Cinsel Yaşam Anal ilişki zevkli olmadığı halde neden tercih edilir? Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Nedenki yapılır anal ilişki acı olduğu halde Anal ilişki zevkli olmadığı halde neden tercih edilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sevdikleri için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben çok zevk alıyorum.. doğru yaparsan acı hissetmezsin 3 3 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evliyim.. sen? Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Hayır bekarım nasıl gidiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gunahh ama nedimm :( kizlar bakireligini bozmamak icin yapiyorr 2 13 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynrnnn maalesef Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Kötü ozman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hemde cok kotu🥺 Ve zatennn cok sagliksizzz ordan iliskiye girmek Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Tabi öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveettt😇 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok degilimm sen? Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hic yaptinmiii? Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Özel tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmm🥰 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadını g.. tünden s.. kmenin verdiği haz başka. Özelinde özelini sunuyor. 1 4 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli bekar farkeden ne? Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok zor bir ilişki oluyor ama tabiki kayganlastirici şart 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadının zevkte dahil olsada acı çekmesi erkeğin egosunu yükseltir, dar olması ayrı bi haz verir vede içine rahat boşalma durumuda var. 1 6 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sordun peki😊 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Merak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende yapıyorsun anal gördüğüm kadarıyla Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Seven kızlar da var. Acıdan zevk alanlar var. Evli olduğu halde yapmak isteyen kadınlar var. Farklı bir haz çünkü 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seven xevk alanlar var sevmeyenler var beklenti sonuc zevk bunlar etkendir 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış yapılırsa zevkli olmaz ama uygun haldr kararlılıkla yapıldığında gayet zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bekareti bozulmasın diye ama sevmeyen de var benim gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl eminim sen de yapıyorsun hem zevk alıyor hem de bu işin tekniğini de iyi biliyorsun 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bazı insanlar biraz ahrazdır 1 0 Yorumla
Seniorritta Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kadın bakiredir ve erkeğine zevk vermek ister o zaman olur. Ya da acıdan zevk alıyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zevkli olduğu oluyor 4 7 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Bana acı verşyor Cevap sahibi +1 yıl Acı veriyorsa açıklamadan giriyorsunuzdur Alevnalan3501 +1 yıl Neyi açıklama Cevap sahibi +1 yıl İyice açılmadan deliğin öyle giriyor seni hazırlayamiyor demektir Alevnalan3501 +1 yıl Demekki sen baya deneyimlisin sanrııö Cevap sahibi +1 yıl Üç beş defa oldu gayet zevkli Alevnalan3501 +1 yıl Güzel
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Bekaret sorunu önemli bir etken 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fantezi 1 0 Yorumla
carpıkbacaklı Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Kim demis 2 2 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Diyen var sence Yorumla selim64 +1 yıl Aynen zevklii Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek zevk aldığı için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sevdikleri için
Ben çok zevk alıyorum.. doğru yaparsan acı hissetmezsin
Evlimisn
Evet evliyim.. sen?
Hayır bekarım nasıl gidiyor
gunahh ama nedimm :(
kizlar bakireligini bozmamak icin yapiyorr
Evet öyle
aynrnnn maalesef
Kötü ozman
Evet hemde cok kotu🥺 Ve zatennn cok sagliksizzz ordan iliskiye girmek
Tabi öyle
Eveettt😇
Evlimisn
Yok degilimm sen?
Hayır
Sen hic yaptinmiii?
Özel tabi
Tmm🥰
Evet
Kadını g.. tünden s.. kmenin verdiği haz başka. Özelinde özelini sunuyor.
Evlimisn
Evet
Anladım
Evli bekar farkeden ne?
Çok zor bir ilişki oluyor ama tabiki kayganlastirici şart
Kadının zevkte dahil olsada acı çekmesi erkeğin egosunu yükseltir, dar olması ayrı bi haz verir vede içine rahat boşalma durumuda var.
Evlimisn
Evet
Anladım
Niye sordun peki😊
Merak
Sende yapıyorsun anal gördüğüm kadarıyla
Seven kızlar da var. Acıdan zevk alanlar var. Evli olduğu halde yapmak isteyen kadınlar var. Farklı bir haz çünkü
Seven xevk alanlar var sevmeyenler var beklenti sonuc zevk bunlar etkendir
Yanlış yapılırsa zevkli olmaz ama uygun haldr kararlılıkla yapıldığında gayet zevkli oluyor
Bekareti bozulmasın diye ama sevmeyen de var benim gibi
eminim sen de yapıyorsun hem zevk alıyor hem de bu işin tekniğini de iyi biliyorsun
bazı insanlar biraz ahrazdır
Kadın bakiredir ve erkeğine zevk vermek ister o zaman olur. Ya da acıdan zevk alıyordur
Zevkli olduğu oluyor
Bana acı verşyor
Acı veriyorsa açıklamadan giriyorsunuzdur
Neyi açıklama
İyice açılmadan deliğin öyle giriyor seni hazırlayamiyor demektir
Demekki sen baya deneyimlisin sanrııö
Üç beş defa oldu gayet zevkli
Güzel
daha çok zevk verir
Tercih meselesi
Zevk alıyor iki tarafta
Sen neden tercih ediyorsun.