Sizce memleketime dönüp tek başıma mı yaşamalıyım?

Şu anda 21 yaşındayım. Küçüklükten beri yaşadığım evde büyük problemler var. Annem ve babamın psikolojik problemleri var, anlaşamıyorduk. 7 ay önce internet üzerinden Alman bir adamla tanıştım. Ondan hoşlanmaya başladım ve birkaç gün önce onun yanına geldim. Beraber yaşamaya başladık. Belki evlenmeyi düşünüyoruz. Önceden beri tartışsak da asla bağımız kopmadı. Şu anda da normal zamanda gayet iyi anlaşıyoruz fakat günde 3-4 defa ilişkiye girmek istiyor. Üstelik biraz alıngan birisi. Ben o kadar sık ilişki yaşamayı kaldırabilecek güçte değilim. Yorgun olduğumu söylediğimde sinirleniyor ve trip atıyor. Dün tartıştık, az önce yine tartıştık. Dün ona Türkiye'ye dönmek istediğimi söyledim fakat gitmemi istemedi, tartışmadan sonra beni yumuşatmaya çalıştı. Güzel vakit geçiriyoruz fakat devamlı ilişkiye girmek istemesi ve ben yorgun olduğumu söylediğimde ya da "daha sonra yapalım" dediğimde sanki hiç yapmıyormuşum gibi sinirleniyor. İlişkiye girmek istediği zaman hayır dememi istemiyormuş. Sinirlendiği zaman korkuyorum, zaten son zamanlarda insanlardan iyice korkmaya başladım. Ona korktuğumu söylediğim halde aynı davranışa devam ediyor. Sinirlenirken bağırıp çağırmıyor ya da şiddet falan kesinlikle yok ama sinirlendiğini hissettiğim anda korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Eski evime dönemem. Onu da çok seviyorum fakat bazen yorulduğumu hissediyorum.

Sizce memleketime dönüp tek başıma mı yaşamalıyım?