Sevgilim 17-19 yaşlarında cinsellik yaşamış iki üç kızla falan eski sevgilileriymiş.4- 5 aylık kızlar. şu an 23 yaşında. Keşke yapmasaydım diyor pişman olduğunu söylüyor. Ama sonuçta geçmişi geri getiremezsin. Bende ona merak edip sordum bakire olmayan birisiyle evlenir misin diye, direk hayır evlenmem dedi. Sizce ilerde bu bizim için sıkıntı olur mu. Ben kimseyi geçmişiyle yargılamam ama bazen sıkıntı eder miyim düşünmüyor değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakire olmasaydım beni böyle kabul eder misin diyede sordum evet ederim seni çok seviyorum çünkü dedi ama yaptıklarından pişman olduğunuda söylüyor hepHepsi yalan senin gibisini bulmuş kaçırmak ister mi bakir değilse bakire istemeye hakkı da yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sorun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi yaşayıp da başkasını kabul etmeyen insan bencildir. Sadece kadisini öncelikli ve önemli görür öyle insanlarla sağlıklı ilişki kurman zor
32 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire olmasaydım beni böyle kabul eder misin diyede sordum evet ederim seni çok seviyorum çünkü dedi ama yaptıklarından pişman olduğunuda söylüyor hep
Cevap sahibi+1 yılSenin bakire olduğunu bildiği için bana yalan söylüyor gibi geldi ama neyse senib bileceğin iş
Pişman bile olsa yapmiş ve senden temiz olmanı bekliyor hakkı yok bence tavsiyem kendin gibi birini bulman
00 YorumlaBunu da hiç anlamam.. ikilik sevmiyorum.. o zaman şartlar eşit olmalı…
00 YorumlaKafa yapısı sıkıntılı zaten. Kendisi yaptıysa bakire olmayan birini niye kabul etmiyor
00 YorumlaOldu canim kendi istedigi kadinla yatacak ama bakire almak isteyecek. Ne guzel dunya
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen eğer önceden bi kac kisiyle birlikte olsaydin seni kabul etmezdi
Pişmanim dediğine bakma ne diyebilir iyi ki yaptimmi desin sana bence bakireysen kendin gibi temiz biriyle birlikte ol öyle kisilere güvenme23 Yorumla
Soran+1 yılAma beni gerçekten çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin içini
Cevap sahibi+1 yılBu kadar emin olma
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet sıkıntı olur iğrenç bir zihniyete sahip bırak gitsin
28 Yorumla
Soran+1 yılKötü bi çocuk değil ya :(
Soran+1 yılSadece çocukluktu yaşadım ve bundan pişmanlık duyduğunu hep söylüyor
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyliyim şimdi o yapmış yapmış şimdi bakire olan seni bulmuş ve bu yüzden seni kaçırmak istemiyor o yüzden pişman oldum falan diyor ama yine olsa yine yapar büyük ihtimal. Başka zaman İyi insandır orasını bilemem ama böyle düşünen bir erkekle olmamak gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılErkekler hep böyle
Cevap sahibi+1 yılKendisi bakire olmayan pişman olan bir kızı istemez
Soran+1 yılDoğru haklısın
Soran+1 yılTemiz erkekte temiz kızda bu devirde zor
Cevap sahibi+1 yılKaç git bence sakın kanma ona
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bakirelik yaşları kızlarda on altı şu an..
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiçbir sevgilisi bakire değilmiş
Soran+1 yılHayır öyle demiyor ama keşke yapmasaydım diyor ben olmasam kabul eder miydin dedim sevdiğim için ederdim tabi dedi
+1 yılYav hehhe senlede yapacak brakacak 6 ci olacan
00 YorumlaSeni de birkaç ay kullansın bırakır
00 Yorumla
+1 yılBende istemem ve sen bakir değilsin de koy tekmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ococukları ile ilişki kurmayın
00 YorumlaSen bakire misin?
10 YorumlaSaçma ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapcagin çok basit
03 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılGizzlisin yazamiyorum. ki
Soran+1 yılİstek attım yaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellik yaşamış ama bakire olmayan biriyle evlenmezmiş. Bizim için ileride sıkıntı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat