Gizli Üye(30-35)+1 yılO olay hiçte öyle değil. Sevdiğin adamla yatağa giriyorsun daha doğrusu seni yatağa atıyor yani seni sevmiyor sadece cinsellik için kullanmak istiyor. Seni gerçekten seven bir erkek olay cinsellik boyutuna gelmeden geleceğe yönelik planlar yapar. Böyle bir erkekte kadınlar için ilk tercih edilen erkek olmuyor. Eski kadınlar kızlarına sevdiğin adama varma seni seven adama var derler. Seni seven bir adam her türlü kıymet bilir fakat tersi durumunda yatağa atana kadar değer verir gibi yapar.
0100 Yorumla
Soran+1 yılKimse sevmedi tecavüz edip asağıladılar
Soran+1 yılÜstelik
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir hayvan grubuna denk geldin?
Soran+1 yılYemin ederim böyle oldu çok acı çektim hala çekiyorum ruhum huzur bulmuyorum bunların üstüne ben de hata yaptım
Soran+1 yılRuhum huzur bulmuyor
Cevap sahibi+1 yılİnançlı birisi misin?
Soran+1 yılZayıfladı inancım
Soran+1 yılGünahlarım o kadar çok ki. Tövbe etmemin de bir anlamı yok artık çünkü huzur bulmuyorum hatalarım zinadan ibaret olsaydı huzur bulurdum
Cevap sahibi+1 yılŞirk koşmadığın, ilahlık iddiasında bulunmadığın sürece sorun yok =))
Senin günahın çoksa ondan çok çok çok daha fazla affedici bir yaratanın var.
Soran+1 yılAnlatayım mı sana
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen anlat dinlerim.
Soran+1 yılO zaman 17 yaşındaydım. Bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar geriizekalıymışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Hep milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte annemin zoruyla şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye.
Soran+1 yılYıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor. Ben kendimi yıllardır suçluyorum. Bilinçli bir şekilde iftira atmadım ama üstü kapalı anlattığım zaman bazı insanlar iftira bu diyor. Kızın birine anlattım istemeden mistemeden sonuçta iftira atmışsın o tecavüz değil dedi. Ben bu ağırlıkla yaşayamıyorum. Herkes üstüme geldi şikayet ettiğim zaman. Yaşıtım olan kız kuzenim bu şahısla olan ilişkimi biliyordu onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Sabah azapla uyanıyorum. Biri paylaşımıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Ben günahlarımın bedelini bir bir ödedim. Kaza geçirdim burnum hasar gördü. Saçlarıma genç yaşta aklar düştü. Yüzümde nur kalmadı. Kilo aldım şiştim. Buna rağmen içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Allah beni affetmeyecek diyorum. Kul hakkına girdim diyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım. Bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok dedi. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim? Bilsem bu derece vicdan azabı yaşatacak bir hatayı yapar mıydım?
Cevap sahibi+1 yılBirlikte olduğun kişi sana hiç ama hiç değer vermemiş öncelikle bunu iyice aklına sok gelelim asıl meseleye sen 16 ila 17 yaşındasın seni kullanmak isteyen sana değer vermeyen kişi senden 5 yaş büyük yani tamamen nefsine göre hareket eden ve tek amacı seninle cinsel ilişki yaşamak olan bir erkek. Kendi isteğinle normal cinsel ilişkiye ikna etmek için kim bilir neler söyledi? Kim bilir ne iltifatlar etti? ya da seni nasıl kandırıp cinsel obje olarak kullanmak istedi ve ona göre bir yol izledi hiç bilmiyorum ama sen kendi isteğinle 17 yaşında böyle bir ilişkiye başladığına göre dersini çok iyi çalışmış ve amacına ulaşıp defalarca seninle yatağa girmiş. Bu noktada zaten sen reşit olmadığın için kesinlikle ve kesinlikle o erkek tek ve mutlak suçlu yani kesinlikle kendinde bir hata arama aynı şekilde aynı hatalara düşme seks cinsellik çok güzel bir şey evet ama kıymet bilen bir erkekle 👍 Saçlarına ak düşmesi, kaza geçirmen, burnunun hasar alması ve kilo alman hepsi ama hepsi başına gelen şeylere sebep olan kişinin yüzünden oldu. Çünkü o kişi senin psikolojini bozdu.
Cevap sahibi+1 yılAkrabalarında bu noktada etkili olabilir bilemiyorum fakat şunu kesinlikle biliyorum anne, baba hadi neyse ama abla, abi, kardeş, kuzen vs hepsi hikaye hiç biri gerçekten iyi olmanı annen baban gibi istemez. Hatta yerine göre anne babana ters gidersen bazen anne baban bile olmadık şeyler yapar. Uzun lafın kısası kesinlikle ve kesinlikle kendini suçlama bu konuda tek bir suçlu var seni reşit olmadığın halde kirleten yaratık, aynı durumda kendi kız kardeşi olsa kim bilir ne pislikler yapardı ama hiç merak etme Allah büyüktür o sana yaptığı her şeyin acısı aheste aheste çıkar. Sonra sen o kişiye çok değer vermişsin belli o yüzden 17 yaşında ona güvenip onunla birlikte olup onun önünde soyunup o pozisyona girmişsin (Bu arada domalma gibi açık açık yazmamalısın) karşılığında tecavüze uğramışsın. Burada ben çok takipçisi olan ve geçtiğimiz senelerde aşırı derecede aktif birisiydim ve inan bana neler neler duyup gördüm aklın hayalin almaz. Onlara kıyasla sen normalsin. Yazacak çok şey var fakat kesinlikle kendini suçlama ve yaş aralığın doğru ise daha gençsin bir şekilde hayatta mutlu olmaya çalış.
Soran+1 yılEvet zaten farkındayım hiçbir şekilde değer vermediğine. Değer verseydi ulaşmaya çalışır bunca yıl en azından bir helallik isterdi ya da benim gibi vicdanen rahatsızlık duyardı ama hiçbiri yok. Ben kendimi yiyip bitirirken o gitmiş evlenmiş çoluk çocuğa karışmış işine gücüne bakmış hatta yurtdışına çıkmış tabiki bana değer vermiyor bu bir gerçek zaten.2 yıl önce kendisine faceden mesaj attım bana yaptıklarınızı Allah da yanınıza bırakmayacak devlet de diye. Hiç cevap bile vermedi. En son cimere yazdım Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ifadem alındı sonra kuzenimi falan polisler götürmüş dün teyzem telefonda anneme söylemiş senin kızın şikayet etmiş diye. İfade verirken kuzenimin de bana karşı yaptıklarını anlattım çünkü. Büyük olasılıkla o da benim aleyhime ifade verecektir yine. Sonra bu bana arkadan tecavüz eden pisliğin facebook hesabına baktım hesabını gizlemiş büyük olasılıkla ona da haber gitmiştir yoksa niye yıllardır gizlemediği Facebook hesabını gizlesin ki?
Soran+1 yılBen gerçekten neyin ne olduğunu bilmiyordum o yaşlarda. Pozisyon ne, domalmak ne bunları hiç bilmiyordum çok cahildim yoksa böyle bir hata yapar mıydım? Mahkeme beraat kararı vermişti mesela. Savcı beraatine dedi bunun akrabaları hep oradaydı alkış tutmaya oley demeye başladılar ben ne olduğunu bile anlamadım babama soruyorum baba beraat ne demek diye. Babam da beni kandırdı dışardan yargılanacaklar diye onlar yargılanmaya devam edecek diye. Meğersem beraat tamamen aklanma anlamına geliyormuş. O aklandığı için akrabaları bu kadar sevinmiş kendisi de mutlu olmuş bunların hep sonradan farkına verdim. Hukuki terimlerden haberim yoktu aleyhine/lehine bunlar ne anlama geliyor bilmiyordum. Düşün beraat ne demek bile bilmiyordum ben daha beraatın anlamını bile bilmiyordum domalmak, doggy pozisyon falan bunları nerden bileyim bunların ne anlama geldiğini nerden bileyim? Zamanla yaşım ilerledikçe öğrendim ne anlama geldiklerini anladım hatalarımın farkına vardım. Tamamen bilinçsizce yaptığım şeylerdi. Zaten annemle babamın da etkisi var bu duruma gelmemde. Onlar da bana değer vermedi sonra da beni suçladılar herşeyin sorumlusu benmişim gibi. Babam zaten hep bağırır bana kızar. Annem ise şikayet etmem için vesile oldu sonra da tüm suçu bana yıktı milletin de başını yaktın dedi annem şikayet ettirdi böyle bir yanlış yapmama neden oldu babam da beni kandırıp şikayeti geri çekti allahsızlar mahvettiler beni. Mahkeme sürecinde amcamlar gelip beni suçladı niye sana tecavüz etsinler diye sözde yardım amaçlı geliyorlar beni yargılıyorlar. Anlayacağın yakınlarım dahil etrafımdaki herkes bana zarar verdi ölsem bile umurlarında olmam kaza geçirdiğimde bile amcamlar halamlar hiç umursamadı beni arayıp bir geçmiş olsun demediler babama yakındım bir aramadılar diye sana sitem ediyorlar sen çalışmıyorsun bir iş yapmıyorsun diye dedi böyle şey mi olur? Hakkımı hiçbirine helal etmiyorum eğer birinin başına bişey gelirse de ben umursamayacağım arayıp sormayacağım yaşarsam tabi
Cevap sahibi+1 yılArtık geçmişte yaşadığın kötü şeyleri unutup kendine güzel bir rota belirle ne mezunusun bilmiyorum ama imkanın varsa örgün eğitim olmadı açık öğretimden ilgini çeken bir bölüme yönel ve okuyup bitir. Gene imkanlar çerçevesinde ufakta olsa o işe giriş ufak ufak para kazanırsın yapmak istediğin şeyler varsa yaparsın ya da gezmek görmek istediğin yereleri gezer görürsün. Aklında sürekli eski kötü anılar olursa beyin bütün bedeni o olumsuz kötü istenmeyen şartlara göre domine edip ona göre hazırlıyor ve korumaya çalışıyor. Psikojik olarak sürekli olumsuz etkileyip belki sürekli yemek yeme isteği oluyor ve kilo alıyor olabilirsin pozitif düşünüp iyi şeylere odaklanırsan senin için daha iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılBu yaşadığın şeyler akrabalarının seni hiç ama hiç önemsemediğini gösteriyor onlara inat hayata karşı daha dik olmalısın daha güçlü olmalısın kendini geliştirmek için ve aynı zamanda olumlu yönelim için bir yerden hayata başlamalısın.
Soran+1 yılLise mezunuyum açıktan zar zor liseyi bitirdim üniversite zaten okumadım. Bu olaydan dolayı çok kendimi suçluyorum takıntı haline getirdim etrafımdaki insanlar beni bu konuda çok suçladı kuzenim ve sevgilisi hep iftira attığımı ima ettiler iftira atıyorsun dediler annem de yıllar sonra bu konuda üstüme gelip iftira attın Allah belanı verecek dedi. Hep kötü olmamı kötü duruma düşmemi istediler başarılı da oldular. Bu azapla bir hastalığa yakalanıp ölürsem de mutlu olurlar ohh geberdi gitti derler bunlar böyle insanlar. Spor yapayım diyorum o gücü kendimde bulamıyorum bitmiş gibi hissediyorum zaten annem hep bittin, bitik bitik diyor bana.
Soran+1 yılEvet akrabalarım beni hep kötü, yollu, zararlı ve tehlikeli biri gibi görüyor halbuki hiç de öyle insanlara zarar veren kötü biri değilim beni hep yargılayıp yadırgadılar zaten ergenlikte. Onların etkisinin olduğunu düşünüyorum böyle bir hata yapmamda. Onların da payı var yani.
Cevap sahibi+1 yılİftira atmış dahi olsan 16 ila 17 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye giren kendinden 5 yaş küçük bir kızı yatağa atmak için değer veren bir erkek sence ne kadar temiz ne kadar iyi biri? Aynı şey o erkeğin ablasının veya kız kardeşinin başına gelsin ister mi? Evlenmiş çocuğu olmuş dedin kızı olsa aynı şeyleri kızı yaşasa güzel olur mu? Neyse bunlara fazla takılma sporunu yap, dil öğren veya daha başka ilgi alanın varsa ilgi alanına yönel. Seni aşağıya çekmelerine izin verme 👍 Mutlu olacağım diyerek başla 😊 herkese inat mutlu olacağım de
Cevap sahibi+1 yılKötü yorumlara, olumsuz eleştirilere, yollu veya iftira attın gibi söylemlere kulak tıka seni aşağı çeken her şeye sırtını dön ve sana iyi gelen psikolojini daha iyi daha pozitif etkileyen insanlara kulak ver.
Soran+1 yılO temiz biri değildi zaten ama beni de günaha çekmiş kötü olan bu. 😞 Hep kendime yüklendim Allah beni cezalandıracak diye de hala da yükleniyorum. Bu arada teşekkür ederim yargılamadan dinlediğin için destek olduğun için. Burada anlatınca bazı genç kızlar bile iftira bu dedi herşeyi olduğu gibi anlatınca da madem tecavüz etti neden onunla olmaya devam ettin neden yaptın diye beni yargıladılar
Soran+1 yılİşte hep olumsuzlukları alıyorum olumsuzluklara takılıyorum böyle de değişik biriyim maalesef
Cevap sahibi+1 yılCinsellik erkekler kadar kadınlarında hakkı hatta kadınlar cinsellikten erkeklerin aldığı zevke göre çok daha fazla zevk alıyor bu bağlamda cinsel ilişki yaşamanı hiç kimse eleştiremez. Ben İstanbul Çekmeköy ilçesinde yaşıyorum burada millet neredeyse sokakta cinsel ilişkiye giriyor bu yüzden genç kızlar istemediği bir durum olunca elbise değişir gibi erkek değiştiriyor o yüzden sana başka bir erkek bul devam etme anlamında iftira demiş olabilirler. Bir hata başka bir hata ile kapatılmaz. Yani başka bir hataya sürüklenmen için devam etme demişlerdir.
Cevap sahibi+1 yılOlumlu ve pozitif olmaya çalış, olumsuz kişilere sırtını dön kulak verme pozitif oluyoruz. Hele hele küçük bir yerde yaşıyorsan dedi kodu çekememezlik haset insanlar çoksa hepsine kulak tıka... Küçük yerlerde insanlar anca bir birlerine bok atmaya uğraşır.
Soran+1 yılYok olay bitti gitti şikayet ettim sonra mahkeme sürecinin ardından hiç görüşmedim diyorum buna rağmen iftira atmışsın dediler hatta yaşını başını almış 30 yaşındaki bir kadına anlatınca çocuk iftiraya uğramış dedi iyi de o bana tecavüz de etti dedim hiç umursamadı genel olarak erkek tarafını kolluyorlar suçu bende buluyorlar hala seks yaptığım için beni aşırı derecede yargılayan suçlayan insanlarla karşılaşıyorum 19 yaşında burada yaşadıklarımla alakalı konu açtığımda benim yaşımda kızın biri sen bizim erkeklerin sapık olduğunu bilmiyor musun, neden yatıp kalkıyorsun neden izin veriyorsun demişti bana bari bundan sonra yapma demişti. Kimisi de zina yapabilirsin ama iftira atmışsın şikayet etmişsin buna hakkın yok diyor kimisi de reşit değilmişsin o suçlu diyor fakat bunların hiçbiri içimi rahatlatmaya yetmiyor. Bu arada Çekmeköy ü çok seviyorum bir amcam da orada oturuyor nezih modern ilçe
Soran+1 yılBen o zamanki oturduğum yerden ayrılalı zaten seneler oluyor şehir bile değiştirdik problem tamamen kafamda anlayacağın ruh halim bozuk kendimi suçluyorum şu an hayatımda bir erkek de yok zaten onu bırak tek bir arkadaşım bile yok kendimi herşeyden soyutladım geri çektim zaten birçok şeyden de geri kaldım eğitim hayatım yarıda kaldı yaşım ilerledi buna rağmen sosyal hayatım sıfır. Her gün nette takılıp yalnızlığıma kahrediyorum
Cevap sahibi+1 yılHukuki olarak bilgim yok ama 16 ila 17 yaşında bir kız kendi isteği ile olsa dahi şikayetçi olunca karşı taraf ceza alır ama sen 18 yaşından sonra şikayet ettin o yüzden mi beraat kararı çıktı?
Evet Çekmeköy güzel bir ilçe özellikle taşdelen tarafları daha güzel benim anne ve baba tarafından dedelerim İstanbul'a yerleşmiş gerçekten buralar nezih yerler. Sen nerede yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılPsikolojini bozup sana kötü hissettirecek insanlarla muhatap olmaktansa yalnız takılmak inan bana çok daha iyidir. Bende trafik kazası geçirdim o yüzden internette takılıyorum birdi iş olarak bilgi işlemciyim yani iş gereği sürekli bir araştırma sürekli teknoloji böyle işte.
Soran+1 yılŞikayet ettiğim zaman reşit değildim on yedinin içindeydim. Reşit olmayan kişiyle ilişkiye girdiği için 6 ay yatıp çıktı zaten babam şikayeti geri çekti bir yıl sonra da dava düşmüş dosya kapanmış. Bu süre zarfında babam beni akrabalarımın yanına yollamıştı tabi başka şehirdeydim bunlardan hep sonra haberim oldu. Evet zaten suç deniliyor ama ben hata yapmış gibi hissediyorum kendimi net ifade edemediğim için iftiracı konumuna düşmüş gibi hissediyorum sanırım etrafımdaki insanlar bu psikolojiye soktu beni hep. Bu arada ben de İstanbul avcılarda yaşıyorum bence Çekmeköy gibi ilçeler daha güzel daha modern
Soran+1 yılEvet ama nereden baksan on yıldır yalnızım uzun süre oldu. Böyle yaşlanıp gideceğim diye korkuyorum. Size de geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm umarım ciddi bişeyiniz yoktur
Cevap sahibi+1 yılBaban şikayeti geri çektiği için beraat kararı almış o aksi takdirde mümkün değil beraat vermez hakim 6 ay yatmış zaten belki o sırada babanla davadan vaz geçmesi için konuşmuş olabilirler.
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim motorla kaza yaptım ağır bir kazaydı keşke ufak tefek bir şey olsa ama maalesef büyük bir kazaydı.
Cevap sahibi+1 yılMotor kazaları genelde ölümcül olur ama çok şükür ben ucuz atlattım
Soran+1 yılÇok üzüldüm. Kazadan sonra kalıcı bir hasar kaldı mı peki? Evet zaten babamı tehdit ediyorlardı adam tutup üstüne falan salmışlardı yakınları. Tehdit edip duruyorlardı hatta bir kuşu vurmuşlar kalbini söküp kargoyla babamın iş yerine yollamışlar içine de senin kalbini de böyle çıkarırız yazılmış bir not koymuşlar üstelik. Babamın da tedirgin olup geri çekilmesi normal bu durumda ona da hak veriyorum ama bana bir faydası olmadı üstüne zararı oldu şikayeti çekmesinin.
Soran+1 yılEvet kask falan takmıştınız sanırım yine Allah korumuş buna da şükür. Benim de araba kazasında burnum hasar gördü şekli falan bozuldu eskisi gibi düzgün değil maalesef
Cevap sahibi+1 yılmotospartan.com.tr/.../22
Kask, dizlik, bot, mont, eldiven ve omuz ile omirilik korumalı ekipman olmadan olmaz. Kırılan kaburgalarım aldığım darbeler atılan her bir dikiş kalıcı iz bıraktı. Kalıcı olarak hasar var maalesef oda parçalanan motorumun o görüntüsü travma yarattı ömür boyu unutamam. Neyse beni boş ver.
Evet babanın davayı geri çekmesi bütün her şeyi değiştirir haklı durumdan haksız konuma düşmüşsün. 'tek bir arkadaşım bile yok kendimi her şeyden soyutladım geri çektim zaten birçok şeyden de geri kaldım eğitim hayatım yarıda kaldı yaşım ilerledi buna rağmen sosyal hayatım sıfır. Her gün nette takılıp yalnızlığıma kahrediyorum' Bu şekilde yazdıktan sonra aslında seninle tanışmak istedim fakat o anda yazmadım. Senin içinde uygunsa tanışabiliriz ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılBurun hasarı görüntüden ibaret karakteri hasarlı insan müsveddesi olmaktansa burun hasarı çok daha iyidir.
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun bela geliyorum demiyor işte. Umarım her şey sizin için daha iyi olur zamanla travmayı da aşarsınız. Aynen haksız duruma düştüm bir de üstüne takıntı haline getirdim suçluluk psikolojisine girdim vicdan azabından ölüyorum. Yanlış anlamayın sizlik bir durum değil ama sanaldan değil reelden arkadaşım olmasını istiyorum sanalda her arkadaş olduğum kişiler tarafından da hayal kırıklığına uğratıldım çıkarları için kullanıp sonrasında hep aşağıladılar ezdiler beni. Zaten şu yaşanmışlıkların üstüne de utanırım ben gizliden çıkamam
Soran+1 yılDoğru ama karakterli insanı bulmak da zor maalesef
Cevap sahibi+1 yılKaderde ne varsa yaşıyoruz =)) yarın saat 10:30 da kritik bir ameliyatım var ve her şey çok güzel olmasa da çok şükür olumlu düşünüyorum olumlu oluyor. Tanışalım derken gizliden çık özelden mesajlaşalım anlamında demedim. Sadece ismini sormak istemiştim ama önemli değil zaten ameliyat riskli bir ameliyat ve her türlü ihtimale karşı hazırladım kendimi risk gerçekleşirse zaten reelde tanışma arkadaş olma durumu imkansız. Eğer ameliyat iyi geçerse o zaman belki reelde arkadaş oluruz. Utanma konusuna gelince vicdan azabın olduğu sürece ve utandığın sürece gerçekten adını duymak isterim, rahat davransan, utanma olmasa, battı balık yan gider deyip nefsinin esiri olsan zaten ben değil öyle bir kızla sadece cinsellik peşinde olan erkekler tanışmak ister.
Cevap sahibi+1 yılYarınki ameliyat yüzünden boşlukta gibiyim garip bir durum.
Soran+1 yılAa ne ameliyatı olacaksın? Bir de ben seni alıkoyup yormayayım zaten yeterince beni dinleyip laf anlattın sağol. Ya allah korusun inşallah sağsalim çıkarsın ameliyattan da arkadaş oluruz. Ben yaşadıklarımdan yanlışlarımdan dolayı utandım aslında yanlış anlama. Adımı söylerim tabi sorun değil
Soran+1 yılMoral vermek isterdim 😞
Cevap sahibi+1 yılYok yanlış anladın morale ihtiyacım yok, destek ol diye de demedim =)) Bu konularda kendimi dirayetli hissediyorum ve yarın her şey yolunda giderse yazarım eğer yazmazsam büyük ihtimalle bir daha hiç yazamam.
Utanma olayına gelince dediğim gibi seni küçükken kandırıp kullanan kişi utanmalı. Elbette bu yaşadıklarını her yerde her oramda anlat demiyorum ama sonuçta seni kullanmak için sana kıymet veren seni kandıran kişi utanmalı.
Cevap sahibi+1 yılMorale ihtiyaç duymasam bile moral verme isteğin için teşekkür ederim hiç gerek yok ayrıca bu üzgün yüz ifadesi moral vermiyor aksine eksi yönde etkiliyor. Her zaman gülümseyip pozitif oluyoruz.
Soran+1 yılAnladım güçlü ve dirayetli birine benziyorsun zaten sapasağlam çıkarsın bence. Doktor mu söyledi riskli olabileceğini peki? Yarın ameliyat sonrası kesinlikle cevap bekliyorum. Merak ederim çünkü.
Soran+1 yılKaramsar ruh halinden bir türlü çıkamıyorum işte bir korkum da etrafımdaki insanları bu yüzden kaçırmak. Özgüvenim iyice kırıldı
Cevap sahibi+1 yılEvet hem doktor söyledi hem benimle aynı durumda olan bir arkadaşımdan dolayı neler olabileceğini az buçuk tahmin ediyorum.
Pozitif olalım iyiyi çağıralım iyi olsun inşallah.
Cevap sahibi+1 yılBen bile karamsar değilim senin karamsar olman hiç yakışmıyor. Bu arada saat geç oldu dinlenmek istersen tutmayım seni.
Soran+1 yılNe ameliyatı tam olarak? Gerçekten bu riske rağmen üşenmedin beni dinledin olumlamalarda bulundun bunu anca gerçekten kişilik sahibi mert bir insan yapar. İnşallah ameliyat olumlu sonuçlanır senin için dua edeceğim
Soran+1 yılEstağfurullah. Asıl ben seni yormayayım yarın erken kalkacaksın zaten
Cevap sahibi+1 yılOmurga ile ilgili bir ameliyat ve biraz ağrım var o yüzden uyuyamıyorum ama saat geç oldu hem sen dinlen hem ben uyuyamasam bile biraz motive olmak için iyi bir fırsat.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler demiyorum yarın yazmak umudu ve dileğiyle =))
Pozitif oluyoruz her zaman daima pozitif.
Soran+1 yılAnladım umutlu ol lütfen sen güçlü birisin lütfen yarın yaz yoksa üzülürüm
Cevap sahibi+1 yılAmeliyat bu ayın 21 ine ertelendi.
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü tahmin ettikleri gibi kötü değil. Bence bir şey yok ameliyat gerekli değil çünkü ben omurga koruması takıyordum.
Soran+1 yılÇok sevindim bu habere gerçekten endişelenmiştim senin için
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim endişe etme benim için 👍 ben senin için cvp yazdım son durum sen benimle ilgili endişe mi ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBeni boş ver ne yapıyorsun, günün nasıl geçiyor?
Soran+1 yılEvet merak etmiştim seni kusura bakma yazamadım kaç saat.
Soran+1 yılFena değil bugün yine ağladım içim hep huzursuz ne olacak böyle bilmiyorum sen napıyorsun
Cevap sahibi+1 yılMesajını yeni gördüm uzandım bende
Cevap sahibi+1 yılUyumaya çalışıyorum ama uyku düzenim bozuldu.
Soran+1 yılAynen benim de uyku düzenim yerle bir oldu yine. Sabaha karşı uyuyorum
Cevap sahibi+1 yılGünaydın.
Soran+1 yılSelam nasıl oldun
Cevap sahibi+1 yılBen hep iyiyim çok şükür 😊
Sen nasılsın?
Soran+1 yılHakkını helal et intihar yolları arıyorum
Cevap sahibi+1 yılSebep?
Soran+1 yılCesaret bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeye cesaret bulamıyorsun?
Soran+1 yılİntihara
Cevap sahibi+1 yılBak buna çok sevindim 👍
Hiç bir zamanda bulamaman dileğiyle cesaret eksikliğin mutluluk ve huzur olarak geri dönsün sana 😊
Soran+1 yılUmarım ama yaşamakta zorlanıyorum hatamla
Cevap sahibi+1 yılZaten alışsan ve sürekli tekrar etsen kötü biri olurdun ama pişmansın işte o yüzden pozitif olmak ve aynı hataya düşmeden hayatına devam etmek zorundasın kim bilir sana aşık olan bir erkek çıkar karşına çocuklarınız olur. Mutluluk seninde hakkın sonuçta 👍
Soran+1 yılZinadan dolayı acı çekmiyorum ki ben ama yaşadıklarımdan sonra psikolojim bozuldu zinadan eğlenceden herşeyden kendimi geri çektim
Cevap sahibi+1 yılKalbindeki iman ışığı söndü ise o zaman kendini her şeyden geri çekmen isabet olmuş. Umarım psikolojin hep bozuk kalirda başka insanları günaha sokmazsın 👍
Soran+1 yılAsıl ben günaha sokuldum 😂 görmüyor musun tecavüz etti onu söyleyemediğim için diğerini söylemek zorunda kaldım bu günaha sokulmak değil de ne?
Cevap sahibi+1 yılİşlediğin günahtan dolayı pişman olmadığını acı çekmediğini yazdın. Sana tecavüz edilmesi konusunda senin günahın yok ki sonuçta tecavüze uğradığın. İstemedin yani 👍
Soran+1 yılZinadan dolayı acı çekmiyorum dedim 😞 ama ne geldiyse başıma ondan geldi bence. Tecavüz konusunda da kendimi suçlamıyorum zaten ifademi düzgün veremediğim için iftiracı konumuna mı düştüm diye kendimi suçluyorum onun dışında bir şeyi takmıyorum
Cevap sahibi+1 yılZinadan dolayı acı çekmiyorsan hele hele birde zina yapmak istiyorsan ve zina yapmaktan zevk alıyorum diyorsan seninle gizliden de olsa iletişim halinde olmak istemiyorum.
Soran+1 yılÜzdün ama sonuçta yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten o yüzden yazıyorum yapıyor olsan yazmazdım. Gerçekler çoğu zaman üzer. Üzülme diye yalan söyleyemem.
Soran+1 yılSiz hiç bu günaha girmediniz anladığım kadarıyla.
Cevap sahibi+1 yılGünaha girmek ayrı hep aynı günahları işlemek ayrı şey
Cevap sahibi+1 yılSürekli zina yapmaktan hoşlanan sürekli zina yapan biriyle neden iletişim kurmak isteyim ki?
Soran+1 yılGenelde erkekler böyle bir kadını kaçırmak istemez ilginç. Başını belaya falan sokarım diye mi korktun
Cevap sahibi+1 yılKorksam motor kullanmam hem bir kadından korkan erkek cinsel organını kesip atsın. Benim korkum günaha girmek 👍
Soran+1 yılBir kadın diyerek küçümsemen.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kaçırmak istemez ne demek yahu?
Seni sadece cinsel obje olarak mı görüyorum sanıyorsun? Eğer böyle düşünüyorsan gerçekten çok acınası bir düşünce, düşüncen bu kadar sığ olamaz.
Soran+1 yılHayır genelde erkekler cinsel isteği yüksek kadın severler demek istediğim buydu
Cevap sahibi+1 yılHayır cinsel isteği yüksek kadın değil sadece bir erkek için tutkulu kadın isteriz.
Cevap sahibi+1 yılKadın diye küçümsemiyorum erkekler kadından korkmaz erkekler kadın sever demek istedim. Yani genel olarak kadın sever, tüm canlılar için geçerli. Hayvanların erkekleri içinde geçerli, dişilerini tercih eder.
Soran+1 yılTutku da cinsel istek barındırmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet barındırıyor ve tutkuyla yapılan her iş çok daha güzel.
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılTutku olması için kafa rahat bir şekilde yatağa girmek gerekir. Zina yaparken kafa rahat değil artı sonra pişmanlık daha sonra psikolojik yıkım ve intihara kadar gidiyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaptığım kadınların hiç birine basit kadın muamelesi yapıp da kendini kötü hissettirmedim, sadece bir haftasonunu seks yaparak geçirdiğim bir kadına bile k a ş a r, m o t o r muamelesi yapmadım. Erkekleri genellemeyin. Vermeyip süründürenle de, erkeği ayaklı cüzdan olarak gören golden digger kadınlarla da işim olmaz. Sevişebilmek için kadının köpeği olmaya gerek yok. Bu tam "a m c ı" erkeklerin yapacağı iş. Kadının değerini seks yapıp yapmamasıyla ölçen kafa, ataerkil kafadır, bu kafadan uzak durun. Kadın sevdiği/beğendiği/arzuladığı erkekle sevişti diye daha değersiz olmaz, o. pu da olmaz. Kadının değeri karakterinde yatar. Ahlakı cinselliğe indirgeyen bir toplumda elbette seks yapmış kadın ahlaksız olarak görülür, oysa ahlak kavramı cinsellikle sınırlı değildir, çok daha geniş kapsamlıdır.
00 Yorumla
Bu biraz yaşadığınız kişiler ile alakalıdır. Ayrıca kıymet görüyor olmanız değerli olduğunuz anlamına bile gelmeyebilir, bazı konularda iyi olduğunuz veya başkasını bulmanın zor olacağı için uğraşmadığı anlamına da gelebilir. Aynı şeyler karşı cins içinde geçerli tabi. Kısacası gidenin niye gittiğini, kalanın niye kaldığını anlamak güç.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKiz bırak bu erkekleri yatma onlarla Bana Neler itiraf ettiler çok erkekle yatan kadından kari olmaz diyorlar kendileri çıplak kizlarin resmine yorum yapıyorlar ama karim kisa giyemez diyorlar nasıl giymişti diyorlar or***pu falan o kizlar sadece eğlenmek için diyorlar. Ne kadar saçma kizlar var diyorlar
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar bir gecelik bazı kızlara o çok erkekle yatmış tadi iyi olmaz diyorlar
Cevap sahibi+1 yılNamusunu koruyan olgun ve ciddi kadınları begeniyorlarmis beyefendiler
Cevap sahibi+1 yılKızlar bazen goruyorum çok âcik giyiyorlar eve kadın olmaz onlardan bak böyle şeylerde var
Soran+1 yılVermiyorum zaten artık gerçek yüzlerini gördüm
Soran+1 yılTürk erkekler hep dediğin gibi karaktersiz ikili oynuyorlar
Cevap sahibi+1 yılYalniz türk erkekleri degil tüm erkekler öyle milletinden asılı olmadan
Soran+1 yılHayır onlar böyle yobaz olamaz
Cevap sahibi+1 yılKiz inan oluyorlar 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsunuz ki
Sevişti bakir ile bakire , kadına fa. h. ise dediler erkeğe milli.20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat