• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Cinsellik üzerine başlayan ilişki aşka döner mi?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
318

Sadece seks isteyen birinin aşık olma ihtimali var mıdır?

İlişki Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Sorunun cevabı evet. Cinsellik, aşka dönüşebilir. Tensel, ruhsal uyum oluşsun yeter ki. Cinsel ilişki deneyimi olan birisi olarak yazıyorum bunu.

Soruyu Fikret'in KS serüveni üzerinden cevaplayayım bir de. Daha somut bir kanıtı olsun diye yazıyorum.

12 Mart 2019'da buraya sadece cinsel hayvani iç güdülerle üye olmuş, 2 ay boyunca kayda değer hiçbir görüş paylaşmamış, tüm işi mesaj kutusu açık güzel kızlara DM kanalıyla saçma sapan iltifatlar ile yürümüş bir bir Fikret vardı.

2019 Mayıs ortalarında öyle birisine yürüdüm ki; önce DM'den yazdım. Ardından geçti 1 gün, 2 gün, 3 gün. Üç gün boyunca sürekli o bana iyi ya da kötü bir şey yazar mı diye bekledim. Normalde böyle yapmıyorum. DM'den yazdığım kız cevap vermeyince önümdeki kızlara bakıyordum. Ama profiline defalarca göz attım. Bunda bir farklılık var diyordum. İyi ya da kötü yönde. Her neyse. Mesajıma cevap gelmemiştir.

Kızın sorularına/bencelerine/yorumlarına gözüm takıldı birdenbire. Okudukça okuyasım geliyor. Tekrar okuyordum. Sonra kızın soru ve bencelerine katılıp kendi çapımda görüş yazıyordum. Ama sadece görüş yazamıyordum. Soru da soruyordum yeri geldiğinde.

Hiç unutmam. Birisinde Küba Devrimi üzerine bir soru sordum. Kız öyle bir cevap yazdı ki, bir kızdan siyasi bir konuda hiç bu kadar geniş bilgi ve isabetli yorum beklemezdim doğrusu. O an yaşadığım şey sadece şaşkınlık değil büyülenmeydi, efsunlanmaydı. Evet. Bunun adı aşktı.

Gel zaman git zaman hep onun yazıp çizdiklerine baktığımda aşka, hayata, insanlığa dair ne güzel öğretiler sunuyordu. Platonik bir sevgiydi, kör kütük bir aşktı, umutsuz bir sevdaydı.

Bir süre sonra hesabımı kapattım. Bu bağlanma bana iyi gelmiyor diye düşündüm. Yaklaşık 1,5 yıl sonra KS'ye üye oldum. Onun yokluğunda boşluğa düşüp çöktüm. Tekrar geldim KS'ye. O, bıraktığım yerde bıraktığım yerde, bıraktığım gibiydi. Ama ben yıkıktım. Tekrar takipçisi oldum. Sorularını/bencelerini üç boyutlu resim gibi okuyordum artık. Herhangi bir sözcüğe odaklandığımda arka plandaki görüntüyü yakalıyordum. Yeterli teorik donanım, öncü fikirlere, çözüm odaklı görüşler, sağlam bir ideolojik altyapı görüyordum resmin arkasında.

Gel zaman git zaman KS'yi yine kapattım onu unutmak için. Ama ne mümkün. Onun boşluğunu dolduracak tek bir insan evladı yoktu ülkede. 30 Mayıs 2023'te tekrar KS'ye üye oldum. Şunu anlamıştım. Sosyal medya bir evren, KS bir galaksi, ben ölü bir gezegen, o ise galaksideki tüm yıldızlar arasında en çok parlayan güneşti. Bu hayatta başarı ve mutluluğu yakalamanın tek değil ama ilk şartının o parlak güneşin yörüngesinde dönmek olduğunu ve asla o yörüngeden çıkmamam gerektiğini idrak etmiştim artık.

Yaşadığım bu 4,5 yıllık serüven, soruna en iyi cevaptır. Bu siteye tamamen cinsel kaygı ve beklentilerle üye olmuş serseri Fikretin tüm ilkel hayvani içgüdüleri paramparça olup ölümsüz bir aşka ve tarihsel bir sevdaya dönüştü.

Sonuç olarak; cinsellik ya da cinsel iç güdülerin her zaman aşka dönüşme ihtimali vardır.

Ben çocukluğumdan beri ne kendimi, ne ailemi, ne akrabalarımı, ne arkadaşlarımı, ne toplumu, ne de ülkemi hiçbir zaman sevmedim, sevemedim.

DİNDEN ÇOK DİNCİ, DEVLETTEN ÇOK DEVLETÇİ, KRALDAN ÇOK KRALCI, KURALDAN ÇOK KURALCI AMA ÖZÜNDE MENFAATÇİ, ÖZÜNDE ŞAHSİYETSİZ, ÖZÜNDE NAMUSSUZ İNSAN YIĞINI...

Her gün televizyonda/internette duyup okuduğu ya da kendi portföyünden icat ettiği yalanlara en başta kendisini inandırmış manyakların ülkesi, açık hava tımarhanesi.

George Orwell der ki; "Aydınların en büyük ızdırabı cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır.""' Evet. Cehaletin sarayları yıkılmadıkça biz aydınların yüzü gülmeyecek. Ben bu ızdırabı 8 yıldır yaşıyorum. Son 4-5 yıldır yoğunlaştırılmış haliyle yaşıyorum.

Zalim olsaydım insanlara zulmetmek için binlerce sebebim vardı. Mazlumum ama kimseyi sevmek için tek bir sebebim yok.

Bir tek kişi hariç. Onun da beni sevmek için bir sebebi yok. Çünkü hiçbir güneşin, etrafında dönen bir gezegeni sevmesi düşünülemez. Söz konusu güneş, etrafındaki tüm gezegenlere gayrı ihtiyari bir şekilde ısı, ışık, hayat olur. Lakin hiçbirinin dünyası olmaz, olamaz.

FİKRET DOĞAN

https://www.youtube.com/embed/I4hCStre8dA
    2
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aşk değilde takıntı olabilir mi bu?

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

1. Ben balık erkeğiyim. Duygusal bir yapım var. Ama son 4 yılda yükselen burcum başağın etkisine girmemle beraber mantığımın duygularımın önüne geçtiğini hissediyorum.

2. Yaşım itibariyle neyin takıntı, neyin aşk olduğunu ayırt edebilecek kadar hayat deneyimim var. Hiçbir takıntı bu kadar uzun soluklu olmaz iyi bilirim.

3. Bunun bir takıntı olması için karşımdaki kişiden bir beklentim olması gerekirdi. Ben o aşamayı geçmişim. Onu artık kendim için ulaşılması gereken bir hedef olarak değil mutluluk ve başarıya giden yolda bir rehber, bir pusula, bir yol haritası olarak görüyorum sadece. Onun için o kızın tüm sorularını, bencelerini okuyup iştirak ediyorum. Aşka ve insana dair yazdıklarını not alıyorum. Bu bir takıntı değil aksine mutlu ve başarılı bir birey olmak isteyen Fikret için en doğru, en rasyonel tutum.

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Anladım, peki

En İyi Cevaplar

• Yinelenen
    Yinelenen Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Cinsellik üzerine başlayan ilişki aşka döner, çünkü Aşk'ın içinde cinsellik de var. Sadece seks isteyen birisi olmasının aşık olma ihtimalini sıfırlaması için bu kişinin seks hariç diğer bütün yaşamsal düşünce ve faaliyetlerden soyutlanmış olması gerekir 🙃

Seks de Aşk'ı oluşturan; sevgi, saygı, güven, hayranlık, iletişim, hayat görüşü vs. gibi özelliklerden bir tanesidir. Sevgiden, hayranlıktan veya diğer herhangi birinden Aşk'a ulaşılabiliyorsa pekala cinsellikten de ulaşılabilir. Ondan niye olmasın o üvey evlat mı 😀

Fakat bu kişiyle ilgili bu özelliklerin hepsinin veya kişinin aşk tanımına göre belki bir ikisi eksik halinin olması gerekli. Yani seks tamamsa aynı zamanda sevmeli, güvenmeli, saygı duymalı da vs.

Eğer cinsellik tamam olsa da sevgi yoksa, saygı yoksa, güven yoksa o ilişkinin Aşk'a ulaşması mümkün değildir. Ne kadar zorlanırsa o kadar toksik bir ilişki olur ve kişilere zarar verir. Öyle bir durumda en iyisi ya ayrılmak ya da kişilerin tercihine göre, yeni ilişki tanımlarından birisi olarak seks arkadaşı olarak kalmaktır.

Aşk basit bir şey değildir, bütün parçaları tamam olmalı...

1
    8 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

"Aşk basit bir şey değildir, bütün parçaları tamam olmalı..."

Kesinlikle 😌

Yorumla
    • Yinelenen
      Yinelenen
      +1 yıl

Diğer kısımları yazmasan da olurdu diyorsun yani jdjdkd

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hayır öyle demiyorum tabiki 😅 sadece yazdıklarının özeti olmuş son cümlen o yüzden özellikle o cümleyi ön plana çıkarmak istedim

Yorumla
    • Yinelenen
      Yinelenen
      +1 yıl

İyi yaptın, etikette sorularını çok sık görmeyince bulmuşken takılayım dedim 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Üff evet ya öldüğümü sanan bile var 😂 yoğun çalışıyorum o yüzden daha çok görüşe ağırlık veriyorum fırsat buldukça )

Yorumla
    • Yinelenen
      Yinelenen
      +1 yıl

Hahaha
      Senin pil akıllı; %15 seviyesinin altına iner belki çok yoğunlukta ama bitmez, hepsini gömersin 😂
      Onlar kendilerine dikkat etsinler jdjsksl

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hiç öyle boş çabalarım olmuyor , buna pil tasarrufu da diyebiliriz 😄

Yorumla
    • Yinelenen
      Yinelenen
      +1 yıl

Oooo kesinlikle 😂

Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.

Bunun örnekleri var. Lakin genellikle tek taraflı olmakta. Benim Oğuz diye bir arkadaşım vardı. F. b. sine aşık oldu. Ama onlar yani baya bayaa seks yapıyorlardı. fantezi kitabı falan almışlardı eğleniyorlardı da. Sonra kız terk etti. Bizim çocuğun saçları döküldü üzüntüden alkolik oldu bir dönem :D Benim de dokuz ay kadar o tarz bir ilişkim oldu ama ben bir şey hissetmiyordum. Kız aşık oldu. Sonra kıskançlık krizleri geçirmeye başladı. Balığa gittim bir gün gece iki bomboş sahil kimse yok. Kafa dinlemek istiyorum iki bira aldım falan öyle takılıyorum. On dakikada bir aradı delirtti beni. En son uyuyakaldı da bende keyif bırakmamıştı yani. Sabah sordum niye böyle yaptın diye. Kızlar geçermiş ben onlara yol verirmişim. Dedim sen kafayı mı yedin ya. Sapıttı hatun yani. Ayrıldık bir süre sonra. İki ay sonra da evlendi. Garipti. F. b. ilişkisine güven olmaz.

1
    12 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Gerçekten bu FB ilişkisi gerçek mi ya bunun bir hikaye olduguna inandırmıştım kendimi
      🕯️🧘‍♀️🕯️

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Aslında sağlıklı bir durum değil, doğal değil yani. Çünkü bağlanmadan devam edebilmen için kafanın başka bir şeyle meşgul olması lazım. Önem verdiğin şeyin birine bağlanmaktan farklı bir şey olması lazım yani. Duygularına kimse hükmedemez o kadar. İyi olan taraf diğer tarafın muhakkak duygularını ateşler. Tek gecelik ilişkiler sadece seks için olabilir. Onun dışında birlikte zaman geçirdikten sonra birinin canı yanmadan pek mümkün değil. Ben zaten ondan sonra o işin o şekilde olamayacağını anlamış oldum yani. Ondan sonra da zaten kovalamıyorsun o işi.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

"Tek gecelik ilişkiler sadece seks için olabilir. Onun dışında birlikte zaman geçirdikten sonra birinin canı yanmadan pek mümkün değil"

Bence de

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Şimdi cinsellik konusu çok elzem bir konu olmamakla birlikte 16-25 arası hormonlar köpek gibi çalıştığı için kafa çabuk karışıyor. Hadi bir erkek 20 yaşlarında aktive olsa 5 sene çok tehlikeli. Kadınlarda süreç nasıl bilmiyorum o kadar ama erkekler de böyle. Merak var. Heves var. Bir şeyler paylaşmaktan ziyade bir şeyler öğrenme zamanları. Çünkü tanımadığın bir türle, kadınlarla, neyi nasıl, hangi süreçte ve hangi imkanlarla paylaşabileceğini bilemiyorsun. Sadece çekiliyorsun öyle. Sersemsin. Hele biraz da ilgi çeken bir tipin varsa zekiysen falan bolca hata yapma imkanın oluyor. Benim vardığım nokta şu, bir kadının mutlu olabilmesi için bazı rutinler gerekiyor. Akşam evine geleceksin en basiti. Bunun dışında ekonomin ve psikolojik sağlığın yerinde olacak. Ona ayıracak zamanın olacak. Aşk, yoğun bir heyecan. Heyecan için birlikte olmamak lazım. Sorumluluk alacaksın. Yani biri taşıyacak, biri de yaşatacak. Taşıyan erkek olursa çok mutlu olunuyor. Bu işin alfabesi bu.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yanlış alfabe öğretmişler sana. Aşk öyle taşıyıcı ve yaşatici halleri ile olmaz. Karşılıklı yaşanir yaşatilir. Birine yük oluyorsa olmaz

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Aşk eninde sonunda biter. Sevgililikte mümkün eyvallah. Çünkü özlem aşkı diri tutar. Hayatın gerçeği bu, monotonlaşmaması için evlenmemek gerekiyor. Hayat bir peri masalı değil. Aşktan daha önemli bir şey varsa o da huzurlu bir hayat ve mutlu bir gelecek :) Çocuğun çoluğun olsa bir gün, önemsediğin şeyler değişecek. Mecburen değişecek yoksa suistimal etmiş olacaksın. Duruma göre değişeceksin. Aynı anda on tane şeyde iyi olamıyorsun. Seçimler gerekiyor. Bunun en baştan farkında olmak lazım.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kavramları bilmeyen bir toplumuz biz hep söylüyorum bunu🙂 aşk elbette biter , aşk dediğimiz şey sadece bir kimya , hormon oyunu. Mevzu hormonlar düzelince duyguların hiçliğemi yoksa sevgiye mi dönüşüyor... Sevgiye dönüşen aşktan korkmana gerek yok. Sevgiye dönüşen beraberlikte saygıda olur mutlulukta huzurda. Heyecan bilmediğin merak duyduğun şeye olur sadece, bununda zamanla bitmesi çok normal bana göre

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Aynen öyle. Ben kadına çok yüklenilmemesinden yanayım. İyi davrandığın, kendinden bir parça olarak gördüğün bir kadın rahat hisseder. Rahat bir kadın, bir erkekten daha estetik, daha temiz, detaylı düşüncelere sahip olur. Huzuru bozuk, ihtiyaçları karşılanmamış, şüphe içinde bir kadın sadece sorun haline geliyor. Kadını mutlu etmek lazım. Bu bir sorumluluk. Kendi mutluluğun için, evdeki huzurun için bu şart. Sen mutlu edersen o da seni ediyor. Sen mutlu edince şımarıyorsa zaten tertemiz şutlarsın o insanla devam edemiyorsun. Bir evi paylaşabileceğin insan böyle oluyor yani. Senin demin dediğin buydu öyle anladım. Aşk bittiğinde de aynı şekilde devam etmek lazım. Çünkü bu bir nevi spor. Hayat kaliten için şart. Sen sorumluluğunu bil, hatunda sana huzurlu bir hayat versin. Felsefe bu yani :D

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet bu daha iyi 😃

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Mutabakat sağlandı :D

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bence faydalı görüşler bıraktık 🥳😄

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

Aynen vatana millete hayırlı olsun :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

65

Cevap

• 44asi44
    44asi44 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Dönebilir elbette çiftler arasındaki uyum özellikle ten uyumu çok önemli zamanla duygusala da dönebilir elbette lakin şöyle bir durum var kadınlar kolay kolay sırf cinsellik için birisi ile olmazlar duygusallık ön planda olur onlar için zaten

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkek her gel dediğinde kadın dünden razı gibi müsait olup gitmezse dönebilir

1
    0 Yorumla
  • Dark_Scourge u
    Dark_Scourge Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.

Asıl soru aşk olmadan cinsellik olur mu?

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Olmaz. Ama olduran çoğunlukta

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Aşk olmadan cinsellik olur. Erkek ve kadın birbirlerini arzularlar, isterler ve sevişirler. Bunda kötü bir şey yok.

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Kadın bişiler hissediyorsa evet ama yoksa hayır

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.

Sanmıyorum çünkü çoğunlukla erkekler sadece cinsel ilişki için görüştüğü kadınlara duygu beslemez.
    Sebebi ise; onunla yapan bir başkasıyla da yapmıştır mantığına sahip olmaları.
    Halbuki kendileri de bu naneyi yiyiyor ama nedense kadın yapınca adı başka bir şey oluyor.

4
    15 Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Çünkü kadınların çoğu cinsellikle duygusallığı beraber arar ama erkek illa duygusallık aramaz. Yani hoşlanmasa bile beraber olabilir. E peki kadın yapınca böyle erkek yapınca niye şöyle dersen de tamda bu sebepden Kadın illa duygusallıkta aradığından bağlanabilir. Ve aynı zamanda yattığı erkeği kafasından atamaz. İşte bunada alfa dul sendromu denir çoğu zamanda yine aynı sebepden kadınlarda görülür. Eskiyi takıntı yapma unutamama eskiyi yenilerde aramalar sorunları yeni ilişkiye taşımalar Vs erkekde bu çoğu zaman olmaz, yeni bir ilişkiye başlar ve resetler herşeyi Ama burada hafızadan silmekten bahsetmiyorum Benliğinden atmak bilinçaltından silmekten bahsediyorum. Ve son olarak yine aynı sebepten dolayı Kadının geçmişi ve bakire olup olmaması ciddi ilişki düşünen bir erkek için önemliyken Kadın için mesele geçmişten çok gelecekle alakalıdır. Kadın o an onunla nasıl olduğu ve gelecekte ne vaadettiğine yönelik düşünür Çokta geçmişinde ki ilişkileri takmaz Erkeğe nazaran

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

her kadın öyle değil ben geçmişe takılırım cinsellikte illa duygusallık aramam çok farklı şey ikiside

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@hastagSUSAMAM Farkettiysen "ÇOĞU" ifadeleri kullanmışım.😆

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

nerden biliyon çoğu olduğunu içlerini mi okudun

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@hastagSUSAMAM Araştırmalar, istatikler , real hayatta ki gözlemler, yaşananlar , tecrübeler bunları doğruluyor. burada bile bir sürü alfa dulla karşılaştım.

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

böyle bir araştırma yok

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@hastagSUSAMAM Alpha Widow yaz çıkar karşına :D

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

senin dediğinle hiç alakası yok bunun.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Görüş sahibini rahat bırakır misiniz artık bildirimleriniz ona gidiyor. Kendi görüşünüzü yapmadınız başkasının görüşünde muhabbet uzatiyorsunuz.

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

rahatsız olsa söyler

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

@PiLLy_BheBek Allah razı olsun 😀

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@hastagSUSAMAM Bayada alakası var git araştır. Son diyeceğim bu kadar.

Yorumla
    • hastagSUSAMAM
      hastagSUSAMAM
      +1 yıl

okudum zaten alakası yok işte

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

müfredat acil görgü kuralları dersi eklemeli 🧘‍♀️ turşu suyu limonla mi yapılır sirkeyle mi muhabbet bu skdjdk daha yazan olursa kaldırırım sbr

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

@hastagSUSAMAM ve @Milabeni özel de sohbet eder misiniz artık lütfen!
      Ben rahatsız olmaya başladım.

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Genel olarak hayır, cinsellik üstüne üzerine başlayan ilişki aşka dönmez, en azından benimki dönmez, ben dönmem! 😅

Normal ilişkiler bile aşka dönmüyor ki! 😅

Dönme dolaptan hallice! 😅

Dön bebeğim! 😅

https://m.youtube.com/watch?v=NQV6I56m3b4
    1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

😅😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek duygu arayışında ise girer. Yok kendini şartladıysa asla duygu olmayacak o zaman olmuyor. Ben aşık. oldum ama o sana öyle bir duygum yok dedi. Velhasıl bir tarafda illaki zaman içinde duygu tatmini beklentisi oluşuyor. Üstelik 1yıl görüştük yaptiği yemeğin resmine kadar atardı fotoğraf. Yarim dedi bir. mesajında ama en son sadece cinsellikte dedi. Bu tarz ilişkileri asla sağlıklı bulmuyorum. İnsan doğasına aykırı. Robot değiliz ki duygu modunu kapattim evet cinsellik modum aktif şu an diyelim ☺️

2
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.

Aşık olmadigimla yasamam ki cinselligi.

Soruda isteneni diyeyim.
    Dönebilir de dönmeyebilirde. Seks arzusu kalbe ait birsey değil, nefsi birsey. Aşk kalbe aittir nefsi değil. Eger seksten bile aska ait bir kıvılcım uyandirabildiyse 2 kisiden biri, aşka dönebilir.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsellikle başlayan bir ilişki zaman içinde aşka dönebilir, ancak bu her zaman böyle olmaz. Cinsellik, insanlar arasında derin bir bağ kurabilme potansiyeline sahiptir, ancak bu bağın aşka dönüşmesi için daha fazlası gerekir. İki kişi arasındaki duygusal bağ, güven, iletişim ve ortak değerler gibi faktörlerin bir sonucu olarak derinleşmelidir.

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Aşk seksin aromasıdırlar seks isteyen partner sadece beğeni hoşlanırsan öteye gidemez bence önce kalpler birleşmeli sevmeli ki tutku olmalı ki seksin tadı tuzu ozaman vazgeçilmez olur

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Fb ilişkilerin de bu durum çokça sık ortaya çıkar. İki taraftan biri duygularına yenik düşüp durum aşka dönüşüyor.
    Cinsellik her iki cinsiyet için son derece önemli ve ihtiyaç.
    Kimisi duygularıyla yaşamak ister
    Kimisi de mutlu olmak ister.
    Bir başkası da sorumluluk almadan yaşamak ister.
    Partner çok önemli.
    Şahsi fikrim cinsellik üzerine kurulu olsa bile aşka dönüşür.
    Dürüst oldukları sürece sorun olmaz.

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Soruya bakınca evet hersey olabilir insanoğluyuz ve duygularımız var sekste duyguların zirve yaptığı eylemlerden biri.
    Fakat detaydaki gibi tek amaç seks diye üstüne basa basa vurgulayan biriyle bu eylemin aşka dönüşme ihtimali de pek mümkün değil gibi.

1
    0 Yorumla
  • Sakallıx
    Sakallıx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Cinsellik olması için önce aşk sevgi ya da beğeni gibi şeyler olması lazım değil mi

Ben şahsen bir kadına hadi gel sevişelim desem dayağı yerdim😅

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bu çağın insanı olmayanlar kendini belli ediyor 🥲

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

Bu çağdan olmak için ne yapmak lazım 😅

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bence bu çağdan olmamak için direnmeye devam et, ben öyle yapıyorum ")

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Evet dönme ihtimali vardır ancak başta yalnızca onun için olduğu düşüncesinden sonra erkeğin aklına farklı sorular geliyor sürekli kadın da kullanılıyor muyum diye düşünüyor. Aşktan sonra cinsellik olduğunda bağ daha kuvvetli olur bana göre

2
    0 Yorumla
  • Amariss0
    Amariss0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsellikteki becerilerine bağlı ama duygusal olarak bağlanır mi bilemem, sadece vücudun ve işlevin için yanında olur bence

5
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Dönebilir, niye dönmesin? Erkekler, bazıları hariç, o kadar da öküz değiller. Seks ile başlayan bir ilişkiyi, aradaki uyuma, arkadaşlığa bağlı olarak daha ileriye, sevgililik taşıyabilen erkekler de var.

1
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

*sevgililiğe taşıyabilen

• Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Olabilir aslında örnekleri vardır. İnsanlar f*ck buddy olarak da iletişim kurup sonra ilerletmeyi bilinç altlarında hedefleyerek devam edebiliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • fanatikbucasporl35
    fanatikbucasporl35 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Minicik bir ihtimal olabilir , genellikle cinseligi yaşadıktan sonra erkek tarafı gidip arkadaşlarına marifetmiş gibi böyle söyle yaptım diyor sence bu ilişki aşka dönüşümü?

1
    0 Yorumla
  • PrensinProfili
    PrensinProfili Takip Et
    Xper 6 Yaş: 101 , eic 72%
    +1 yıl

Cinsellik üzerine başlayan ilişkinin aşka dönme ihtimali vardır ama kişiye göre bu ihtimal azaladabilir artabilir de. Arada duygusal bağ olunca yapılan seks daha tatmin edici olur.

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.

Kadın bağlanır fakat erkekten emin değilim. seks çok iyi ise, belki oda tutulur kim bilebilir.

Yalnız bu tür ilişki çok kıskançlık ve kaos biter. Öyle seziyorum.

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Çoğu zaman aşka dönüşmüyor daha ziyade seks arkadaşlığı olarak devam ediyor.. Çünkü adl sevmek saygı, güven, özveri ve fedakarlık ister.

1
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

aşk geçici bir duygu olduğu için olabilir.. ama ömrü fazla uzun sürmez.. gerçi günümüzde her şey kısa sürüyorr

1
    0 Yorumla
  • whitecruz1000
    whitecruz1000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Hiç aşık olmadım, hiçbir ilişkimi de cinsellik üzerine kurmadım. Birşeyler hissetmediğim kimse ile cinsel bir paylaşımım olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Büyük ihtimal dönmez Erkek cinsellikle duygusallığı birbirinden ayırabilir. Daha doğrusu cinsellikte illa aşk aramaz. hiçbir şey hissettmediği biriyle yatadabilir. Ama kadın bunun tam tersi genelde mesele budur.

1
    0 Yorumla
  • asmira16
    asmira16 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 80%
    +1 yıl

Hayır. Dönmez... Dönemez...

Sebeb saymaya gerekte yok...

Hedefi olmayan kurşunun; gittiği mesafenin ehemmiyeti yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer kişilerin duygusal boşluğu ve açlığı varsa cinsel doyuma ulaşmak aşık olma dürtüsünü tetikleyebilir.

1
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Bizim ülkemizde genelde aşka başlamalarının sebebi cinsellik yaşamak. Cinselliği yaşadıktan sonra aşka gerek kalmıyor ki

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı.

f*ck tarzı ilişkilerde bu durum yaşanabiliyor, dönebilir yani

2
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Çok düşük bir ihtimal ama öyle bir olasılık var

1
    0 Yorumla
  • DenizinKızı0
    DenizinKızı0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.

Dönse bile çok sağlıklı bir ilişki olacağını ve uzun süreceğini düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Karga1993
    Karga1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsellik ile başladığım ilişkiden vazgeçmem çok daha zor oldu hep

1
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Dönme imkanı vardır ama bu sadece vücuda aşık olmak olur kalbe değil garantisi yok gibi yani

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Sanmıyorum ben kadınlarda belki dönebilir ama erkekler nasıl başladıysa öyle gider

1
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Döndürebilirsen döner sadece cinsellikte kalmazsan ama..

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Adamın ruhuna hitap eder gönlünü kazanırsan yayın ihtimalde olsa olabilir

1
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Neye niyet, neye kısmet , kimi sevdiğini Öper, kimi öptüğünü sever 🤔

1
    0 Yorumla
  • reltinbas
    reltinbas Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

duygusuz cinsel ilişki olacağı için aşka dönmez sadece zorunda kalınırsa evlilik olabilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Beraber olduğum escortlara hiç ilgi duymadım. Tamamen biyolojik ihtiyaç.

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Cinsellikten aşk olacağını pek düşünemedim celladına aşık olmak gibi

1
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Binbir gece , aşk ve cezayı mı izledin naaptın bacım

1
    0 Yorumla
  • Ertüp
    Ertüp Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.

ne amaçlarsa başlasın netice önemli bence.. kalp ne için atar bilemezsin

1
    0 Yorumla
  • sakinn06
    sakinn06 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.

Asla dönüşmez kendimizi kandırmayalım. onun adı aşk değil alışkanlıktır

1
    0 Yorumla
  • Mcrklm
    Mcrklm Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Dönmez nasıl başlarsa öyle biter

3
    0 Yorumla
  • Sosyetik_Piliç
    Sosyetik_Piliç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 81%
    +1 yıl

Yogun tutku varsa belki

2
    1 Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      +1 yıl

Tutku olacak bide yoğun olcak 🤔

Yorumla
  • Hicraney
    Hicraney Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Düşük bir ihtimal de olsa olabilir

2
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Dönebilir ten uyumu çok farklı bir olay

1
    0 Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Dönmez bence bı yerde biter

1
    0 Yorumla
  • MyColorDark
    MyColorDark Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Cinsellik olmayan aşk olmaz başta... :D

1
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Filmlerde oluyor öyle şeyler

1
    0 Yorumla
  • Benistekliyim
    Benistekliyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

En büyük aşka dönüşür.

1
    0 Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yapilan seksin niteligine bagli olarak olabilir

1
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sempati kazanırsa belki

1
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.

Zaman ne gösterir tahmin etmesi zor.

1
    0 Yorumla
  • GüneyM
    GüneyM Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Geçerdi fakat anca oyala dur anladık ben seni sizi

1
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Olur eğer ekmeğini kesmezsen sana çok aşığım der

1
    0 Yorumla
  • Suskunnn_
    Suskunnn_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

🤔 olabilir heerhalde

1
    0 Yorumla
  • Wien34
    Wien34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Dönüyor biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Dönmez ancak saplantı olur.

1
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

F. B. birlikteliklerinde aşka dönüşen oluyor

1
    0 Yorumla
  • bekir0233
    bekir0233 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 65%
    +1 yıl

yani dişi işi biliyorsa neden olmasınki 🤪

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik üzerine başlayan ilişki aşka döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsellik üzerine başlayan ilişki aşka döner mi? 120 cevap verildi
Cinsellik ile başlayan ilişki aşka döner mi? 25 cevap verildi
Cinsellik için başlayan bir ilişki sonradan aşka dönüşür mü? 15 cevap verildi
Cinsellikle başlayan ilişki aşka dönüşebilir mi? 48 cevap verildi
Cinsellikle başlayan bir ilişki aşka dönüşür mu? 45 cevap verildi
Cinsellik üzerine kurulu bir ilişki aşka dönüşebilir mi? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yanacaksak yanalım diyeceğiniz biri var mı?
  • Her günüm ayrı macera, haylaz ama becerikli biriyim; sen en son hangi çılgın macerayı yaşadın?
  • Saçlarınızın bakımı sizi yoruyor mu?
  • Günde ortalama kaç kere sabır diliyorsunuz?
  • Bazen oyunların hikayesini/görevlerini tekrardan yapma isteğiniz oluyor mu?
  • Eşiniz veya sevgiliniz ne giyinirse gerçekten kıskanırsınız😅🥳?
  • Genel olarak enerjin yüksek mi?
  • Geçtiğiniz hafta size kendinizi kötü hissettirecek ne gibi şeyler yaşadınız?
  • Galatasaray'da Jhon Durán hamlesi! Sizce Duran Galatasaray'da başarılı olabilir mi?
  • Daha önce kör kütük aşık oldunuz mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨