mesela bir suru 40/50 yaslarinda amcalarla birlikte yapmayi falan ama normalde donunce bunlar cok mide bulandirici geliyor bir gun anlik hisle gerceklestiricem ve pisman olucam diye korkuyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
40/50 degil 50/60 bu arada
Yükseldiğim zaman aklıma çok kötü şeyler geliyor, bundan nasıl kurtulurum?
Niye mi? Aşkın olmadığı bir ilişkiye neden evet diyelim ki? Bu ısrar niye? Ve o yaşın insanı insan kıymeti de bilir, elinde kinin de kıymetini bilir. Sevgi, saygı, tutku, aşk, şehvet olmadı mı hiç işimiz olmaz yani...
Ben doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Senin olayın da yanlış. Yaşın 25 tem küçük ve amacın sadece laylay lom. Aşk yok, tutku yok, sevgi, saygı, samimiyet, niyet, ciddiyet yok. Daha neyi savunacaksın ki?
Ve haklısın:Bu düşünceler den nasıl kurtulurum demişsin. Ben de bu düşüncelerin temel sebeplerine değindim zaten. Gel de sebeplerini, çözümlerini bir bir anlatayım sana...
Bana göre doğru olması demek sınırlı bir yorum olur. Bana göre doğru olan tüm insanlara göre de doğrudur. Çünkü ben doğruyu eğriyi ahlak, duygu, iman, toplum, aile, aşk, sevgi, güven, şeffaflık, sadakat, ciddiyet, samimiyet, niyet açıları gibi bir çok açıdan ele alarak çıkarıyorum bu sonuçları. Yoksa şeyim azdı, kudurdu diyerek pat diye koymuyorum ortaya...
iyide bu psikolojik olarak bir insani kotu etkileyebilir yasa zevkini diyerek yardimci olmuyorsun yalniz ben tam tersi bu dusuncelerden nasil kurtulunur diye sordum farkindaysan?
Fantezi anlayışı olan biriyim ve bu senin fantezin bundan kurtulamazsn bunun bilincindeyim bu yüzden söyledim. Sadece bastıra bilirsin bukadar ama hep içinde kalır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merak etme o yaşların adamı bunlara zaten izin vermez. Senin istemenle olmuyor her şey...
niye
Niye mi? Aşkın olmadığı bir ilişkiye neden evet diyelim ki? Bu ısrar niye? Ve o yaşın insanı insan kıymeti de bilir, elinde kinin de kıymetini bilir. Sevgi, saygı, tutku, aşk, şehvet olmadı mı hiç işimiz olmaz yani...
sen oyle san dayı burada bana gelen mesajlari gorsen agzin acik kalir
ayrica bu yasiniza gelip de herkesi hala bir goruyor olmaniz da garip
Ben doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Senin olayın da yanlış. Yaşın 25 tem küçük ve amacın sadece laylay lom. Aşk yok, tutku yok, sevgi, saygı, samimiyet, niyet, ciddiyet yok. Daha neyi savunacaksın ki?
sana gore dogru olmasi mi gerek?
Ve haklısın:Bu düşünceler den nasıl kurtulurum demişsin. Ben de bu düşüncelerin temel sebeplerine değindim zaten. Gel de sebeplerini, çözümlerini bir bir anlatayım sana...
Bana göre doğru olması demek sınırlı bir yorum olur. Bana göre doğru olan tüm insanlara göre de doğrudur. Çünkü ben doğruyu eğriyi ahlak, duygu, iman, toplum, aile, aşk, sevgi, güven, şeffaflık, sadakat, ciddiyet, samimiyet, niyet açıları gibi bir çok açıdan ele alarak çıkarıyorum bu sonuçları. Yoksa şeyim azdı, kudurdu diyerek pat diye koymuyorum ortaya...
Senle aynı durumdayız bende yükselince olgun birkaç kadınla yaptığımı hayal ediyorum
bu herkesin başına geliyor merak etme daha iğrençleşenlerde var
Olgunlara karşı bır ilgin duyuyorsun heralde
yok hic duymuyorum ama bu heyecanli geliyor normalin disinda bisey cunku
İstemsiz bir durum yani libido insana ne yaptıracağını şaşırtıyor
Gerceklestirme pisman olursun.
evet :(
Listenin başına beni yaz 40 değilim ama 😃😃
yok ya hatta 40 bile genc istedigim fantezi icin
Sen merak etme o fantezinin kralını yaşatırım 😘
Garip fantezilerin var bence yaparsın da
bende ondan korkuyorum
Fantezilerin bunlar relax ol
gercege donusurse nasil relax oliyim?
Zevk meselesi bu canın çekiyor ise ne var bunda yaşa zevkini
iyide bu psikolojik olarak bir insani kotu etkileyebilir yasa zevkini diyerek yardimci olmuyorsun yalniz ben tam tersi bu dusuncelerden nasil kurtulunur diye sordum farkindaysan?
Fantezi anlayışı olan biriyim ve bu senin fantezin bundan kurtulamazsn bunun bilincindeyim bu yüzden söyledim. Sadece bastıra bilirsin bukadar ama hep içinde kalır
Tecrübr istiyorsun da o yaş da kalkamz ki
tecrube istemiyorum simdiki genclerde zaten yeterince tecrubeli ama o heyecanli geliyor normalin disinda cunku
Anladım. Ben 30 yaşındayım ben de benden genç veya yaşlıları heyacanlı bulurum haklısın
Aynen bunlar normal nefsine sahip çıkmak önemli
O yaşı da istemezsin be...
ya cekici buldugumdan degil boyle nedense heyecanli geliyor
Yükselince sen sen olmaktan çıkıyor gibisin
bilmiyorum ya boyle garip seyler iste
Sabah sabah aynı yükseliş devam mı
İyi şeylere çevirelim.
ne gibi
Ne gibi isterseniz
istemem
Az
Bilirsiniz