Sevgili arayan bir arkadaşım vardı çok istiyordu ama bulamadi birisini. Yani onun istedikleri ona bakmadi oda onu isteyenlere yüz vermedi güzel olmadıkları için. Bana bu gece mesaj attı işte uyudunmu kanka filan diye bende hayir dedim zor durumdayım filan dedi hayirdir dedim. Şu an çok arzuluyum bayır domuzu gibiyim yardim etsen biraz o türden sadece yazissak sexting gibi dedi rahatlasam bende terbiyeni takin kaç yillik arkadasimsin asil böyle konusurusun dedim ve yazmasina firsat vermeden engeli bastim instadan yazmis bir ton özür diledi bitireyimi arkadasligimi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Söylemleri ve davranışları yüzünden insanları yargılamak pek çözümcü değil. Her kişinin olaylara yaklaşımı farklı olabilir. Anlaşılan o ki bu durum seni rahatsız etti ve sen de tepkini bu şekilde göstermeyi istedin. Bu senin tercihindi. (Kişisel tercihlerin esasında toplumun ve çevrenin baskısına göre şekillendiği konusu pek karmaşık olduğundan ona girmeyeceğim.) Buna ek olarak eğer başkalarının fikrini de almayı istersen, birçok fark düşünceyle karışacaksın. Tabii aralarından sana en anlamlı geleni seçmeyi de isteyebilirsin. Bence insan ilişkilerinde, fikirsel uyum oldukça önemli. Eğer onun bu konuya olan yaklaşımıyla seninki birbirine uyumlu değilse bu ikinizden birine yahut her ikinize de zarar verebilir. Bu yüzden belki de en doğru yaklaşım, iletişimi sürdürmemek olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Saçmalama...
Günümüzde en zor bulunan iki şey İNSAN ve ARKADAŞ. Pişman olduğundan emin ol. Sonra da affet. Sonra üzülürsün. Arkadaşlığından memnun isen devam et.
Haddini bildirmişsin. Bildirmediysen ve ya hırsını alamadıysan önce bunu yap sonra affet.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun nesi var? Hem kanka diyeceksiniz, hem bir çok konuda dertleşeceksiniz, hem de böyle bir şeyden ötürü de engeli basıp gideceksiniz. Gerçekten kimsin sen Allah aşkına? Bu nedir yaaa?
06 Yorumla- +1 yıl
@MafyaQueen-_- canımsın olan sensiz. Ağzından çıkanı duy yoksa ben çok iyi duyururum. Ahlak, edep, haya, saygı yok ama kalkıyorsun bir de yaptığını savunuyorsun. Tepeden tırnağa saçma bu davranışların. Zorla olacak değil ya. Güzelce izah edersin, böyle bir şey düşünmüyorum, istemiyorum dersin, bunun başka yolları var dersin yine de engellemek tek çözüm olmazdı. Ya aynı şeyi sen teklif etseydin de o böyle davranıp çekip gitseydi neler hissederdin?
- +1 yıl
Asıl ger. zek. alı sendin...
- +1 yıl
@MafyaQueen-_- Hala toparlayamıyorsun yaaa. Ondan sonra saygı ve destek mi bekliyorsun bu kıt aklınızla. Olaya bakışınız ortada, edepsizlik diz boyu, sen neyin kafasını yaşıyorsun be kadın?
- +1 yıl
@MafyaQueen-_- Aaaa! Pardon yaaa! Sen 18 ine bile girmemiş bebelerdensin. Sitenin çoluk çocuklarından yaaa. Tüm sözlerimi geri alıyorum. Hadi git kum havuzu var az ötede, dondurma, elma şekeri, bilya sakızlardan da al bir kaç tane takıl kafana göre de, anlamayacağın muhabbetlere girme. İnsan sanmışım, pardon çocuğum...
Soran+1 yılSevgilimle yaparim sadece
- +1 yıl
Kiminle yaparsan yap, ben orasına karışmam. Sözde kankanın sırf böyle dedi diye her yerden engelleyip, atman doğru değildi. Bak ne güzel söyledin, sevgilimle yaparım sadece der geçerdin, konu kapanırdı. İnsnalar bir birlerine neler yapıyorlar da yine de arkadaşlıklarının, dostluklarının hatrına konuşup, barışıp, anlaşıyorlar. Samimiyetten doğan bu sohpeti neden buralara taşıdın, neden her yerden engelledin, işte biz bunu yanlış gördük sadece... Yoksa mecbursun, yapıcaksın tabii ki de demedik yani...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Ya bu normal bişeyki sen onun arkadaşısın senden onu boşaltmasını istemiş. Senin kamera açıp boşaltman gerekti bence
11 Yorumla
Soran+1 yılIyy hayir
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Eğer fb olmak istiyorsan bitirme ama fb olmak istemiyorsan bitir çünkü artık seni öyle hayal etmiş ve hep öyle kalacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılIstemem
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Terbiseysizlik evet insan arkasina sanaldan da olsa koymak ister mi
Bu isi ben gibi bir yabanci yapmali 😄10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNolacak ya bi yardım edeydin mezaramı götürecen
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevgilimle olur
- +1 yıl
Olsun sevgilin olmak isterim
+1 yılSende de arzu yok mu? Bana yönlendir baba tazsın. İfadesini alayım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Arkadaşına da böyle bir şey yazmazsın iyi yapmıssın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kaybetmeyi göze çoktan almış zaten nasıl böyle aptalca bir şey söyleyebilir asla kaldırma engeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ahahah bu nasil bir soru aplaaa? neden bitirmeme gibi bi istegin var ki?
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın tebrik ediyorum seni.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ciddiyim dalga geçmiyorum.
Bir de bize mi soruyorsun.
Muhakemeye git tazminat davası aç10 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden arkadaş ayağı gt ayağı oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ne olacaktı yapsaydın genci kırmasaydın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta garip o kadar çok şey var ki evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor detay bi konu, ne desek yalan
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılbitirmeden bize sorman hata
00 Yorumla Nasil cesaret edipte soyledi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen maalesef
Erkek mi o
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılGüzel oluyor ki
00 YorumlaSenin kararın bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMax z kuşağı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHakkın var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitirme
00 Yorumlaçok beklemiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşım benimle seksting yapmak istedi, ben de engelledim. Arkadaşlığımı bitirmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat