Gelin çocuklar gelin 😅
Erkekler, partneriniz ne yaparsa onu daha çok arzularsınız?
Gelin çocuklar gelin 😅

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
hani bi kızdan beklemezsin ya. acık sacık konusmasını. bazı şeyleri demez bayanlar sen anlıcan. öyle isterler. peki bu kural kırılırsa. kadın dünyasında bi edep halidir vardır. kadınlar seks ister ama bi erkek gibi diyemez. gözden düşer cunku. talep eden olma pozisyonunuda sevmezler. direk dümdüz beni s kmeni istiyorum demesi misal örnek verebilirim. bu farklı ya marjinalya benim hosuma gidebilir. bi de bu aslında aramızdaki hukugun seviyesini gösteriyor. öyle üst bi arkadaslık seviyemiz varki bunu diyebiliyor. cogu kadın bunu kocasına bile demeden ölüyor gidiyor. hayatında 1 kere bile. düşün kocası olmus. bence ayrı bi mertebe bu. koca karılık seviyesininde yüksek lisansı gibi. evlilik bi imza bence böyle birbirinden cekinmez yanında rahat halinle oldugunda tam anlamıyla birbirinin olmus oluruz. hiçbir kadın misal kadınca konuları erkekle konusmaz. işte regl oldum. ben misal bana anlatması halinde aramızdaki arkadaslık halinin seviyesinden dolayı mutlu olurum. bana güvenmesinin işaretidir bu. tabi bu da bi dengeli olmalı. neticede dişiliğini bana satıcak. tabi hani su da olabilir bi arkadaslıkta olabilir aramızda. avrupai öyle genişiz hayal etmek bile zor:D bu noktadan sonra mutlaka bedenler illa bulusur ya:D neyse benim icin sınırların asılmasından haz alırım acıkcası. 2 örnek ile acıkladım diye düşünüyorum. sana özel oldugunu hissettiren şeyler bence bunlar.
anlatsın kafasındaki fantezileri o daha çekici olur. çıplak görmeye zaten alıştığımız için seksi kıyafet veya çıplak fotolar atması o kadar etkli olmaz. o seksi kıyafet ve nude foto işleri flört zamanı daha yeni keşfederken zevkli olur. ilişkiye geçtikten sonra onların fazla bir ehemmiyeti kalmaz.
zeki olsun yeter hepsini de yapar o zaman gunleri zamanlari planlqr uygular o zaman tam anlamiyla beni benden alir
Yüzbinlerce erkek varken sadece beni arzulamasına..
Etkilendim :)
Aşık olduğum kadının bir şey yapmasına gerek yok arzularım zaten
Bütün seçenekler kışkırtıcı a çak bana iş yerinden nude atması fazla adrenalin salgilamama neden olur zira çok cesur ce tehlikeli bir durum. Sonuç olarak bedenini başkalarının da görüp arzulamasi söz konusu. Ben normal insanlarla mutlu olamam. zaten biraz manyak olmadı lazım.
Dilimden anlar, iyi günümde ve kötü günümde benimle birlikte olur, bütün zorluklara benimle göğüs gererse yeterli olur.
Çok hoş.
kalçarını tokatlamama, göğüslerini sıkmama ve uçlarına ısırmama dayanırsa..
Çok da yıpratmayalım
bişiii olmaaz
Zekice imalarla beni tahrik etmesi lazım. Dışarıdan normal görünen, fakat benim arkasındaki niyeti anlayabildiğim konuşmalarla ki bu beni ona karşı daha özel hissettirir ;)
Seçeneklerin hepsi olsaydı keşke. 😂
Ama içlerinde EN hangisi dersen fantazilerini anlatmasını, konuşabilmeyi seçerim. Gerçekten çok tahrik edici bir detay.. Ozellikle de sevişirken.
Birbirimizi iyi anlayabiliyorsak düşünce yapılarımız isteklerimiz benzerse iç çamaşırı ile de gelse normal kıyafetle de gelse onu arzularularım
3 yıllık evliyim bir kez kendi isteğiyle s3ks yapmak isterse, 3 yılda 50 kez olmamıştır.
s3ks düşkünüyüm doymuyorum abartısız 2 sefer bile yetmiyor ama eşimde aksine s3ks düşmanı sevmiyor elinden gelse hiç yapmak istemiyor
Yani sorunun cevabı zorla değil kendi isteğiyle istesin yeter, gerisi gelir zaten
Doğru
Istekliligini arzulu oldugunu belli etsin frikikerle hareketler karsima gelsin. Bence daha cok arzumu arttirir
Her şeyden önemlisi sevdiğim olması yeterli. Bir bakışı yeter. Eğer sevmiyorsam zaten ne yaparsa yapsın gram etkilemez.
Seksi iç çamaşırları
Seksi gecelikler
Ve çıplak olunması arzulanmak için bir sebeptir
Bu şekilde fotoğraf ve mesaj atarsa da arzulatır.
gün içerisinde sevdiğini hissettirmesi beni düşündüğünü hatırlatması ve resim atması nude olmayan resimler ama..
Güven sevgi saygı sadakat olması yeterlidir benm için
<3
Maalesef
Partnerim olmuşsa zaten her koşulda onu arzuluyorumdır
Arzulu olur ve bunu söz, hareket ve bakışlarla ifade ederse.
Bir şey yapması çok onemli değil tek isteğim büyük memesi olsin
Seksi bir fiziğe sahip olduğu sürece sürekli arzularım 😂
Burası sevgi kelebekleriyle dolmuş yorumları okurken kusacaktım
Sen bana özelden sor
fantezi heyecanın tavan yaptığı zevkin doruklarına ulaştığı sınırları olmayan arzu dünyası !!
Onun erkeği olduğumu arzulu bi şekilde ifade edersee
Nude fotoğraf atması partnerin, paha biçilemez.
Sadakatli olursa ve Değerli hissettirirse onun dışında libidosu olmasınında bir anlamı yok
Sevmesi yeter fazlasına gerek yok sevse devamı geliyor zaten
Fantezilerimizi özgürce ve sınırsız bir şekilde gerçekleştirebilirsek
İstekli arzulu beni sürekli cinsel anlamda zorlaması deli eder beni
İlk fotoğrafdaki gibi gelirse benim libido tavan yapar
Azgınlıktan ölüp bitsin yalvarsın sırılsıklam olsun bütün gün yaparım onu 🔥
Benim moralim yokken, bir şeye sinirliyken beni mutlu etmek için yavaşça sevişmeye başlatması, bu yüzden onu seviyorum, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
İşyerindeykn nude atması ve iç camasiriyla odaya girmesi
Bu soru aslında erkeğine göre değişir;çıplak kadın görmeyen erkeğe ilk cevap çok ateşli gelir gören için nude fotoğraf veya birinci cevap onu pek etkilemez, kimisi fantezilerden çok haz alabilir :) Erkeklerinde düşünce dünyası çok farklıdır.