Sizce sorunu ne? ezik mi hissediyor?

Tatilde biriyle tanıştım yanında küçük kız kardeşi filan da vardı takıldık ettik sonra işte kibar centilmen biriydi hep benim hesaplarımı ödüyordu flört ettik öpüştük filan sonra biraz sevişmeye başladık bu tam soyunup yapmak istedi ben de istemedim daha erken diye vs zaten bi baktım bunun şeyi sert değil sonra baya uğraştı epey düre sertleştiremedi sonra ben sana oral ya da parmak yapmayım dedi beceremedi boşalmadım sonra ben kendime yaptım boşaldım o da kendi mastürbasyon yaptı. Diğer sabah böyle kaba soğuk ve uzak davrandı birkaç saat ben de sinir oldum hem suçlu hem güçlü diye ben de buna öyle davranmaya başladım. Sonra bu laf atıp arayı düzeltmeye çalıştı kahveye davet etti reddettim çikolata vs aldı reddettim. İşte laf attı tersledim filan. Yakın kız arkadaşım da dedi canım yani hem kendi kusurlu hem sana terbiyesizlik yapıyor amacı ne yani özür dilemesi gerekirken senden hem de dedi. Bence de daha önce böyle sorun yaşadığımda başka erkeklerle onlar hemen utanıp özür dileyip işte baya şeyler yapıyordu beni tatmin etmek için bu nasıl saygısızdı. Neyse sonra bu işte düzelelim ne oldu iyi olalım diye mesaj atınca ben baya saydım sövdüm aşağıladım salatalık bile senden iyidir mal filan diyip engelledim.
Sizce sorunu ne? ezik mi hissediyor?