Bugün bir arkadaşım bana böyle dedi. 22 yaşındasın boşuna gelecekle ilgili endişeleniyorsun özellikle biraz orta yaşlı adamlarla takılıp evini arabasını parasını kullanırsın biraz gururunu okşa cinsel olarak tatmin et kendine dikkat et bitti dedi. Bunu diyen de erkek ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru söylemiş tabularin yoksa kendine güveniyorsan dogru comert insanlarla olabilirsen yapabilirsin bence en mantıklısı duzenli görüşmek cok daha faydalı olur senin için hem bedenen hem ruhen yipranmazsin karsilikli cikar olarak bakmalısın düşünmelisin sahsen benim oyle iliskilerimin olduğu oldu mantik cercevesinde saygı icinde
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlis mi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOrta yaşlı tanımına uygunum:) kucuk bir şans verirsen deneyimleyebiliriz pisman etmem seni maddi olarak
Cevap sahibi+1 yılCiddi ve samimiyim istersen guven icin hediyelerle başlayabiliriz kendimi açabilirim
Soran+1 yılGüvenemem ya
Cevap sahibi+1 yılGuven karsilikli olur ve biraz zaman gerektirir güvenmen icin senin bir adımına ben bir kaç adım gelebilirim bende guvenmek icin karsilikli guven oluşması için elimden gelenin fazlasını yapabilirim güvenmen icin dediğim gibi once hediyelerle başlayabiliriz sadece küçük bir şans on yargi olmadan fazlasi degil
Cevap sahibi+1 yılİlk adimlari ben atabilirim hayatimda kimse yok
Soran+1 yılBilemiyorum tercih etmiyorum niyetimin açık olmasını o sebeple.
Cevap sahibi+1 yılIzin verir misin kendimi açayım niyetin acik olursa çok daha rahat olursun niyetin kapali olursa karsi tarafın anlaması uzun zaman alabilir direkt hedefe yönelmek daha mantikli bence
Cevap sahibi+1 yılKartları acik oynamak daha net sonuclar verir neticede istedigin beklentin belli bunlari karşılaması gerekir
Cevap sahibi+1 yılSadece küçük bir şans fazlasi degil
Cevap sahibi+1 yılPisman olmazsin maddi ve manevi olaral
Soran+1 yılŞu an düşünmüyorum sağol
Cevap sahibi+1 yılBulusmak zorunda değiliz bu aşamada yavaştan tani guven zorlamam asla goruselim diye iki medeni insan gibi devam ederiz bunu becerebiliriz ergen değiliz ikimizde izin ver acayim kendimi sohbet etmekle bir sey kaybetmezsin ki
Cevap sahibi+1 yılSu an goruselim demiyorum ki sen ne zaman istersen kendini ne zaman hazir ve güvende hissedersen ancak o zaman
Cevap sahibi+1 yılKucucuk bir şans sadece arkadaşça dostca
Cevap sahibi+1 yılPismam etmem seni asla maddi manevi olarak
Cevap sahibi+1 yılSen belirle
Cevap sahibi+1 yılBir düşün bence azıcıkta olsa nasilsa hemen ertesi gun gorusmeyecegiz sen belirleyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılFarkettin mi, seni bir meta gibi tarif etmiş, "gururunu okşa, tatmin et tamam!" Bunu kimler yapıyor, hatta meslek edinmiş sence?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSugar daddy ilişkisi yaşayan çok kiz var bu gerçek
. Bir ara benim sugar babyim vardı16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSnaa bazı siteler verebilirim
Soran+1 yılVer burdan
Cevap sahibi+1 yılBurdan vermem abazalar oraya toplanır
Soran+1 yılAç gizlini
Cevap sahibi+1 yılActim
Soran+1 yılTamamdır
Gizli Üye(18-24)+1 yılO erkek kesin bakire kız istiyodur boş ver onun söylediklerini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir b*k yaptıramaz kralı bana Abaza a-msalaksa yaptırır 😂😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O kadar kolay değil :)
10 YorumlaEvet haklı ben birine iPhone aldım düşün
17 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulunuyo peki böyle tipler 😂
Soran+1 yılYok be ben biraz spontane olsun istiyorum 😂
Soran+1 yılYok ya niyetimin belli olmasını istemem ben 😂 ama ipucu versen güzel olur
Soran+1 yılSormak amaçlı yazıyorum o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş
10 Yorumla Yaptırır 😂
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası