Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü ataerkil bir toplumun böyle işine gelmiş, böyle de devam ettiriliyor. Kavramların, terimlerin ve davranışların içi maalesef hep cehalet lehine işleyecek şekilde boşaltılıyor. Sahtekarlığı uyanıklık , naifliği, nezaketi canım olarak tanımlayan bir erkek egemen toplumdan ne beklersin ki?
16 Yorumla
Soran+1 yılBastırılmış toplum...
Haklısın ✌️
Soran+1 yılSakin ol perlacım 😀
Soran+1 yılBen böyle bir şey yaşamadım soru benimle alakalı değil bir gözlem sadece benim ki ama eminim samimiyetimi nezaketimi çok yanlış anlayan olmuştur.
Ben bunun önünü iyi kapatabildiğim için muhattap olmak zorunda kalmadım sadece.
Erkekler işte diyeceğim ama bu şekilde düşünmeyenlere haksızlık olacak o yüzden susuyorum.- +1 yıl
Evet, erkekler diye genellemek haksızlık olur ama hödük erkekler diye genellersek hiç de sorun olmaz. Maalesef toplumun da %90'ı hödük. Madalyonun bir de tersi var tabii. Maalesef bu hödüklere manevi anlamda destek veren kadın sayısı da hiç de azımsanamayacak kadar çok. En üzücü nokta da bu. O kadının o saatte orada ne işi vardı diyen zihniyet. Ve maalesef ki bitecek diye ümit ederken son yıllarda katlanarak artıyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgiye aşka açken öyle zannediyordum şimdi yürüse de koşsa da hatta tecavüz etse yeniden yeniden düşünüp ince eleyip sık dokuyorum kimdir nedir necidir iyimi kötümü şöyle bir sabıka kaydına bakıyorum geçmişini didik didik ediyorum
Artık insanlara yaklaşırken yüzbinlerce kriteri değerlendirmek ağır mesai harcamak ve hakkında detaylı ansiklopedik bilgiye sahip olmak bile o insanı %30 %40 anca tanımama yardımcı oluyor 😂😂
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, her davranış değil. Ama bunu anlayacak yeterlilik ve olgunlukta olmak lazım.
Ne yazık ki bizim toplumumuzda bu olgunluk ve bilinç yok.
Bu konuda oldukça iddialıyım.
Nezaketi ziyadesiyle severim hatta erdem olarak görürüm.
O nüansı da gayet iyi ayırt edebiliyorum.
İnşallah meramımı anlatabildim efenim 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle anlatabildin ✌️
+1 yılAmatör erkekler tarafından öyle anlaşılır evet. Profesyonel erkek, kadındaki nezaket ve samimiyeti kendine yönelik bir davet olarak değil onun, etrafındaki insanlara olan saygısı ve duyarlılığı olarak okur ve aynı saygı ve centilmenlik ile mukabele eder. Terbiyesizlik ve gevşeklik ile değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü bazı erkeklerin beyni yok 😃
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü genellikle erkekler kadınlardan böyle ilgi görmediği için birden ilgi görünce yanlış anlıyor. biz kız ilgi gösteriyorsa ya da nazik samimiyse kesin bir şey vardır diye düşünüyor. aslında bu kızlarda da var mesela bir erkek nazik olunca flört sanabiliyorlar. biraz da karşısında ki kişi ile ilgili bence. ama ben hiç bir zaman nazik davranışı o şekilde görmedim yani yanlış düşünmedim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBunun iki sebebi var birincisi ya o nazik samimi tavır biraz asılmıştır olay kibarlıktan biraz yılışmaya kaymıştır kadın farkında olsun ya da olmasın ikincisi ki bu en önemlisi erkek dediğimiz varlık kalbî şeyinde atan bir varlık hemen bir yerden bir laf bir hareket çıksın da konu oraya kaysın kafasında eee böyle olunca da pireyi deve yapıp cok başka başka üst level anlayabiliyor anlamaya çalışabiliyor...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBugün çok naziktin bana yoksa benden hoşlanıyor musun itiraf et 😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılAl işte sorumda anlatmak istenilenin delili bu görüş 🤣
Delirme 😂
Kimseden hoşlaşmıyorum ben.
- +1 yıl
Benden bile hoşlanmadığına göre kimseyi begenmezsin sen 😂😂😎😎
Soran+1 yılBurnum havada oluşundan değil be.
Zor sadece...- +1 yıl
Heee açık kapı var tamam yürümeye devam o zaman 😂😂
Soran+1 yıl🚪şlank 😂
- +1 yıl
Acıdı ama yaaa 😂😂
+1 yılEvet öyle algılıyoruz , işimize geldiği gibi algılarız
15 Yorumla
Soran+1 yılPuuu sana 😀
Soran+1 yılTaş verin bana şunu taşlayayım 😂
- +1 yıl
Şeytan mı taşlayacaksın çen 😏
Soran+1 yılEvet 🙄
- +1 yıl
Taş değil kaya vereyim sana 🙄 🪨 al
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Nezaketsiz bir toplum olduk da ondan. Bende nazik davranırım insanlara (abartı değil elbette). Sapık gibi bakan oluyor. Çok canım sıkılıyor buna. Hatta bu yüzden çok kavga ettiğim oldu.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bu insanın yaratılışında vardır hatta dinimiz şöyle buyurur yabancı erkeklerle yabancı kadınlar cilveli bir şekilde ses tonuyla konuşmasın erkeğin kalbinde duygu ve hissiyat doğar bu doğrudur
10 YorumlaBunun alternatifi de hiç bir sinyali anlamayan erkek (şahsım) olabilir, hangisi daha iyi siz karar verin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle birşeyi hiç yaşamadım ama demekki karşındaki öyleymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılSoru benimle alakalı değil.
Gözlemim bu.
medeni ilişkilere alışkın olmadıkları için her güleryüz gösterene bana verecek mi acaba kafasından olabilir...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu site'de cinsellik ile ilgili yorum yapıyorsun onu bile kendi üstlerine alıyorlar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma sapan düşünen bir güruh la aynı havayı solumak bile kötü
10 Yorumla Hangi erkek diyor bunun 😄 kim diyorsa saçma düşünüyor bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan yanlış anlaşılabilir nezaketli hanımlar candır
10 Yorumla
+1 yılahh kaya scodelario aşkııımm soruya odaklanamadım sorry
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunu bende anlayamıyorum. Erkekler kadınları doğru anlamıyor bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alisik degiller kadinlarin onlara nazik davranmasina
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde açlar öyle algılar ama bilemoğrum
10 Yorumla
+1 yılO erkek saptır da ondan
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin nazik kibar olmalı zaten
10 YorumlaBenim için genelde davettir
10 YorumlaÇoğu akıl yoksunu da ondan sjsjs
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok sebebi var derin bir mevzu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim o haşa. :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli. öyle olunca
Kuruyla yş da yanıyor10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kadınlar işlerine geldiğine yürüyor
10 Yorumla
+1 yılZihniyeti bozuk erkeler için geçerli bu söylem.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bisey yok teyze
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat