En büyük korkularımdan birisi, yakın zamanda ilk defa cinsel ilişkiye giricem ama bunu düşünmek beni huzursuz ediyor tecrübeli arkadaşlar acı eşiği hakkında bilgi verirse sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda iki tecrübem var, ilk kız 18 yaşındaydı ve uçuk kaçık fırlama bişeydi o tarz şeyleri fazla umursamadığı için canının acıdığını belli eden bir halini görmedim ilk birleşme anımızda... ikinci yaşadığım kız 27 yaşındaydı, onda da ilk girdiğim anda aııııhhh diye bir kez bir inlemesi olmuştu o kadar ama ben de yavaş yavaş sokmak yerine bir anda girmiştim ve penisin tamamını köküne kadar sokmuştum belki ondan dolayı aıııh dedi ama sonradan kız demişti ki iyi ki öyle bir anda girdin yoksa ben acıycak felan zor girecek felan diye kendimi çok kasıp sıkardım daha fazla acırdı demişti. illaki az çok bir acı sancı hissi olacak ama dayanılmayacak kadar olduğunu düşünmüyrum açıkçası. her şey gönlünce olsun, mutluluklar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılKan geldi mi peki
Cevap sahibi+1 yıleevet her iki kızda da. ilk girince 2-3 dakika beklettim içinde sonrasında 1-2 kez yavaşça git gel yapıp çıkarttım tamamen. ilk ilişki bu kadar oldu her iki kızla da. kanama vardı devam etmedik. sadece sarılıp öylece kaldık. kucağıma gömüldü. nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinledim. saçlarını yanacaklarını göğüslerini okşadım hafiften...
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, bundan korkan ne ilk kadınsın nede son olucaksin bundan emin ol, o yüzden bunu bir eksiklik olarak değerlendirme. İlk ilişki sırasında önemli olan, partnerinin seni hem mental hemde fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon aşamasına geçmemesi. Doğru xaman, doğru, pozisyon ve doğru şekilde girilen ilişkide acı minimuma düşerken haz maksimum olur
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKocanız değilse girmeyin. Kızlık bozmak can yakar ama birkaç dakikalık bir sızlama için o kadar endişelenmenize gerek yok. Siz hiç kızlık acısı sebebiyle evlenmekten pişman olanı duydunuz mu? Demek ki birkaç saniyelik bir şeydir ve öyle büyütülmemelidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılacımıyor allah aşkına acımıyorr neyin kafasını yaşıyorsunuz neyin korkusu bu yaa?
08 Yorumla
Soran+1 yılSormakta mı yasak doğrusunu öğrenmek için soruyorum
Cevap sahibi+1 yılya değil tabi sormak yasak ama allah aşkına en büyük korkularımdan biri ne demek ya, herkes bunu zevk için yapıyor.. Şuna emin ol korkulacak hiiiçç ama hiç bir şey yok anın tadını çıkart keyfine bak 😉
Cevap sahibi+1 yılsoruların olursa da özelden sorabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılburadaki erkekler seni korkutmasın bilip bilmeden konuşup
Soran+1 yılNe bilim herkes bir şey diyor yok çok kanıyor yok çok acıyor vs vs...
Cevap sahibi+1 yılyazsana bana özelden anlatayım sana, endişelenecek bir şey olmadığını bil
Soran+1 yılGizlisin yazamam hem ifşa olmayalım Erkekler dadanıyor sonra
Cevap sahibi+1 yılçıkıcam gizliden takip at sen ben yazarım sana, sonra tekrar gizlerim kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey olması gerektiği gibi adım adım olursa acımaz korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz acır ama tecrübeliyse bu minimum düzeyde olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılcanından can etinden et kopuyor yapma sakın :D
00 Yorumla Evet bide penisim yandı kandan
02 Yorumla
Soran+1 yıl@cookie1 saçma zaten
+1 yılTahrik olduğunda çok ıslanıyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılnormal ıslanıyor çok mu az mı bilmem
- +1 yıl
Evlenecek misin yoksa sevgilinle mi yaşayacaksın?
Soran+1 yılEvlenicem
- +1 yıl
Müstakbel eşin eğer olgun ve tecrübeliyse zevkin nirvanasını yaşarsın ama aceleci anlayışsız ve acemiyse maalesef acıyacak
Soran+1 yıl26 yaşında ben 22 daha önce o da kimseyle yatmamış
- +1 yıl
Yazsana bi bana özelden
Psikolojik o ya takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki çok acıdı
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı