İlişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler, çiftler arasında kuşak farkı varsa? Cinsellik demeyin çünkü cinselliğe düşkün olmayan kızlar var, onlarla evlenilebilir. Genelde bslık burcu, başak burcu, yengeç burcu kızları cinselliği okadar birinci plana almıyorlar. Velevki istekli biriyle evlendim, bende azgınım. Hergün mastürbasyon yapıyorum. 60 yaşına gelsem, 18 lik kızı doyurabilecek kabiliyeti kendimde görüyorum. Cinselliğe çok düşkünüm. 4 kadınla evlenip dördünüde doyurabilirim sexe. Sexdeki rekorum 14 saat seks. Guiness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyorum nasıl yapabilirim bunu? Hiçbir p*rno yıldızı benimle yarışamaz. Bu arada brn 60 yaşına geldiğimde, eşim 40 yaşında olursa, sanmayın ki ben erkenden çökerim. Minyonum ve spor yaptıkça genç kalırım. Kadınlar genelde kırkından sonra çöker. Ayrıca genç bir eşimin olması işime gelir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
14 saat hiç durmadan, acımadan, işemeden nasıl seviştin?
Organının derisi sürtünmeden aşinmadı mı?
Tahtayı tahtaya sürtsem ateş çıkar o sürtünme acıtmadı belin tutulmadı dizlerin titremedi
Zorun neydi
@Dokungaç çok güldüm buna
Belim tutulmadı, sürtünme acıtmadı. Dislerim titremedi. 14 saat seks yaptık ama çişe gittim tabiki arada. Öpüştük, seviştik. Hep sok çıkar olmadı tabi. Saksosuda uzun sürdü baya. Birbirimize oral yaptık 69 pozisyonunda
Bunun emeği hanım kızımıza ait o zaman?
Evet ama benimde payım var. Her erkek benim gibi dayanamaz 14 saat uyumadan sexe... Sen yapabilir misin kocana. ya da o başka bir erkeğe yapamaz yani. Sıkılır erkek. Uyumak ister falan. Beli tutulur ya da . Beli tutulur ya da sürtünmeden acı duyar penisi, dizleri titrer falan. Ben ilaç kullanmadan geciktirici kullanmadan böyle yaptım
Tebrikler sıradaki rekorun kaç saat?
😂
@2golgeadam2 sana ne oluyo canım gölge adam. Başkasının yorumuna neden atlıyosun. Sazan gibi
Ben büyüklerle olmayı seviyorum açıkçası olumlu bence
Ne kadar büyükler tercihin oluyor?
@Mr_Smart 50 yaşına kadar okey bence
Hangi açıdan çekici geliyor büyükler senin için?
@Mr_Smart olgun ve tecrübeliler dokunmayı biliyorlar
Dokunma, okşama, uzun uzun öpüp yalama hoşuna gidiyor mu?
@Mr_Smart hıhı
Daha fazlasını da duymak ister misin?
Bu arada senin yaşın kaç? 18-24 arssı gösteriyor doğru mu, yoksa yanlışlıkls mı doğum tarihini yanlış yazdın?
21
daddy fantezin var
bende hep 21 yaşında sevgilim olsun isterdim
Şimdi sen 48 yaşındaki birine de okeysin yani. Babana baba diyebilcek mi bu adam. Ailen ne tepki gösterir böyle bi duruma
Hangi açıdan çekici geliyor olgun erkekler?