Tatilde biriyle tanıştım yanında küçük kız kardeşi filan da vardı takıldık ettik sonra işte kibar centilmen biriydi hep benim hesaplarımı ödüyordu flört ettik öpüştük filan sonra biraz sevişmeye başladık bu tam soyunup yapmak istedi ben de istemedim daha erken diye vs zaten bi baktım bunun şeyi sert değil sonra baya uğraştı epey düre sertleştiremedi sonra ben sana oral ya da parmak yapmayım dedi beceremedi boşalmadım sonra ben kendime yaptım boşaldım o da kendi mastürbasyon yaptı. Diğer sabah böyle kaba soğuk ve uzak davrandı birkaç saat ben de sinir oldum hem suçlu hem güçlü diye ben de buna öyle davranmaya başladım. Sonra bu laf atıp arayı düzeltmeye çalıştı kahveye davet etti reddettim çikolata vs aldı reddettim. İşte laf attı tersledim filan. Yakın kız arkadaşım da dedi canım yani hem kendi kusurlu hem sana terbiyesizlik yapıyor amacı ne yani özür dilemesi gerekirken senden hem de dedi. Bence de daha önce böyle sorun yaşadığımda başka erkeklerle onlar hemen utanıp özür dileyip işte baya şeyler yapıyordu beni tatmin etmek için bu nasıl saygısızdı. Neyse sonra bu işte düzelelim ne oldu iyi olalım diye mesaj atınca ben baya saydım sövdüm aşağıladım salatalık bile senden iyidir mal filan diyip engelledim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir iğrençlik ve ikiniz de mide bulandırıyorsunuz. Tatil aşkı da değil bu. bul enayiyi sağ inekçiği meselesi bu. Aşkın, tutkunun, beğeninin, sevginin olmadığı spontane gelişen bu tarz ilişkiler de zaten cinsellik hep fiyaskodur. Hadi adam kazma çıktı, mal çıktı. Ya sen hanfendi, bari sen insan olaydın da ortamı yumuşataydın...
02 Yorumla
Soran+1 yılKes la andrapoz abaza. Sen napıyon bu sitede.
- +1 yıl
Ne o çok gizli olunca mı bu kadar cesaretlenip, önüne gelene çatıyorsun ha o.. spu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Bu ne ergenlik ya kaç yaşındasın? Senin kadınlık onurun kadar onun da erkeklik gururu var. Bencillik yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye. Madem olgun o inan gibi davransaydı. Birçok kadın benim durumunda o an aşağılayıp odasından kovar erkekleri ben gayet iyi kibar davrandım o bana sonradan kötü davrandı.
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Gece gece hayallere daldirdin canimi cektirdin ya
Ole bi aksilik yasansa kaldiramasam sabaha ilgi manyagi ederdim seni tekrar deneyebilmek icin09 Yorumla
Soran+1 yılE yani normalde öyle olması lazım erkek kusurlu ise işte bin tane şey yapması lazım eksik kapamak için bu canım canım bi de bana bok gibi davrandı onu anlamadım neyin kafası sonra ama pişman olup dilendi aptal ama geçmiş olsun zaten o çüksüzlükle kimse bakmaz ona ona da dedim sen ölene kadar yalnız kalırsın kimse evlenmez senle o çükünle dedim. Artık bilmiyorum ne yaptı okuyunca.
- +1 yıl
Sende tamam kizmissin ama cok fazla gommussun adami ya 😅
Hani ya sicaksin ya soguksun ole birisin galiba
O gun sabaha ozur amacli kahvaltiya ordan da bi geziye cikarsa demek ki tam tersine belki cuku iyidir 1 geceliktir hemen onyargi yapamamak lazim diye adami gazlar dururmussun gibi geldi bana hani bu gece telafi ederiz sorun degil benim sectigim erkek sensin gibi laflarda gelebilirmis 😄
Soran+1 yılAbi ben onu seçmedim. Herifle sevgili değildik sadece flört ettik o bana ciddi olduğunu sevdiğini görüşmek istediğini vs bi şeyler demedi. Öyle değer verdiğini ve ilişki istediğini söylese zaten sosun etmezdim ama hem sadece takılmak isteyip hem sorunlu olup hem de üstüne saygısızlık yapan herife ne moral vereceğim gebersin gitsin mal. Yoksa benim cinsel sorumlu iki erkek arkadaşım vardı beni seven değer veren çabalayan onlara hep destek oldum yani.
Soran+1 yılYa mal okuduğunu anlama özürlü müsün 2 erkek demek önceki 2 exim demek mal. Aynı anda mı anlıyorsun canım.
Soran+1 yılNe canımı ya buranın düzeltmesine skcm
Soran+1 yılCidden Türkiye’de okuduğunu anlama yok araştırmalarda demişlerdi yüzde altmış anlamıyor okuduğunu diye bu sitede sizin gibi malları görünce aynen onlar kimmiş görmüş oluyoruz hayatında bir kitap okumamış tipler işte yaşıyor. Keşle ölsen çok aptalsın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu hayatta "ne" olarak hangi kimlikle bir başkasını aşağılıyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Senin adına üzücü bir hikaye
04 Yorumla
Soran+1 yılKutu boş çıktı.
Soran+1 yılYa erkekler beş para etmez hem parasız hem mal hem tipsiz hem de çoğu *. Sadece boş konuşan can sıkan tiplersiniz ha çoğunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Üzücü olmuş senin adına
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya. Ben o kadar kibar iyi davrandım yaptığına bak terbiyesizin.
Soran+1 yılEvet de nereden bileyim herifin çürük olduğunu? Bi de kendi ısrar etti sevişmek için ben istemedim. Ben sadece sarılıp uzanalım öpüşelim istemiyorum dedim o sevişmek için saatlerce ısrar etti olmayan çüküyle.
Soran+1 yılÖyle de erkelerin yüzde doksanı çürük. Bıktım.
Soran+1 yılCidden düzgün iyi erkek yok spor yapıp zengin olanların performansı iyi oluyor ama. Alkol sigara kullanan fakir ezik deneyimsizler beceremiyor.
Soran+1 yılSence üzülüp ağlayıp depresyona girmişmişim ben ayrıldığım bitirdiğim ve o lafları dediğim için.
Soran+1 yılGirmiş midir***
Soran+1 yılNiye ya çok moral bozucu değil öi sonuçta bir kızın peşinden koşup ısrar ediyorsun seks için çükün kalkmıyor sonra kız sana bok hibi davranıp bunları diyor. Nasıl üzülmesin? Travma geçirmiyor mu erkekler yani.
Soran+1 yılNiye öyle davrandı o zaman
Soran+1 yılNiye üzülmemiş ayrıca.
Soran+1 yılHayır ben şeyi anlamıyorum çükü kalkmıyorsa niye taciz ediyor seks için.
Soran+1 yılYapmadık zaten !!!
Soran+1 yılAllah Allah lan herif taciz etti diyorum yapmasaydın diyor. Yapmadık zaten. Neye ısrar ediyor diyorum olmayan çüküyle onu mu savunuyorsun?
Neden gizlisin onu anlamadım
00 YorumlaKomik cok güldüm ksura bakma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hem kaldıramamış hem sana tavır yapmış
027 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte neyin kafası bu.
Soran+1 yılHem suçlu hem güçlü bi de kendi ısrar edip durdu seks için ben istemememe rağmen daha çükü yok.
Soran+1 yılAynen öyle işte soyup her yerimi yaladı etti yaptı önsevişme çükünü kaldıramadı. Ben de zaten isteksizdim.
Soran+1 yılOhoooo ne normalde çoğu erkek daha bana baktığında kalkıyor donunmadan hatta daha öpüşür dokunurken boşalıyor erkekler. O da abartı da gerçi o zaman da soğuyorum.
Soran+1 yılSence bu niye bana canım canım davrandı kendi ayıbı kusurunu örtmek için mi sence psikoloji bozulmuş üzülmüş müdür.
Soran+1 yılEvet çok seksi biriyim model gibi fiziğim çok iyi çünkü.
Soran+1 yılBenim fiziğim defne samyeli gibi yani.
Soran+1 yılAynen işte normalde mesela böyle olan erkekler hep der bana özür dilerim şöyle böyle den harikasın süpersin çok çekicisin işte heyecan oldum ya da böyle sorunum var filan der ben fe tamam bozma moralini sorun değil ferim ama bu böyle hiç kabul edip özür dilemedi her şey normal gibi davrandı ya ondan sinir oldum.
Soran+1 yılEvet normalde her erkeğin taş gibi olur işte sonuçta çok güzelim bi de istekliler. Hani kendi isteksiz olsa tamam da.
Soran+1 yılAy valla ben erkeklerden bıktım ya. Hepsi Abaza yani tek dertleri seks ben çok güzel seksi biriyim mesela çok çekiciyim vücudum da çok ideal ama asla düzgün erkek bulamıyorum bıktım.
Soran+1 yılYa en iyisi bence spor salonu hani temiz paralı sağlıklı oluyor spor yapan erkekler sigara alkol pis parasız olmuyor cinsel sorunu da olmuyor bence.
Soran+1 yılAma spor salonlarında hep bana çalışanlar sarkıyor fakir kaslı boş tipler ondan sinir oluyorum hani resmen orada paralı kadın avlamaya çalışıyor çalışan mallar.
Soran+1 yılTemiz duruyordu ya öyle pis bi tarafını görmedim tüm vücut kıllarını da almıştı. Ama çükü kalkmıyordu işte oradan eledik.
Soran+1 yılİşte nasıl sorunluysa artık. İlk defa kalkmayan erkek gördüm normalde erken boşalma sorunu oluyor çoğunda heyecandan.
Soran+1 yılAma bazen çok heyecandan da kaldıramayan oluyor.
Soran+1 yılEvet işte bence de öyle. Çocuk beni ilk gördüğü andan beri seks için uğraştı ve kaldıramadı abi daha büyük rezillik olabilir mi. Bi de mal bana tavır yaptı. İnş intihar eder depresyona girip mal kıymetimi bilip beni mutlu edemedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel hikaye beğendim la
00 Yorumla
+1 yılBen olsam of sertçe becerirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEzuk sensin
00 YorumlaBen gelip yapayım mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdada mı seviştin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı