Utanarak soruyorum ama merak ediyorum. Mesela günlük hayatta pantolon giydiğinizde aşağı doğru mu bakıyor? Bir de kalktı muhabbeti var ya o nasıl oluyor yani kalkınca aşağı doğru bakarken yukarı doğru mu bakıyor? Evlenmeyeceğim için hayatım boyunca öğrenemeyeceğim o yüzden ancak burada sorabilirdim özür dilerim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalde aşağı bakar evet ama pantolon varken kalkarsa ayakta zor dururuz pantolondan belli olur ve zorlar. Oturursak yana falan çekebiliyoruz boxerdan dışarı kadar çıkıyor ayıptır söylemesi benimki ortalamanın üstünde ama dışarda kalkması çok sıkıntılı bi durum saklamak gizlemek çok zor. Sen neden evlenemiyosun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnerken wsagi bakar. Masada oturuyor kız geldi önüne doldü iş yapıyor ister istemez uyanır o zaman kafayı yukarı çevirir kemere sıkıştırarak durur eğer o durumda anı kalkarsan önde çadır kurmuş olurki dikkat çeker onun için eli cebe sokar başından tutar farkettirmemeye calisiriz
00 Yorumla
+1 yılŞuanda inik şekilde uyuyor ama kalktığı zaman bıraz zorluk çekiyoruz çok belli oluyor çünkü bacak üstüne bacak atıyorum araya alıyorum penisi ya da sağa sola
00 Yorumla
+1 yılAzmadıktan Sonra inik durur ya da Çişin Acayip Çok gelirse O zaman Kalkıyor idrarla Sperm aynı yerden Çıktığı için Öyle oluyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Sen TerTemiz bir insansın Umarım Şu Fani Dünyada hep Mutlu olursun 😍😍😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelli bir duruş şekli vardır, sertleşip kaldığında ve sertleşmemiş yumuşak haldeyken farklı duruş şekilleri vardır, doğru pozisyonda durursa rahatsız etmez. ayaktayken sertleşmemiş haldeyse ucu aşağıya bakar şekilde sarkar pantolon boxır içinde, t*şakların arasına doğru sokulur :D boxır dar ise sıkıştırır iyice hareket etmez. yürürken sallanabilir. sertleşip kalktığı zaman dimdik yukarı doğru dikilir, pantolon içinde de o şekilde durur, ama pantolonun önü kabarık görünür sertleşip büyüdüğü kabardığı için. normal duruş şekli budur. yatar pozisyonda o da mutlaka vücuda paralel şekilde durur kalkmamışken de kalkmışken de.. bazı pozisyonlarda durunca çok rahatsız edici olabiliyor ve elle düzeltme ihtiyacı hissederiz, özellikle yürürken boxır içinde hareket edince sağa sola yatık kalınca rahatsız eder, aşağıya doğru elle düzeltiriz :D başka sorun varsa cevaplarım
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim anladım
+1 yılKalkmayınca uslu uslu boynu bükük duruyor, ama kalkınca sertleşip dikleşiyor ve yukarı bakıyor bu sefer eğer dar ve yumuşak bir kıyafet var ise belli oluyor pantolon içinde belli olmasın diye sağa veya sola doğru yönlendirip kemerin altına sokuşturuyorum dik şekilde
014 Yorumla
Soran+1 yılKemere kadar gidiyor mu
- +1 yıl
Yani uzun olanlarda evet😂
- +1 yıl
İleri doğru değil karnıma doğru geldiği için dik şekilde kemere sabitliyorum
Soran+1 yılBir anda olursa ve müsait olmayan bir yerde olursan nasıl yapıyorsun
- +1 yıl
Elimi cebime atıp tutuyorum sağa veya sola doğru yatırıyorum düzeltip
- +1 yıl
Peki sen kalkmış halde görsen altımda da eşofman gibi yumuşak bir şey olduğunu düşün kalktığında belli oluyor yani ne düşünürsün
Soran+1 yılBu durumu eski iş yerimde defalarca yaşadım maalesef ve düşüncelerim hep olumsuz yöndeydi. Hastalığının olduğunu düşünerek kendimi avutuyorum.
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Kendi kendine de kalktığı oluyor bir şey görünce de kalkıyor
Soran+1 yılSürekli eliyle kemerini düzeltiyordu sen söyleyince daha da yattı kafama şimdi
- +1 yıl
Çok çekiciysen belki seni görünce kalkıyordur
Soran+1 yılYanımda başkalarına gizli belaltı konuşur espriler yapardı anlamamazlıktan gelirdim maalesef. Bir keresinde bir dosya lazımdı kırmızı dosyayı al gel demişti ben de kırmızı değil o mavi demiştim bir kaç gün sonradan dank etti kafama kemal sunal'ın filmi sinirden ağlamıştım
- +1 yıl
Baya tacizci bir sapıkmış desene
Soran+1 yılÖyle biri değildi pek anlaşamasak da severdim kendisini ama bazen hareketleri konuşması itici geliyordu
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Ben genelde dik olduğu için yukarı baktiriyorum kayincada çaktırmadan duzeltiyorum aşağı ya da yana bakarsa kalkınca hem çok belli oluyor hemde rahatsiz ediyor. Hep yukarı bakması iyidir candır boynunu bukmesin garipler gibi 😅
00 Yorumlabir kezbanın fantezileri daha. zavallı öyle abazaki kalkan s*k*n duruşu nasıl ona bile hallenmiş. aç bir p*rno bak nasıl duruyor öğrenirsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylediğinle sorumun alakasını arıyorum şu an. Sadece merak ettim ve sordum çok derin düşünme
+1 yılEvet normalde yer çekimine yenik düşer. Kalkınca dik olur ama😊merak ettiğin başka varsa sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBunun evlenmemek ile ne alakası var. Sokakta incele. Trol müsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafif sertleşme ya da tam sertleşme varsa genelde sola yatık durur anatomisi gereği öyle yersiz kalkarsa ve dar giyinmissem duzeltme gereği duyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılgün içinde sağa yatar sola yatar yolunu bulur
kalkınca da 💪 böyle işte00 YorumlaNormal inikken aşağı doğru olur, pantolonun içinde kalkarsa sağ veya sola doğru kalkar belli de olur zaten
00 Yorumla
+1 yılbenimki yan bakar aşağı doğru bakınca birde kalkmışsa rahatsız eder
00 YorumlaEvlenmeye gerek yok ki bunu bilmek için
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi öyle insan sevgilisine de sorabilir saygı duyarım ben kendi adıma konuştum.
Soran+1 yılŞimdi zaten bir erkeğin orasına bakmak çok utanç verici açık konuşmak gerekirse bazısı garip hareketler yapıyorlar dikkat çekiyor toplu taşımada bile. Gözüm çarpıyor ama hemen çekiyorum anlaşılmıyor yani ben anlayamıyorum.
+1 yılYani pantolon kumaşına göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal kot
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O kadar merak mı ettin
00 Yorumla
+1 yılBaya sakin duruyor ama uyanınca sorun oluyor 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenmeyeceksen bile illaki bir gün görürsün yani
00 Yorumla
+1 yılYan uyuyor... seninki nin ağzı acikmi?
00 Yorumla
+1 yılTrol mü ciddi mi bu soru
00 YorumlaKalkınca şişik ama yana doğru genellikle
08 Yorumla
Soran+1 yılGün içinde hep öyle mi duruyor kaymıyor mu bir de kalkması nasıl oluyor yani yukarı doğru mu yoksa ileri düz bir şekilde mi
Soran+1 yılYani şişikse kalkmış anlamına mı geliyor
Soran+1 yılPeki büyük olduğu için şişik olamaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiycen
06 Yorumla
Soran+1 yılKorku ve güvensizlik
- +1 yıl
Karamsar biri misin
Soran+1 yılHayır sadece insanlara güvenmiyorum ve korkuyorum herkes ruh hastası
- +1 yıl
tamam da ztn güvenme ama bu durum hayatını neden etkiliyor
Soran+1 yılBu nasıl bir soru tabii ki güven hayatını etkiliyor
- +1 yıl
İnce eleyip sık dokuyabilirsin
+1 yılNeden evlenemicen ki