Bir kadın eşinin cinsel ihtiyacını gidermek zorunda mıdır?

Bir kadın eşinin cinsel ihtiyacını gidermek zorunda mıdır?
Cinsellik bir zorunluluk olmamalı, vazife icabı, olsun da bitsin kafasıyla yaşanmamalı, burada kadına da, erkeğe de çok iş düşüyor, cinsellik ilişkinin can suyudur, yaşam pınarıdır, kişilerin birbirlerini birbirleriyle tüm çıplaklığıyla, tüm teferruatıyla tamamen paylaştıkları yegane yerdir, yegane zamandır. Erkek kadını sadece cinsel bir obje olarak görmemeli, sadece kadını yatakta beslememeli, sadece kadına yatakta var olduğunu hissettirmemeli, çünkü hayat sadece yataktan ibaret değil, paylaşım sadece yataktan ibaret değil. Erkekler cinselliğe her zaman hazırdır, hazır olmayanını ben hiç görmedim, işte kadını da hazır hale erkek getirmeli, kadını yatak dışında da dinlemeli, ona kendisini yatak dışında da özel, özenli hissettirmeli, ruhunu doyurmalı, güven vermeli, huzur vermeli, işte o vakit kadın erkekten de daha çok ister ve kadın kendisine verilen, yaşatılan mutluluğu çoğaltarak verir.
Zorunda değildir bunu bir zorunluluk olarak görüyor ise niye evlendi ki... bu resmiyete girdi mi zaten olması gereken bir durumdur ve zaten insanlar bu yüzden evlenmiyor mu bir insanı ruhen bedenen duygusal okarak arzular istersin sadece senin olsun sana ait olsun herseyinizi Birlikte paylaşın diye evlenilmez mi? eşinle yapmaz isen o senle yapmaz ise olaya başkaları dahil olur buda aldatmaya girer, bir kadın veya bir erkek bu durumu zorunluluk olarak değil keyifli bir şekilde bunu bir zevk olarak görüp anın tadını çıkarmalıdır...
Kadında erkek de zorundadır. Evliliğin %85 lik kısmını oluşturan şey bu zaten. İki taraftan birisi yetmediğinde, gidermediğinde sorun çıkıyor çoğunlukla. Eşler arası ilişki ve özel hayat, asla hafife alınmaması gereken bir konudur. Düzgün yürüyen bir evlilik için eşlerin bedensel, ruhsal ve duygusal doyuma ulaşmaları açısından sağlıklı bir cinsel hayat son derece önemli. Yatak odasında ideal olan, eşlerin birlikte tatmin olmalarıdır. Bu açıdan kişi, kendisi kadar eşini de dikkate almalı.
Çok uzun oldu 🙄
Bu kadar yazarken üşenmemene şaşırdım 🙄
Seni sinirlendiren şey nedir 🤔
Biliyorum artık 🙄
Hayır zorunda değildir. kadın hayvan ya da eşya değildir.. ve beden olarak da görülmemelidir. ne erkek ne de kadın zorunda olmaz bunu içinde geldiği için yaparlar.. ayrıca ihtiyacı gidermek isteyen bu zamana kadar nasıl gideriyor? yine öyle gidersin mastürbasyon denen bir şey var
Cevap
5Cevap
Zorunlu olduğu için değil, iki taraf da birbirini arzuladığı için yaşanmalı her şey..
Dinen farzdir. Yapmazsa günaha girer. Ama mecburiyet ve görev hissiyle bunu yapanlar da erkeğe biraz suçluluk duygusu vermiş oluyorlar haliyle adamin da hevesi kaciyordur yani. Arzulamadiginiz adamlarla evlenmeyin bu kadar basit.
Bir erkek kadınına kötü laf ederse atıyorum kadının fiziğine veya bir yerine kötü bir laf etti ise o kadın nasıl kadınlığını hissetcek veya kötü davranıyorsa erkek kadın o erkeğin yanına yatmak istemez bir kadın kocasını mutlu etmek ister ama koca insansa
Bana göre zorla olan hiçbir şey zevk vermez. İşkenceye dönüşebilir istekler. Karşılıklı istekler doğrultusunda birbirinin ihtiyaçı karşılanmalı. Bir robot gibi görev olarak görüp karşılanmamalı.
Kadın da erkek de zorundadır.. Tek taraflı olacak şey değil..
Hastalık gibi olağandışı bir durum yoksa evet. Çiftler karşılıklı olarak aksine karar vermedikçe birbirlerinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamalılar
İki tarafta zorundadır arkadaş. Hacı dedeler neneler gibi aynı yatakta yatmanın anlamı yok. Evliysen o cigi cigi olacak.
Bunu kadın ya da erkek olarak ayırmak doğru değil. Eğer ortada bir birliktelik varsa. Her iki taraf da birbirini tatmin etmek zorundadır.
Zorunlu oldugu icin degil
Bir birlerini tutkuyla arzuladiklari icin ola bilir
Hayir karşılıklı istek sart değilse, tecavüz sayılır..
Hastalık gibi bir engeli yoksa zorundadır.
değildir