haftanın bazı günlerini de başkasına mı ayırıyor yoksa aynı kişiden mi sıkılıyor yoksa gerçekten haftada bir ona yetiyor mu (1 posta anlamında demiyorum 1 gün ayırsa yetiyor)
Haftada bir yükselen erkekle haftada 2-3 kere yükselen kadın anlaşabilir mi?
Sadece libido üzerinden tümevarım yapmak çok cahilce olur, ama senin için bu çok önem arz eden bir durumsa asla anlaşamazsınız
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya kendi kendime yaptığımı biliyor ama her seferinde eşlik etmemesi bana part time bir bekarmışım gibi hissettiriyor o ise istediğinde birlikte yapıyoruz.
niye karşıma çıkmaz ki senin gibisi :) isteğinde haklısın ozaman sadece bu iş için arkadaş yap sevgili olmak yerine ya da en baştan söyle haftada 2 3 kere isteidğini.
Ya işte şunu diyorum. İstese, kıymet verse senin her istediğinde yapar. İsteğini reddetmez.
Ona ya hafta da bir yetiyor o yüzden seni önemsemiyor. Ya da birden fazlası için ihtiyacını başka türlü gideriyor. Belki seni çekici bulmuyor. Belki başka sebebi var. Bunu bulmalısın bence. 1.5 yıldır evlisin şimdiden bu konulara girdiyseniz ileride sıkıntı büyür gider.
yahu erkek değer vermediği kadınla da hayvan gibi seks yapabiliyor kadına değer vermesi değil mesele makine gibi olup olmaması bence, ayrıca istemeyen beğenmeyen zaten yillarca görüşelim diye yalvaran tutturan taraf olmaz, hatta hayatında zaten varsa ihtiyaçlarını karşılayan beğenmediğine zaten yalvarması mantıklı değil, madem sadece cinsellik için geliyorsun hakkını ver
Hakkını veremiyorsa sende yol ver gitsin. Ne uğraşıyorsun. Seni doyuracak erkek bulursun. Hakkını verecek paramparça edecek erkek arıyorsan rahat bulursun
Yani her türlü insan çıkıyor karşına. her birisi sana tecrübe oluyor. Seks kadar ilgi alakada önemli. Bir de çok istekli bir kadınsan her şeye açık bir erkek bulmalısın. Fantezi sınırı olmayan erkek.
erkek kadına haftada bir yükseliyor yaptıktan sonra tekrar yapabiliyor ama yoruluyor çoğu zaman kadın ısrar ediyo diye yapıyor yoksa ona yetiyor, kadın çoğu zaman kendi yapmak zorunda kalıyor
birlikte yaşamıyoruz ki zaten sevgili de değiliz cinsellik için yalvarcak durumda değilim ben uğraşayım kaldırayım vs istemiyorum zaten çok isteği olduğunu sötylemişti başta şimdi ben mi istek oluşturmak cinsellik almak için uğraşıcam, istekleri olsa kendi gelirdi ya birden çok kişiyle görüşüyor ya da bu kadar istiyo
başkaları ile görüşüyorsa neden çok ihtiyacı varmışçasına tekrar iletişime geçti ki açıkçası pek anlamıyorum ya hani şey değil denk gelmiştir seninle de tekrar görüşmek istemiştir değil yeni tanışmadık eski sevgilisiyim zaten kimse olmadığı için döndüğünü sandım ama daha önce de hep böyleydi bi kere yapar uykusu gelirdi sonra dediğin gibi ekstra azdırınca yine yapardı da o yorgunluğu hep belli ederdi, ben aşırı kasarak uğraşarak alacağım bi cinsellik istemiyorum artık erkekler sözde hep istekli olduğunu söylüyor reele gelince uğraşmak zorundasın, adam sık sık yapsın ve kendi saldırsın istiyorum. bu mümkün değil mi?
Neden mümkün olmasın böyle partner elbette denk gelebilir Bazı geri dönüşler her Ne kadar çok partner bulsada seninle bazı yaşadığı detaylar dönem dönem sana çeker
hani bak çekti diyelim hakkını verse onu da yapıcam gerçekten istekli olsa onun için de görüşücem diyorum sevgiliyken de aynıydı ama cinsellik harici vakit geçirdiğimiz için göze batmıyordu sanırım, sayısı yine aynıydı, şimdi ise sadece bunun için görüşmeye değecek kadar bi isteğinin olmadığını fark ettim eğer başkasıyla dediğim şey olabilecekse o zaman onunla yapmanın da anlamı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sadece libido üzerinden tümevarım yapmak çok cahilce olur, ama senin için bu çok önem arz eden bir durumsa asla anlaşamazsınız
ya kendi kendime yaptığımı biliyor ama her seferinde eşlik etmemesi bana part time bir bekarmışım gibi hissettiriyor o ise istediğinde birlikte yapıyoruz.
libidolar üzeirnden ilişkiniz nereye kadar gider.
tek başıma cinsellik yaşayarak nereye kadar gider sözde partnerim var
sen sadece cinsel olarak iyi birisinimi istiyorsun şimdi anlamadım. partnerin cinsel olarak isteklimi olsun bumu kriterin sadece.
yalnız bi kadından ne farkım kalıyor elimle yapınca
niye karşıma çıkmaz ki senin gibisi :) isteğinde haklısın ozaman sadece bu iş için arkadaş yap sevgili olmak yerine ya da en baştan söyle haftada 2 3 kere isteidğini.
istersen takp at bana
seni bekliyorum
ayni kişiden mi sıkılıyor acaba erkekler
Hayır sadece senin benim kadar istekli değil
bana özelden yazabilirmsiin bir iki şey soracğaım sana.
Olmaz o kadına benim gibi her gün yüksek bir erkek lazım
zor ilgilenmeli işi bile kadına hakkı verilmeli zaten sınırlı.
Kadının belli etmeme gibi bir huyu var. Ama belli edeninde ses tonu tizleşip duygusal bir role bürünüyor. Çok azında ise elmacık kemikleri kızarıyor
benim kendi kendime yaptığımı biliyor
Tatmin yöntemini bilemem ama libşdonun yüksekliği anlaşılır
libidosu yüksek olsa benim kendi kendime yapmama izin verir mi
2 de el sıkışınca orta yol bulunur o biraz zorlanır sen biraz anlaşır siniz 😂
Peki haftanin hergunu azan erkek le kim anlasir bulamiyorum
Yine istekli eşe isteksiz denk gelmiş. Aynı sorun başımda var çok mutsuzum
Yükselen kadın erkeği de yükseltmeyi bilmeli.
yorgun argın yapıyor işkence ediyor gibi oluyor
İnsan sevdiğine her istediğini vermeli. Sana kıymet vermiyor demek. Evli misin?
iyi de kıymey vermeyen ama motor gibi yapan erkekler de var bu kıymetle alakalı değil ki istese çatır çatır yapar durmaz yani
Ya işte şunu diyorum. İstese, kıymet verse senin her istediğinde yapar. İsteğini reddetmez.
Ona ya hafta da bir yetiyor o yüzden seni önemsemiyor. Ya da birden fazlası için ihtiyacını başka türlü gideriyor. Belki seni çekici bulmuyor. Belki başka sebebi var. Bunu bulmalısın bence. 1.5 yıldır evlisin şimdiden bu konulara girdiyseniz ileride sıkıntı büyür gider.
9. Yıldayım derdinimi anlatsam kendininkini unutursun
ben evli değilim 1buçuk yıllık evlisin diye neye dayanarak söylüyorsun?
Başka bir soruda benzen bir problem vardı. Orada ki kadın evliydi soruyu karıştırmışım. 😂😂. O kısmı çıkartabiliriz
yahu erkek değer vermediği kadınla da hayvan gibi seks yapabiliyor kadına değer vermesi değil mesele makine gibi olup olmaması bence, ayrıca istemeyen beğenmeyen zaten yillarca görüşelim diye yalvaran tutturan taraf olmaz, hatta hayatında zaten varsa ihtiyaçlarını karşılayan beğenmediğine zaten yalvarması mantıklı değil, madem sadece cinsellik için geliyorsun hakkını ver
Hakkını veremiyorsa sende yol ver gitsin. Ne uğraşıyorsun. Seni doyuracak erkek bulursun. Hakkını verecek paramparça edecek erkek arıyorsan rahat bulursun
rahat bulunacak bi şey değil bence erkekler söyledikleri kadar isteklli çıkmıyor işte ama doğru
Yani her türlü insan çıkıyor karşına. her birisi sana tecrübe oluyor. Seks kadar ilgi alakada önemli. Bir de çok istekli bir kadınsan her şeye açık bir erkek bulmalısın. Fantezi sınırı olmayan erkek.
Anlaşır niye anlaşmasın ki
erkek kadına haftada bir yükseliyor yaptıktan sonra tekrar yapabiliyor ama yoruluyor çoğu zaman kadın ısrar ediyo diye yapıyor yoksa ona yetiyor, kadın çoğu zaman kendi yapmak zorunda kalıyor
Bu şekilde ilerleyecek ama bir yerden sonra destek gerekir aşağı ile yapamıyorsa elini dilini kullanmalı
yapan erkekler varmış işte aşağıyla
Bende yapıyorum ama benle le bir başkası bir değil herkes farklıdır oldu ki o an çok aşırı yorgunum yapamayacağım ama illa ki başka şeyler yaparım ben
Haftada 1 yetmez yani bence en az 3-4 gün olmalı
Kadın aldatır. Net
Yok anlaşmaz kadın eksik kalıyor
Yok kadına yetmez
Kim bu
Sen onu yüksel o seni indirsin ortada buluşun 😄
Ortak bir yerde buluşabilirsiniz bence
Mümkün
ben onun yapalım demediği zamanlarda kendi kendime yapmayı kabullencem o zaman
Şöyleki
Erkek her durumda kadını yükseltemeyebilir
Ancak kadının erkeği yükseltmesi daha kolay
birlikte yaşamıyoruz ki zaten sevgili de değiliz cinsellik için yalvarcak durumda değilim ben uğraşayım kaldırayım vs istemiyorum zaten çok isteği olduğunu sötylemişti başta şimdi ben mi istek oluşturmak cinsellik almak için uğraşıcam, istekleri olsa kendi gelirdi ya birden çok kişiyle görüşüyor ya da bu kadar istiyo
Başkaları ile de görüşüyor olabilir dediğin gibi
başkaları ile görüşüyorsa neden çok ihtiyacı varmışçasına tekrar iletişime geçti ki açıkçası pek anlamıyorum ya hani şey değil denk gelmiştir seninle de tekrar görüşmek istemiştir değil yeni tanışmadık eski sevgilisiyim zaten kimse olmadığı için döndüğünü sandım ama daha önce de hep böyleydi bi kere yapar uykusu gelirdi sonra dediğin gibi ekstra azdırınca yine yapardı da o yorgunluğu hep belli ederdi, ben aşırı kasarak uğraşarak alacağım bi cinsellik istemiyorum artık erkekler sözde hep istekli olduğunu söylüyor reele gelince uğraşmak zorundasın, adam sık sık yapsın ve kendi saldırsın istiyorum. bu mümkün değil mi?
Neden mümkün olmasın böyle partner elbette denk gelebilir
Bazı geri dönüşler her Ne kadar çok partner bulsada seninle bazı yaşadığı detaylar dönem dönem sana çeker
hani bak çekti diyelim hakkını verse onu da yapıcam gerçekten istekli olsa onun için de görüşücem diyorum sevgiliyken de aynıydı ama cinsellik harici vakit geçirdiğimiz için göze batmıyordu sanırım, sayısı yine aynıydı, şimdi ise sadece bunun için görüşmeye değecek kadar bi isteğinin olmadığını fark ettim eğer başkasıyla dediğim şey olabilecekse o zaman onunla yapmanın da anlamı yok
E performans düşük
Farkındalıklar belli
Başkası ile olması için bir engelinde yok
Anlaşamaz
Bence anlasamaz
O kadın senmisin
Ayrıl
Zor bir durum gibi görünüyor
anlaşamaz
Anlaşamaz
Sıkıcı olur iki günde bir yükseleni iyidir
Anlaşamaz