Cinsel Yaşam Karakterinizde istemediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sexting yaptığımızda utanıyorum. Anlamsız bir şekilde. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Güncellemeler+1 yıl Prezervatif kullanmadan yapmak istedi. Sonra totişten istedi. Bir de seks oyuncağı titreşimli sadece Karakterinizde istemediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne utanacağım ya kul hakkı yemiyorum , hırsızlık yapmıyorum , yalan konuşmuyorum... Şakır şakır sxting yaparım sonuna kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha çok iyi kddkofv Yorumla johnrocco44 +1 yıl aynen :D ben ne utanacam çıkarır şak diye masaya vururum valla :D Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu biraz da karşındaki yaptığın kişiyle alakalı bir durum seni rahat hissettiremiyorsa çok ciddi duruyorsa ondan kaynaklanabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo aslında değil Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben sanal yapay işlerde yokum. ben doğal yaşarım. yaşadığım insandan da utanmam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaşarken bir problem yok Yorumla builder +1 yıl o zaman sanaldan uzak dur. eziyet çekme. Yorumla Soran +1 yıl Bende sevmiyorum ama o seviyor Yorumla builder +1 yıl rahatsız oluyorsanız kimseye köle olmayın. bırakın Yorumla Soran +1 yıl Kimseye köle değilim. Rahatsız olmaktan bahsetmiyorum. Utanmaktan bahsediyorum., Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. utanma utanma tadını çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tımam mdkdkdl Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zevk almıyormusun da? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seslimi yapıyosun ki? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yazarak, fotoğraflı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgilin ilemi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiline güvenin tam ise sorun olmaz onun karakteride önemli Yorumla Soran +1 yıl Güvenim tam tabiki Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimle yapıyorsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla 2001amircan +1 yıl Neden peki yapiyorsun bunu o zaman Yorumla Soran +1 yıl Uzakta şu anda Yorumla 2001amircan +1 yıl Onu demek istemedim onun zoruylami senin istegiynenmi Yorumla Soran +1 yıl İsteğim tabiki ama utanıyorum Yorumla 2001amircan +1 yıl Utanman dogal ama nudelerde yüzünu genelinde gösterme derim Yorumla Soran +1 yıl 7 yıllık ilişkimiz var. Utanma sebebi ne bilmiyorum. Güvenmesem cinsel ilişki de yaşamam. Yorumla 2001amircan +1 yıl Aynen öyle haklısın güven olmazsa yapman ama sanal olunca tuhaf oluyorsun ve pişmanlık oluyor işte gerçek olunca sen ve o ama sanal olunca acaba sorusuna yenik düşüyor sun Yorumla Soran +1 yıl Yok ya öyle bir sorun yok güveniyorum ona da problem yok. Fakat garip oluyor. Az önce duşa girmemi istedi o da girdi öyle karşılıklı boşaldık Yorumla 2001amircan +1 yıl İşte sanal alemde olduğu için bir tuhaflık var diyorsun ve utaniyorsun ona karşıda kendine karşıda Yorumla 2001amircan +1 yıl Ama belki alisin o gelene kadar Yorumla 2001amircan +1 yıl Neden disarda o Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zamanla alisirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne utanacağım ya kul hakkı yemiyorum , hırsızlık yapmıyorum , yalan konuşmuyorum... Şakır şakır sxting yaparım sonuna kadar
Hahaha çok iyi kddkofv
aynen :D ben ne utanacam çıkarır şak diye masaya vururum valla :D
Bu biraz da karşındaki yaptığın kişiyle alakalı bir durum seni rahat hissettiremiyorsa çok ciddi duruyorsa ondan kaynaklanabilir
Yo aslında değil
ben sanal yapay işlerde yokum. ben doğal yaşarım. yaşadığım insandan da utanmam
Yaşarken bir problem yok
o zaman sanaldan uzak dur. eziyet çekme.
Bende sevmiyorum ama o seviyor
rahatsız oluyorsanız kimseye köle olmayın. bırakın
Kimseye köle değilim. Rahatsız olmaktan bahsetmiyorum. Utanmaktan bahsediyorum.,
utanma utanma tadını çıkar
Tımam mdkdkdl
zevk almıyormusun da?
Seslimi yapıyosun ki?
Yazarak, fotoğraflı
sevgilin ilemi?
Evet
Sevgiline güvenin tam ise sorun olmaz onun karakteride önemli
Güvenim tam tabiki
Kimle yapıyorsun
Sevgilim
Neden peki yapiyorsun bunu o zaman
Uzakta şu anda
Onu demek istemedim onun zoruylami senin istegiynenmi
İsteğim tabiki ama utanıyorum
Utanman dogal ama nudelerde yüzünu genelinde gösterme derim
7 yıllık ilişkimiz var. Utanma sebebi ne bilmiyorum. Güvenmesem cinsel ilişki de yaşamam.
Aynen öyle haklısın güven olmazsa yapman ama sanal olunca tuhaf oluyorsun ve pişmanlık oluyor işte gerçek olunca sen ve o ama sanal olunca acaba sorusuna yenik düşüyor sun
Yok ya öyle bir sorun yok güveniyorum ona da problem yok. Fakat garip oluyor. Az önce duşa girmemi istedi o da girdi öyle karşılıklı boşaldık
İşte sanal alemde olduğu için bir tuhaflık var diyorsun ve utaniyorsun ona karşıda kendine karşıda
Ama belki alisin o gelene kadar
Neden disarda o
Hoş ya
Zamanla alisirsin
Ota boka kalkması
Ani yasa