkça izah et... Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl sizin yiyeceğiniz pokları görmek zorundamıyız biz anlamam ki. vereceksen git ver yat altına sonra ayrıl ilerisini istemiyorum de işte. 0 0 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorulara bakıyorum da iyi ki benim hatun diğerleri gibi k*şar değil diyerek geciyorum. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yatakta iyi muamele çekme sonra bırakır seni 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sıkılana kadar kullan onu işte istemediğin zamanda ayrılırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biz daha iyisini yaparız neden Polonyalı? Onunla arkadaş kalmaya devam edersin seksin dibine vururuz sabahlara kadar 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence bunu ona baştan belirtmelisin, Fb ilişkisi zaten böyle olmalı yoksa öbür türlü sevgili olursun 0 0 Yorumla
hannahthefamous Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Ne guzel avrupa pasaportu iste neyini istemiyorsun 0 2 Yorumla remzi1905 +1 yıl olaya çok farklı bir bakış açısı :D Yorumla Soran +1 yıl Avrupa pasaportum var zaten istediğim zaman gidebilirim :) Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seksin yasa ve sonra engelle heryerden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Fbden arkadaslik beklersen olmaz.. Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. ertesı gunu ıletısımı kes 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Seninki de baya saçmalık 0 1 Yorumla delidayı0234 +1 yıl Yap gitsin uzaklaş Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunları aynen kendisine söyle :D 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yasa sonra kaybol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siz Müslümanmısınız ? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müslüman bir kadının gayrı müslim bir erkek ile birlikte olmayı bırak evlenmesi bile caiz değildir.Hiç mi Allah sevgisi, korkusu yok sende? Yorumla Soran +1 yıl Tabi allah bir tek araplarla türklerle fb olun diye buyurdu değilmi eline geçmiyor diye dini kullan. Sen kendine bir bak nasıl müslümanım diye sahtekar dinden tiksindim senin gibiler yüzünden. Ayrıca sen belki ateist bile olabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O zaman sadece seks yapmaya yönelik davran ve işin bitince artık görüşmek istemiyorum de :D :D
Bu kadar basit yani
Arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum
O zaman durumu ve düşüncelerini açıkça izah et...
sizin yiyeceğiniz pokları görmek zorundamıyız biz anlamam ki. vereceksen git ver yat altına sonra ayrıl ilerisini istemiyorum de işte.
Sorulara bakıyorum da iyi ki benim hatun diğerleri gibi k*şar değil diyerek geciyorum.
yatakta iyi muamele çekme sonra bırakır seni
Sıkılana kadar kullan onu işte istemediğin zamanda ayrılırsın
Biz daha iyisini yaparız neden Polonyalı? Onunla arkadaş kalmaya devam edersin seksin dibine vururuz sabahlara kadar
Bence bunu ona baştan belirtmelisin, Fb ilişkisi zaten böyle olmalı yoksa öbür türlü sevgili olursun
Ne guzel avrupa pasaportu iste neyini istemiyorsun
olaya çok farklı bir bakış açısı :D
Avrupa pasaportum var zaten istediğim zaman gidebilirim :)
Seksin yasa ve sonra engelle heryerden
Arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum
Fbden arkadaslik beklersen olmaz..
Yapacak bir şey yok yok Yatağa yatacaksın o da gerekeni yapacak
ertesı gunu ıletısımı kes
Sikilana kadar skiss iste daha ne
Seninki de baya saçmalık
Yap gitsin uzaklaş
Bunları aynen kendisine söyle :D
İşin bittikten sonra engelle
yasa sonra kaybol
Baskın olmasını iste
Yaşa ve engelle
Siz Müslümanmısınız ?
Evet
Müslüman bir kadının gayrı müslim bir erkek ile birlikte olmayı bırak evlenmesi bile caiz değildir.
Hiç mi Allah sevgisi, korkusu yok sende?
Tabi allah bir tek araplarla türklerle fb olun diye buyurdu değilmi eline geçmiyor diye dini kullan. Sen kendine bir bak nasıl müslümanım diye sahtekar dinden tiksindim senin gibiler yüzünden. Ayrıca sen belki ateist bile olabilirsin
inş hamile kalırsın
Ver gel sksksks
Nereden tanıştın
Başkası bul