Ya piyasada erkek çok ama çöpü beş para etmiyor sizce kısa hızlı kolay bir eleme yöntemi ne olur sevgili olmak için iyi erkek bulmak için. Mesela yalancı olmasın düzgün iyi toksik tehlikeli olmasın. Mesela bence sicil kaydı diploma kimlik gibi şeyler istenmeli ilk buluşma. Sonra sosyal medyada benle foto atıp ilişkiyi ilan edip profil kütleyecek sonra yüzük takıcaz mesela. Arkadaş ve ailesiyle fe tanıştıracak. Sonra işte öpüşürken penisine bakcam sert ve boyu iyi mi sonra işte sevişirim. Ama bunların hiçbiri yapmıyor erkekler hepsi ilk birkaç haftadan bedava kolay seks alamazsa bence kaçıyor gidiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk tanışmada neler seversin sorusuna madde madde saymak yerine zamanla kendin tanı diyerek cevap verin. Eğer sizi tanimak için çaba harciyorsa ve yaptıkları yapmacık olmadığı için sizi etkiliyorsa doğru kisidir. Ama madde madde sayarsaniz sizi etkilemek için tiyatro yapma olasılığı artar
Ve erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir. Onun çok istediği herhangi birseyi siz isteseniz de red edin. Eğer anlayışlı karşılıyorsa, sizi ikna etmek için manuple etmeye çalışmiyorsa, ilgisi azalmadiysa doğru kisidir diyebiliriz
Ve birkaç soru
Evlenince ev işleri hanım ev hanımı dahi olsa erkek yardım etmek zorunda mı?
Evlenince ekonomi kimin kontrolünde olmalı?
Namus nedir?
Bu sorularda zaten zihniyetini ortaya koyar. Çünkü erkekler düz mantıktır 🙂04 Yorumla
Soran+1 yılAynen onların istedikleri şeyleri reddettiğimde ya gidiyorlar ya öfkeleniyor ya da zorlayıp ısrar ediyorlar hep ondan hiçbiri doğru değildi ve değil daha hiç doğru insan tanımadım.
- +1 yıl
Biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz. O yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermeye devam etmelisin
Soran+1 yılÖyle yapıyorum da ortam yok şu an. Ortam olunca tanıyorum zaten normal hayatta ama hepsi çöp çıkıyor.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim. Bol sans
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen kos koca bir yalancısın. Oysa her şeye siz kız ve kadınlar karar veriyor, oyunu kuran da, yöneten de sizlersiniz. Yani bu sizin oyununuz, sizin seneryonuz, sizin filminiz. Neden faturayı bize kesiyorsunuz. bunlar sizin beceriksizliğiniz sadece...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben yalan sevmem toksik olan kiskanan ilgi kasari kozlari hic sevmem aile ile tanışma konusunda da gercekten ciddi degilsem tanistirmam cabuk akrabalar duyar cenesinden kurtulamam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhlâkî değerleri yüksek olan insanları ara, test et.
23 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum hepsi ahlaksız
Cevap sahibi+1 yılKadınlar zeki varlıklardır.
Bence bulursun
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden erkenden evlensin ki? Kadınların çıkarları varsa erkeklerin de çıkarları var
00 Yorumla Oldu her şeyimizi meydana dökelim bende sevişen hatun istemiyorum mesela ona ne demeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kötüsü bile kendini kasıyor. Eskiden kadınlar nazlıydı şimdi erkekler nazlı olmaya başladı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe testi bu? Herkes kumaşımdan belli olur zaten, yeterki sende o nu görecek göz olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüyoruz zaten bir haftada hepsini ama hepsinin tek derdi seks ya bıktım. Hiç düzgün erkek yok piyasada bence. Ya da kapılmışlar. Bana sarkanlar hep sadece cinsellik için geliyor.
Cevap sahibi+1 yılHımmm nerde, nasıl ve ne şekil aradığın dq önemli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSalonu da balkona katalim mi bu ne lan sag elim var bana yeter
00 YorumlaBende sexting seviyorum ama yok napacaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAy nefret ederim çok anlamsız. Git sanal zekayla yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bence sen GBT işte
07 Yorumla
Soran+1 yılO neydi
- +1 yıl
Tüm sabıka kaydı
Soran+1 yılÇok iyi evet o olması lazım kesinlikle. Bunu bilmeden niye sevgili olayım ki erkekle güveneyim.
- +1 yıl
Sana kalmış tabi işte
Soran+1 yılAma hiçbir erkek vermez. Erkekler çok yalancı ya.
Soran+1 yılAsla zorluğa da gelemiyor hiçbiri hepsi bedava kolay seks peşinde.
- +1 yıl
Genel bilmem sana denk gelenler olabilir çekim var demek ki sende de bunu da düşünmek gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşarak öğrenmen lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mülakatta yap istersen, cv hazırlasınlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSessiz sakin bul
00 Yorumla
+1 yılGel hemen ose basla
00 Yorumla
+1 yılÇok şey istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBu kadar mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem de engin Polatı seviyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO adam iyi ama sonradan görme görgüsüz. Ama karısına çocuklarına iyi.
Cevap sahibi+1 yılAnnem aşık işte ina
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam