Cinsel Yaşam Seks mi yoksa mastürbasyon mu iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sizce hangisi? Seks mi yoksa mastürbasyon mu iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ten tene değmeli hissederek sıcaklığı, nefesi, kokusu herseyiyle 10 4 Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Ne güzel anlattın ağzına sağlık. İnsanın canı çekiyor Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Ahh ah nerde.. avucluuox anca Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Sen tam bir ustasin Yorumla kubilaycilar +1 yıl İkisi birbirini tamamlar Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seks yapacağın biri varsa et ete deyerek keyifli olur ama bu saatte öyle birini bulmak problem ise mastürbasyon olabilir ben olayım sexting i tercih ederim resim ve videolu daha doyurucu olur 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum bakir olunca mastürbasyon demem tek seçenek oluyor oda bağımlılık yaptı günde abartığım oluyor. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Senin sorduğun soruda doğal kaynak suyumu klozetten su içmek mi gibi düşünmek lazım 😂 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Seks tabi ki 1 kere tad bu soruyu bi daha sormazsın 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seks her zaman daha iyidir 0 0 Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Connection halinde hepsi bi paket olsun 😏😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki seks ama mastürbasyon bağımlılık yapmışsa seksten zevk alınmaz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu gece mastürbasyon:)) 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl mastürbasyon iyi 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaaa Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Tabiki seks 3 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. mastürbasyon 3 1 Yorumla LoveBuzz_ +1 yıl @Ht-98 ne Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hiç seks yapmadığın belli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım ve soruyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsan seksin daha iyi olduğunu bilirdin ama dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya iyi geçmemiş Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabi ki seks 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Tabii ki seks 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. mastürbasyon 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et ete değmeli 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Seks ten teması 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sekssssss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ten tene değmeli hissederek sıcaklığı, nefesi, kokusu herseyiyle
Ne güzel anlattın ağzına sağlık. İnsanın canı çekiyor
Ahh ah nerde.. avucluuox anca
Sen tam bir ustasin
İkisi birbirini tamamlar
Seks yapacağın biri varsa et ete deyerek keyifli olur ama bu saatte öyle birini bulmak problem ise mastürbasyon olabilir ben olayım sexting i tercih ederim resim ve videolu daha doyurucu olur
Bilmiyorum bakir olunca mastürbasyon demem tek seçenek oluyor oda bağımlılık yaptı günde abartığım oluyor.
Senin sorduğun soruda doğal kaynak suyumu klozetten su içmek mi gibi düşünmek lazım 😂
Bazen mastürbasyon daha iyi.. ama sekssiz olmuyo
Tâbi ki seks ya da karşı cinsin mastürbasyon yapması
ben oral yaparken mastürbasyon iyi filir mesela
Yani seks iyidir ama yapamayanlara mastürbasyon iyidir
Hiç yapmadım ama seks bence
Seks tabi ki 1 kere tad bu soruyu bi daha sormazsın
Seks her zaman daha iyidir
Connection halinde hepsi bi paket olsun 😏😅😅
Tabiki seks ama mastürbasyon bağımlılık yapmışsa seksten zevk alınmaz
Bu gece mastürbasyon:))
mastürbasyon en harikası
seks dogyy pozisyonu oral